Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sağlıkla kucağınada almak nasip olsun çok sevindim.3 gün kala normal standart testlerlemi öğrendin yoksa erkwn gebelik testimiydi 3 günkala benim negatif çıktı çok üzüldüm
Canim 88 cent verip aldigim cok basit bi testti.. Onu pozitif gorunce daha pahali birsey aldim 1. Basit olan, 2. Ayni gun ogle vakti yaptigim, 3. Bu sabah ilk idrara yaptigim.. Allah sizlerinde kucaklarini bos birakmasin, iyi dilkeriniz icin cok tesekkur ederim canlar..

10 temmuzcuyum ve cuma aksami yaptim 2 cikti bugun yururken bile batmalari hissediyorum goguslerm sisti ve hassaslaati iyice 1 gun daha olmazsam tekrar edicem ben cumadan beridir regl bekliyorm ama bakalim nolucak :KK17:
Insallah hamile kalmissindir rabbim yuzune gulsun gonlundekini versin insallah canim banada haber ver mutlaka

Katinaninelindemakasi35 Katinaninelindemakasi35 yavrum bende insallah yarin kesin birsey soylicem :KK200: insallah hamileyiiiimm derim :KK200:
Yaa cok sevinirimmm yavrucumm, hep seni dusundum ya naptin acaba diye.. Bu arada acayip batma oluyormus, ilk kez deneyimlemek enteresan.. Midem eksiyor bazen, bol bol su iciyorum.. bu arada ben avokado cok yemistim acaba o mu fisekledi beni :KK76::rolleyes:
Haber ver noluuurr merak edrimm:KK37::anneadayı:

Onceki yoruma fotograf eklenmemis kizlar paylasayim dedim.. 1. Foto bugune ait daha belirgin sabah yapmistim.
2.foto dun ogle yapmistim tok karnina..
1. Foto gene dun sabaha ama ilk idrara yapmistim.. Yarin icin cok heyecanliyim, haftasonu burada klinikler kapaliymis cok sinir oldum, hastaneler de cok istiyor henuz sigortam olmadigi icin.. Ama bu 3 test pengişimin benimle oldugunu belirtiyor sanirin hala inanamiyorumm:anneadayı::anne::nazar:

Eklentiler

• 20170709_173751.jpg
    20170709_173751.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 20170709_173804.jpg
    20170709_173804.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 20170709_173736.jpg
    20170709_173736.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
Insallah hamile kalmissindir rabbim yuzune gulsun gonlundekini versin insallah canim banada haber ver mutlaka
Kesin yazicam canim insaallah seninde mujdeli haberini almak bana nasip olur :dua::KK200:

Yaa cok sevinirimmm yavrucumm, hep seni dusundum ya naptin acaba diye.. Bu arada acayip batma oluyormus, ilk kez deneyimlemek enteresan.. Midem eksiyor bazen, bol bol su iciyorum.. bu arada ben avokado cok yemistim acaba o mu fisekledi beni :KK76::rolleyes:
Haber ver noluuurr merak edrimm:KK37::anneadayı:
Ayy cancaziimmm ilk isim seni etiketlemek benimde batma olayi bugun artti iyice cinciklerim sigmiyor ayyy:KK200::dua::anneadayı::anne:

gunaydin kizlarrr yine yeni bir gün hayirlara vesile olsun insAllah sabah sabah aklima bisey takildi simdi bu yumurtlama takvimi adet oldugun gunden sayarak yapiliyo adet oncesi lekelelerden adetten sayiliyomu benim 3 4 gn oncede akintiyla karisik hafif hafif kirmizi geliyo mesela. htta gusul abdest icin arastirmistim namaz falan kilamiyosun leke geldigi zamn. smdi yani adet oncesi lekelerden mi hesaplarsak yumurtlama gunu degiisyo:KK69:

Cn
gunaydin kizlarrr yine yeni bir gün hayirlara vesile olsun insAllah sabah sabah aklima bisey takildi simdi bu yumurtlama takvimi adet oldugun gunden sayarak yapiliyo adet oncesi lekelelerden adetten sayiliyomu benim 3 4 gn oncede akintiyla karisik hafif hafif kirmizi geliyo mesela. htta gusul abdest icin arastirmistim namaz falan kilamiyosun leke geldigi zamn. smdi yani adet oncesi lekelerden mi hesaplarsak yumurtlama gunu degiisyo:KK69:
Cnm benim benim de 5 inde tek damla geldi 6 sinda başladı cogalmaya. .bende ne yapsam bilemededim hangisini başlangıç. Alicaz

TEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN:KK200:

@Yasemen2691 :anneadayı:
@Prmm :anneadayı:
@Katinaninelindemakasi35 :anneadayı:
@safari_go 30 haziran
@Platonikbaby 2 temmuz
@marinbelis 2 temmuz
@gkymc 3 temmuz
@EndlessHappiness 5 temmuz
@supurgelicadi 6 temmuz
Y Yudumluksevgi 7 temmuz
@canan_cc 7 temmuz
@Seyma b 8 temmuz
@tesla07 8 temmuz
@paraleller 8 temmuz
@Leyl2016 9 temmuz
@Htckbrysl 9 temmuz
T tuba-kumsal 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@bebegimleben 10 temmuz
Sehri321 Sehri321 10 temmuz
@ergunsevgi 10 temmuz
@Kevmet 10 temmuz
@-huzur- 11 temmuz
@googce 11 temmuz
Mina_1414 Mina_1414 12 temmuz
@nenana 13 temmuz
@Erse35 13 temmuz
@Prenses357 13 temmuz
@gizemlii123 15 temmuz
@Egem2709 17 temmuz
@Shopareekiz 18 temmuz
@_kvrckmom_ 18 temmuz
@spe 19 temmuz
@benyoruldumhayat09 20 temmuz
@innocent33 23 temmuz
@Cnsssss35 24 temmuz
@tugsem_10 24 temmuz
@Kumsalpoyraz 25 temmuz
@nes1988mum 26 temmuz
@patate 27 temmuz
@Defnem08 27 temmuz
@Afilim92 28 temmuz
K kahvekokulu 29 temmuz
@safari_go 30 temmuz
@aseton44 30 temmuz
@duygusuuuuu 1 ağustos
@kronikuykucu 4 ağustos
@KE Dilek 5 ağustos
Günaydınnlar herkese Benim Yeni bat 4 Agustos canim ekleyebilirmisin rica etsem ☺️

Kızlar onun sebebi kist varsa o yapıyomus.benimde öyleydi 2 gün önceden lekelenme oluyodu. Doktor bi arkadaşıma sordum bi bakmak gerek kistten dolayı olur bide kahverengiyse leke dedi.ama başlangıcı kesinlikle lekelenmeyi baz almalısın demişti.şuan düzene girdi çok sükür ama bi araştırın derim

Fsh biraz yüksek duruyor ama o da adetinizin 3 gün surmesinden kaynaklı olabilir belki.Doktorunuza gösterirken söyleyin 3 gün sürdüğünü.
Benim fsh 8.75, e2 52 çıktı. Fakat amh 0.66 çıktı. Sende o ölçülmemiş sanırım.
Bende 1 sene olmayınca dr a gittim bu testleri yaptırdı. Tüp bebek acil dedi. Ama bende eşimde yanaşmak istemiyoruz Tüp bebeğe. Çünkü bu değerlerle birsürü hamile kalan insanlar var. Şimdi soğan suyu yapıyorum bakalım kısmet:dua::dua::dua:

X