- 14 Mayıs 2022
- 493
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin amin amin çok aminKuzum simdi sanada yazmistim degisik sekilde agri ve sancim var sanki regl olacakmisim gibi hayirlisi olsun artik bide mide bulantim var o neden bilmiyorum kötü bi durum degildir insallah. Bebek belirtisi olmasini umut ediyorum yerlessin döllensin falan
Ya kötüyü çağırma bi olumlu düşün güzel düşün gebeliktendir inşallahKiz yoksa ben idrar yolu enfeksiyonu mu oldum midem de bulaniyo ya havada cok yagisli malum sezeryanliyim ondanmi agri yapiyo alt karnim kasiklarim
Bende oyleydim ayni ayaklari usutmekten olabilir canimKiz yoksa ben idrar yolu enfeksiyonu mu oldum midem de bulaniyo ya havada cok yagisli malum sezeryanliyim ondanmi agri yapiyo alt karnim kasiklarim
Malesef sanmiyorum sıfıra ne yapılır ki bu aradabisey sorcam ovitrelin cuma olmuştum beşinci günüm ovulasyon testime bakarmisin catlamamismiHadi ya kaç kuzum yA vitaminlerle guclendırebşırsın iyice araştır
Bana bu biraz garip geldi ya da ben mi anlayamadım acaba? 5.gün ovulasyon günü diyor ama hamilelik şansını yüzde 5 gösteriyor. En yüksek ihtimal normalde yumurtlama gününde olmaz mı? Yani o gün bile ihtimal yüzde 5se sonraki gün sıfıra yakın olur.Kızlar bunu gördüm sizinle de paylaşmak istedim inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz sizin önerileriniz var mı çocuk için ?
Eki Görüntüle 3087395
Olabilir ama hic usutmedim ayaklarimi suya falan denk gelmedi ve ev cok sicak insallah bi sknti yoktur guzel bi haberin belirtisidirBende oyleydim ayni ayaklari usutmekten olabilir canim
Ozaman yumurtan catlamistr coktan biraz kendine izin ver denemeyi bırakKizlar bugun ovulasyon testi denedim silik cizgi cikti yumurtlama bitmis oluyor demi bosuna denemeyeyim reglme 6 gun var zaten
Yaa ilk kez deniycektim zaten bugun geldi test dedim bi bakim neymis bu diye yaptim bu arada insallah guzel haberler alirsiiinn <3Ozaman yumurtan catlamistr coktan biraz kendine izin ver denemeyi bırak
Sagol canim insallah hepimiz guzel haberler alalimYaa ilk kez deniycektim zaten bugun geldi test dedim bi bakim neymis bu diye yaptim bu arada insallah guzel haberler alirsiiinn <3
Ekledim
Benim göbeğim yerinde atmıyo üstte atıyo ve duzeltemedikEvet canm biliyorum bizim burda yapan bı teyze var hatta eltimi ona götürmüştüm
Benim göbekte atmıyor ama agrım sızım mide bulantım hiç olmadı karnımın üst kısmında atıyo orda bulunuyorCanım göbek düşerse zaten karın bölgende ve belindr ağrı oluyor.
Ama eş kaymasını bilemiyorsun sadece onu yapanı bulup gitmen lazım elle dokunarak arıyor buluyor eğer kaymışsa o biliyor
Canım annemler geldim yarın öğlen dr randevum var. İçimdeki hiç kürtaj olacağımı söylüyor burda durumlar ne kuzum okuyamıyorum güzel haberler var mı?bitliKedi kuzumm ne yapiyosn
Kürtaja gerek olacağını sanmam kuzum yaa belki ilaçla düşürmeye çalışır. Senin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsunCanım annemler geldim yarın öğlen dr randevum var. İçimdeki hiç kürtaj olacağımı söylüyor burda durumlar ne kuzum okuyamıyorum güzel haberler var mı?
Hafif çizgi kız çatlamış gibiMalesef sanmiyorum sıfıra ne yapılır ki bu aradabisey sorcam ovitrelin cuma olmuştum beşinci günüm ovulasyon testime bakarmisin catlamamismi