- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Sagol canim evet eşim farkinda ben kv demin yaptigina kızıyorum aslinda. Biz seni biyere davet ediyorsak sen gel git gez eglen, sen niye peşine birilerini takiyosun çağırma kimseyi. Eşimle gecenlerdede konustuk artik yakiniz annenle lütfen her misafirine hizmet ettirmeye cagirmasin eskiden surekli yatili misafirleri gelirdi tabii biz hizmet ediyorduk ya tatil yeri gibi degerlendirrlerdi onlarin evini ama biz geçen ay Samsun da düğün vardi ordaki yeğeni icin gidin orda kalirsiniz bir gece dedi ve ordaki yeğeni evinin küçük oldugunu belirtti dil ucuyla yani anne dedim herkes sen biz degil acsin evini gunlerce senin sulalen sadece gelsin yesin icsin kalsin dan ibaret dedim birden istemsizce ortalik bi buz kesti kp de haklisin kizim dedi yakinima gelecek ama herseyi konusuyorz eşimle ve dedigin gibi zaten 3 çocuklu olcam esim titiz kendimde severim titiz duzenli olmayi bence ekstradan olan hersey beni yipratirsenin yerinde olsam aynı şekilde düşünür ve davranırdım fazlası olurdu eksiği olmazdı sanırım. Eşinin zaten farkında olmuş olması güzel yoksa anlamayabilirdi haklıyken haksız konuma düşebilirdin. Sizin çekirdek aileniz ve beklediğiniz bebeğinizden kıymetlisi yok. Mutluluğunuz daim olsun kuzummm :))