- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Hahaha oda kaşık kaşık keçiboynuzu özü yedi nefret ettiği halde gelsin bi afferin koçum diye sivazlicam sırtınıTabii gelsin enişte bunlar en mühim işler. Sen bundan görürsün yoğunluğu deseydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha oda kaşık kaşık keçiboynuzu özü yedi nefret ettiği halde gelsin bi afferin koçum diye sivazlicam sırtınıTabii gelsin enişte bunlar en mühim işler. Sen bundan görürsün yoğunluğu deseydin
Kelebek değil o bebekKarnımda kelebekler uçuşuyo sanki
Kanda da çıkar dimi ya, hep kötü ihtimali düşünme huyumdan nefret ediyorumKelebek değil o bebek
Kanda da çıkacak inşallah, darısı başımıza olsun bizlere de çok dua et canımİyiki dediniz iyiki, direniyordum bende yapmamak için kan da dogrulanirsa belirtilerimide yazicam, bu ay her zamankinden farklıydı çünkü
Ediyorum her zaman, kendime dua ederken sizlerde varsınız içindeKanda da çıkacak inşallah, darısı başımıza olsun bizlere de çok dua et canım
Geldi geldi kuzu az kaldı
Benim adet sancilarim hafiften basladi ya bende yine yok
Aha sende çürüttünCanim benim hep adet öncesi son 4-5 gunde hep ovulasyon testlerim koyulasir. O yuzden net bilgi degil koyulasmasi hamileliktir diye burda birkac arkadasinda o sekilde oluyor.hatta dün adetliyken ovulasyon yaptim pozitif di.
Kuzum sende dene mfk yi bence doktora gitmek istemiyosun bence en azindan ona sans ver.Benim adet sancilarim hafiften basladi ya bende yine yok
Bence lh adete yakin yukseliyor. Adete yakinda hamile oldugumuz anlasildigi icin adet günü hormon tavan yapiyor hamisken o sekilde koyu kaliyorAha sende çürüttün
Acaba bugün ovü yapsam mı diyordum ya neyse 2 gün var sende haklısın canım işte bi umut arar olduk ondanBence lh adete yakin yukseliyor. Adete yakinda hamile oldugumuz anlasildigi icin adet günü hormon tavan yapiyor hamisken o sekilde koyu kaliyor
Yaaa ikinci çizgi gördüm galiba Evet evet ikinci çizgi inşallah kopkoyu ikinci çizgilere canım benimKızlaarr dayanamadım yaptım ve sonuç, Allah'ım nolur gerçek olsunnn 5 dakika içinde böyleydi predictor express sarı kutulu olan test, adet gecikmesindne itibaren yapin diyor ama ben iki gün kala yaptım böyle çıktı, inşallah hayal görmüyorumduur Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Hayatlarrr @ @Lale95 @Safiye19 @Safransari M Mavimiresl partalina_ @sultansultan90 @Random3
Bugün bat günüm canim bugüne denk gelmezdi heralde gebelik ağrısı kabullendim artik gün içinde olacağım ağrı kesici vs hazırlığımı bile yaptim yanikuzum zaten hamilelikteki sancı da aynısıymış adet sancısının, belki vardır gebelik
İnşallah canimmYaaa ikinci çizgi gördüm galiba Evet evet ikinci çizgi inşallah kopkoyu ikinci çizgilere canım benim
Allah'ım bugün ne güzel haberler aliyoruz yaaa maşallah cook mutlu oldum canimmmm ikinci cizgin belirgin var inşallah sağlıklı gebeliktir bize de dua et benimde bat günüm bugünKızlaarr dayanamadım yaptım ve sonuç, Allah'ım nolur gerçek olsunnn 5 dakika içinde böyleydi predictor express sarı kutulu olan test, adet gecikmesindne itibaren yapin diyor ama ben iki gün kala yaptım böyle çıktı, inşallah hayal görmüyorumduur Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Hayatlarrr @ @Lale95 @Safiye19 @Safransari M Mavimiresl partalina_ @sultansultan90 @Random3
Ben reglden bir gün önce yaptım t çizgisi c den koyu çıktı dün gebelik testi aldım ondada pozitifi gördüm bence denemelisin hamileyken t daha koyu görünüyorAcaba bugün ovü yapsam mı diyordum ya neyse 2 gün var sende haklısın canım işte bi umut arar olduk ondan
Canım inşallah etmem mi her zaman dualarimdasiniz kendime ederken sizleri de kattim hep agustos hepimize uğurlu gelecekAllah'ım bugün ne güzel haberler aliyoruz yaaa maşallah cook mutlu oldum canimmmm ikinci cizgin belirgin var inşallah sağlıklı gebeliktir bize de dua et benimde bat günüm bugün
Doğru diyorsun canim burda bayağı olumlu sonuç alani gördüm galiba bende deneyeceğim ama eşimi nasil ikna edeceğim yaaaa eşimin dr olmasi bu konuda beni cok zorluyorKuzum sende dene mfk yi bence doktora gitmek istemiyosun bence en azindan ona sans ver.