- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Yok ama göğüslerim de hassasiyet var, gerçi o adete yakında oluyor. Ama bazen durduk yere alev gibi yanıyorum sonra geçiyorAkıntı tarzı birşey var mı şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama göğüslerim de hassasiyet var, gerçi o adete yakında oluyor. Ama bazen durduk yere alev gibi yanıyorum sonra geçiyorAkıntı tarzı birşey var mı şuan
10 gün olunca varsa silik birsekilde çıkar bende gaz veriyorum haaEvet eczanede canım ama değişiyor ya fiyatı bi eczanede 46 TL diğerinde 60 5 tane var içinde. Off hep paracıklarım gitti ya test batağına düştüm ilk yumurtlamadan sayarsam yarın 11 ikincisinde 9
Çıkar da benim üçüzlerde çıkmadı biliyomusun. 12. Gün bile yaptım çıkmadı 14. Gün çıktı 98di değerim10 gün olunca varsa silik birsekilde çıkar bende gaz veriyorum haa
Kız bu durduk yere ateş basıyor bana da 3 gündür bende de var havadan mi oluyor diyorum bilmiyorum ya. Günde 3 kere soğuk duşa giriyorumYok ama göğüslerim de hassasiyet var, gerçi o adete yakında oluyor. Ama bazen durduk yere alev gibi yanıyorum sonra geçiyor
Bazı testler beta hcg 100 olmadan algılamıyor ondan olabilir mi?Çıkar da benim üçüzlerde çıkmadı biliyomusun. 12. Gün bile yaptım çıkmadı 14. Gün çıktı 98di değerim
Havadanda oluyodur ya bende aynı bide benim evim inanılmaz güneş alıyor çıldırıyorumKız bu durduk yere ateş basıyor bana da 3 gündür bende de var havadan mi oluyor diyorum bilmiyorum ya. Günde 3 kere soğuk duşa giriyorum
Bilmiyorum ki miratech yaptım onda çıktı 14. GünBazı testler beta hcg 100 olmadan algılamıyor ondan olabilir mi?
Ay benim ev de öyle birde bugünlerde yaprak kıpırdamıyor sinirlerim alt üst oldu uyuyamıyorum da. Her gün farklı odalara gidip uyumaya çalışıyorumHavadanda oluyodur ya bende aynı bide benim evim inanılmaz güneş alıyor çıldırıyorum
Bende uyuyamıyorum ya canım sen naptın ya kendi derdime düştüm seni sormadımAy benim ev de öyle birde bugünlerde yaprak kıpırdamıyor sinirlerim alt üst oldu uyuyamıyorum da. Her gün farklı odalara gidip uyumaya çalışıyorum
Estağfurullah kuzum iyiyim bende beklemedeyim bu ay da olmadı gibime geliyor regl gelsede rahim filmi cektirsem. Bı de bu ay sonu taşınma var öyle geçiyor günler ovu yapmadım bu ay akışına bıraktım hayırlısı diyelimBende uyuyamıyorum ya canım sen naptın ya kendi derdime düştüm seni sormadım
Ne zaman bat tarihiEstağfurullah kuzum iyiyim bende beklemedeyim bu ay da olmadı gibime geliyor regl gelsede rahim filmi cektirsem. Bı de bu ay sonu taşınma var öyle geçiyor günler ovu yapmadım bu ay akışına bıraktım hayırlısı diyelim
Yumurtlamam erken oldu tahminen o yüzden 8 Ağustos olurum büyük ihtimalleNe zaman bat tarihi
Geç döllenme ihtimaline karşı istersen biraz daha bekle, ama yumurtlama gününü biliyorsan varsa çıkarMerhaba kızlar benım normalde 29 temuzda adet günümdü ama olmadım hala sadece adetime 5 gun kala kasıklarıma hafif bi ağrı giriyordu sonrasında kücük batmalar oluyor ama başka belirtimde yok test yapmak için erken biraz beklim diyorum tecrübesi olan veyat benim gibi bu durumu yaşayan anneler varmı
Neden olmasın, olur mu olurYa çok araştırdım böyle adete 4-5 gün kala ovulasyon yavaş yavaş koyulaşıyor adet günü kopkoyu oluyor sonra gebelikte de pozitif çıkıyor, belki benimde öyle olur bi umut
Bi hafta öncesi de twm yumurtlama zamanları sanırım tutmuştur inşallahNeden olmasın, olur mu olur
Ya benim talihsizliğim eşim şehir dışındaydı, adetime 5 gün kala ancak bugün değerlendirdim son ilişki bi hafta önceydi.
Normalde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor, sende çıkmamış.Çıkar da benim üçüzlerde çıkmadı biliyomusun. 12. Gün bile yaptım çıkmadı 14. Gün çıktı 98di değerim
Test yapsan çıkar artık. İyi sabr etmişsin:)Merhaba kızlar benım normalde 29 temuzda adet günümdü ama olmadım hala sadece adetime 5 gun kala kasıklarıma hafif bi ağrı giriyordu sonrasında kücük batmalar oluyor ama başka belirtimde yok test yapmak için erken biraz beklim diyorum tecrübesi olan veyat benim gibi bu durumu yaşayan anneler varmı
Evet son ilişkiden 14 gün sonra çıkmıştıNormalde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor, sende çıkmamış.
Adet öncesi rahim, kasıklarda kasılmalar başladı kuzum olsa böyle olmazdı sanırım.Bi hafta öncesi de twm yumurtlama zamanları sanırım tutmuştur inşallah