Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım canımmmm amin ya. Bu ay bekleyeyim de regl zamanı negatifse sonucum sipariş edeyim o halde athenayıYumurta rezervini ve kalitesini artırıyor kuzum ins gerek kalmıcak
Mucizemmm16 o fitilden kullanıyor yanlış değilsemKızçeler benim 5 ağustostu adet tarihi ama yine yalan oldu. Smear vermiştim temiz çıkmış ama mantar varmış. Doktorda ilaç yazmak için önve beta baktı. 0.10 çıktı. Burdan dönmez daha. olsa çıkardı. Şimdi bana gynomax xl diye bi fitil verdi. Daha önce kullandınız mı siz.? Vajinal fitilmiş ilk defa böyle bir şey kullancam. Korktum biraz açıkcası
Canım adete yakın derken kaç gün önce progesteron düşer ?Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini
Kuzum merhaba cok geçmiş olsun benimde bat 5 ağustostu benim de bu ay yalan oldu beta baktırmadım ama umut sıfır. Fitili bende kullandım yeni dün değil önceki akşam bitti 3 lü fitildi. Korkma canım korkucak bişey yok ama düzenli kullan ki geçsin iyi geliyo gece yatmadan önce koyuyorum fitili mümkünse bi kaç saat kalkmasan iyi olur akmasın diyeKızçeler benim 5 ağustostu adet tarihi ama yine yalan oldu. Smear vermiştim temiz çıkmış ama mantar varmış. Doktorda ilaç yazmak için önve beta baktı. 0.10 çıktı. Burdan dönmez daha. olsa çıkardı. Şimdi bana gynomax xl diye bi fitil verdi. Daha önce kullandınız mı siz.? Vajinal fitilmiş ilk defa böyle bir şey kullancam. Korktum biraz açıkcası
Sana beta baktırmadan neden verdiler fitil. Gebelik ihtimali varsa kullanılması tavsiye edilmiyor da. Çok sağol bu arada. Bakalım düzenli kullancam zaten 3 günlükmüş. İnşallah iyi gelir. Bebe ihtimali de başka bahara kaldı artıkKuzum merhaba cok geçmiş olsun benimde bat 5 ağustostu benim de bu ay yalan oldu beta baktırmadım ama umut sıfır. Fitili bende kullandım yeni dün değil önceki akşam bitti 3 lü fitildi. Korkma canım korkucak bişey yok ama düzenli kullan ki geçsin iyi geliyo gece yatmadan önce koyuyorum fitili mümkünse bi kaç saat kalkmasan iyi olur akmasın diye
Rica ederim canım ne demek. Adet bittikten 3 gün sonra hastalanmaya başladım 6. Gün doktora gittim önce gynomax fitil 7li olandan bide biteral antibiyotik yazdılar acilde idrar tahliline bile gerek duymadılar ama çok ağır geldi fitil sonra bir daha gittim bu kez kadın doğuma idrara baktı temiz ama ultrasonda rahim duvarının arkasında enfeksiyon var biterali kullan fitili de değiştirdi gynomax xl bide zalain fitil yazdı o tekti önce onu sonra diğerini kullandım iyi geldi onlar. Tabi tekrarlamazsa bugün yine ağrım var inşallah ilaçlar sana şifa olurSana beta baktırmadan neden verdiler fitil. Gebelik ihtimali varsa kullanılması tavsiye edilmiyor da. Çok sağol bu arada. Bakalım düzenli kullancam zaten 3 günlükmüş. İnşallah iyi gelir. Bebe ihtimali de başka bahara kaldı artık
Advictor ve adalisi biliyorum da, athena yı bilmiyorum canım, o ne işe yarıyorYaaa canım benim insallah seninkide pozitifle sonuclanır sadece eş paketi aldın dimi ins ilk aydan pozitifleri görürsün ben advictor ve athena da eklemiştim athenayı bu ay eklemiştim bayagı etkiliydi
Amin inşallah. Allah hepimize şifa versin. En hayırlı zamanda da bebiş. Bazen şükrediyorum bi oğlum var diye bazen sonuç negatif oldukça hayal kırıklığına uğruyorum. Doktorda 8 ay çok normal bi süre olmaması için 1 yıl bi beklemek lazım yaşında genç daha dedi. Hayırlı zamanda olur inşallah hepimizin. O zamana kadar da sabır diliyorum hepiciğimize :)Rica ederim canım ne demek. Adet bittikten 3 gün sonra hastalanmaya başladım 6. Gün doktora gittim önce gynomax fitil 7li olandan bide biteral antibiyotik yazdılar acilde idrar tahliline bile gerek duymadılar ama çok ağır geldi fitil sonra bir daha gittim bu kez kadın doğuma idrara baktı temiz ama ultrasonda rahim duvarının arkasında enfeksiyon var biterali kullan fitili de değiştirdi gynomax xl bide zalain fitil yazdı o tekti önce onu sonra diğerini kullandım iyi geldi onlar. Tabi tekrarlamazsa bugün yine ağrım var inşallah ilaçlar sana şifa olur
Bende acaba diyorum vallaKızlar ovulasyon testim yine koyulaşmaya başlamış benim acaba mı diyorum içimden Mucizemmm16 H Hayatlarrr miraclebeyb ve diğer hanımlar
Amin canım Allah bağışlasın benimde bir kızım varAmin inşallah. Allah hepimize şifa versin. En hayırlı zamanda da bebiş. Bazen şükrediyorum bi oğlum var diye bazen sonuç negatif oldukça hayal kırıklığına uğruyorum. Doktorda 8 ay çok normal bi süre olmaması için 1 yıl bi beklemek lazım yaşında genç daha dedi. Hayırlı zamanda olur inşallah hepimizin. O zamana kadar da sabır diliyorum hepiciğimize :)
Yarın tekrar yapayım bakalım koyulasmaya devam edecek miBende acaba diyorum valla
Neden olmasınKızlar ovulasyon testim yine koyulaşmaya başlamış benim acaba mı diyorum içimden Mucizemmm16 H Hayatlarrr miraclebeyb ve diğer hanımlar
Yarın tekrarliyim belki daha koyu çıkarNeden olmasın
İnşallah canımYarın tekrarliyim belki daha koyu çıkar
Reglime daha var karnım çok şiş böyle rahatsız ediyor sanki regl olacakmisim gibi sendede varmı böyle bir his belirtiYarın tekrarliyim belki daha koyu çıkar
Yok ya bende hiç bişey yok şimdilik, tek belirtim o lekenmeler oldu o kadarReglime daha var karnım çok şiş böyle rahatsız ediyor sanki regl olacakmisim gibi sendede varmı böyle bir his belirti
Yumurta rezervi ve kalitesini artırıyoAdvictor ve adalisi biliyorum da, athena yı bilmiyorum canım, o ne işe yarıyor