- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Yok canım ilaç kullanmadım hiç yumurtalarım kendileri büyüyüp çatladılar progesteron içinde birşey kullanmadımMerhabalar ilaç kullandınız mı progestan veya duspasthon ? Bence cok yüksek gebelik suan ihtimali cok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ilaç kullanmadım hiç yumurtalarım kendileri büyüyüp çatladılar progesteron içinde birşey kullanmadımMerhabalar ilaç kullandınız mı progestan veya duspasthon ? Bence cok yüksek gebelik suan ihtimali cok fazla
Sen geboşsuunn canım ağzın bal yesin umarım dediğin gibidir Eylül'de 3 yıl olacak bekliyorum mucizemi 2 kimyalsal sonrası gebe kalamadımMerhabalar ilaç kullandınız mı progestan veya duspasthon ? Bence cok yüksek gebelik suan ihtimali cok fazla
İnsssllah bitanem ya suan herşey yolunda ins pozitifleri görürsünSen geboşsuunn canım ağzın bal yesin umarım dediğin gibidir Eylül'de 3 yıl olacak bekliyorum mucizemi 2 kimyalsal sonrası gebe kalamadım
Umarım mucizelerim gelir 2 yumurtam da çatlamış bu arada sağ sol rahim kalınlığı da 15 mm dedi adetin 21. Gününde
İnşallah canımİnsssllah bitanem ya suan herşey yolunda ins pozitifleri görürsün
Canım hamile misinnn maşallah çok sevindim senin adına Rabbim hayırlıısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar ilaç kullandınız mı progestan veya duspasthon ? Bence cok yüksek gebelik suan ihtimali cok fazla
Ay bencede sende var birşeyler canım, şuan nasıl erken gebelik testi yapmıyorsun çok şaşkınımCanım valla negatif çıkarsa inanılmaz üzülürüm bilerek testte almadım eğer koyulaşmaya devam ederse ümitlenicem kendimi sakin tutuyorum şuan baksana baya koyu ya, yarın daha da koyu olursa birşeyler var demektir belkide
Aşko sen bizi burda meraktan çatlatcan mı erken gebelik yapsanaaağğğ artıkSafransari miraclebeyb Mucizemmm16 Lale95 kızlar koyulaşma olmuş adete son 3 gün. Bu arada fotoda açık çıkıyor ama bir tık daha koyu. Adet gününe kadar tekrarlıcam bakalım
Bugün daha da koyulaşma ovulasyon testi, gün gün koyulaşıyor bakalım adetin geçmesini bekliyorum canım kendimi oyaliyorum ne yapayım. Hep negatif olmasından o kadar yoruldum kiAy bencede sende var birşeyler canım, şuan nasıl erken gebelik testi yapmıyorsun çok şaşkınım
Kiz bide bu hemen cok cabuk koyulaştı he eğer bata kadar koyulaşma olursa yapicam asko adet yakın diye de böyle olabilir belki ama benim adete yakın çok silik çıkar o yüzdenAşko sen bizi burda meraktan çatlatcan mı erken gebelik yapsanaaağğğ artık
Yaa inşallah bebiştendir eğer ki silikleşiyosa kesin bebiştir ayy çok amin ❤❤Kiz bide bu hemen cok cabuk koyulaştı he eğer bata kadar koyulaşma olursa yapicam asko adet yakın diye de böyle olabilir belki ama benim adete yakın çok silik çıkar o yüzden
Amin askımm teşekkür ederıim insallah sizlerinde güzel haberleri gelirCanım hamile misinnn maşallah çok sevindim senin adına Rabbim hayırlıısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canımmm Allah razı olsunAmin askımm teşekkür ederıim insallah sizlerinde güzel haberleri gelir
Ay bugün daha da net bence hamilesin canım ya, zaten o lekelenme oldu dediğin zaman şkeisn var bu sefer diye içimden geçti test konusunda seni çok iyi anlıyorım canım, ama bence yarın al yap, bize de haber ver, inşallah vardır gebelikBugün daha da koyulaşma ovulasyon testi, gün gün koyulaşıyor bakalım adetin geçmesini bekliyorum canım kendimi oyaliyorum ne yapayım. Hep negatif olmasından o kadar yoruldum ki
Silikleşmesin kiz koyulassinYaa inşallah bebiştendir eğer ki silikleşiyosa kesin bebiştir ayy çok amin ❤❤
Hee onu demedim aşko adete yakın silikleşir normalde dedin ya onu dedim aşko öncesinde silikleşiyoduysa yaniSilikleşmesin kiz koyulassin
Kız yap su gebelik testini fenalık geçiriyorumSafransari miraclebeyb Mucizemmm16 Lale95 kızlar koyulaşma olmuş adete son 3 gün. Bu arada fotoda açık çıkıyor ama bir tık daha koyu. Adet gününe kadar tekrarlıcam bakalım
Canım neredeyse pik gibi ama tabi foto da bi tık açık çıkıyor, bilmem ki yapsam mı ama yoksa yine cok uzulucem yaAy bugün daha da net bence hamilesin canım ya, zaten o lekelenme oldu dediğin zaman şkeisn var bu sefer diye içimden geçti test konusunda seni çok iyi anlıyorım canım, ama bence yarın al yap, bize de haber ver, inşallah vardır gebelik
Yarın yaparım belkiKız yap su gebelik testini fenalık geçiriyorum
Varsa da çok sevinicen biz neden hep olumsuz düşünüyoruz bilmiyorum, bence güzel olucak iyi düşünelim iyi olsun sonuçlar daCanım neredeyse pik gibi ama tabi foto da bi tık açık çıkıyor, bilmem ki yapsam mı ama yoksa yine cok uzulucem ya