- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Ne zaman gülücek yüzümüz Ya Rabbim en son ne zaman test yaptın kuzumCanım olsaydı gebelik çıkardı ama yok yani goguslerim çok ağrıyor sarı akıntı geldi ben sokulurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gülücek yüzümüz Ya Rabbim en son ne zaman test yaptın kuzumCanım olsaydı gebelik çıkardı ama yok yani goguslerim çok ağrıyor sarı akıntı geldi ben sokulurum.
Dün yaptım canımNe zaman gülücek yüzümüz Ya Rabbim en son ne zaman test yaptın kuzum
Valla inşallah aynı anda çift çizgiyi de beraber görürüzBiz ayni gidiyoruz hep kuzuu onu bunu bilmem ben jel tirnaklarina bayildim rengine ayrica bayildim
Çok bekletme geeeelllBende 2-3 güne aranızdayım
İyi yapmışsınız canım. Çok erken daha yumurtlamaZSIN bence deOlumsuz etkiler diye carsamba gününe erteledik. Cumartesi günü biticek adetim herhalde carsambaya kadar yumurtlamam
Aynen çarşamba gidecek kuzumCumartesi boşalma olduğunda carsamba gidebilir mi
Yaa üzüldümDün yaptım canım
Yaa tam sökülmüyo diye mi böyle acabaCanımlar (ablalarım) bişey sorucam yaa bunu demek istemezdim çok özür dilerim ama regli oldum ama yine çok garip oldum çamur gibi aynı tam anlamıyla kırmızı dönmüşte değil ve aşırı pıhtılı çok fazla ağrım da yok bu kez yine neler oluyo ya çıldıriciğim en sonunda
Çok güzrl yumurtlama hem deKızlar selam fotoğraf attım,sanırım bu yumurtlama öyle değil mi ? Dün her iki çizgi de aynı koyulukta idi bugün t çizgisi daha koyu C çizgisine göre .
Bugün mü alınmıştı kan? Sanki öyleydi dimi
Dur beybisi işini hallet öyle boğarsın tek kullanımlık mı o jeller canımYeminle kriz geliyo bana. Bi jeli boşaltamadık ya beceriksiz çıktı. Tam yumurtlama günüm eşim boşalamadı, sertleşme olup nasıl boşalamaz ya ikinci denemede başardı ama bu sefer de jeli sıkaamamış. Sıktım dediği jelin 3/4 ü kutusundaydı hala 2 jel gitti boşa
İnşallah çatlamada başarırız, adamı boğasım var
Gynoosed jeli mi kullanıyorsun canım.Yeminle kriz geliyo bana. Bi jeli boşaltamadık ya beceriksiz çıktı. Tam yumurtlama günüm eşim boşalamadı, sertleşme olup nasıl boşalamaz ya ikinci denemede başardı ama bu sefer de jeli sıkaamamış. Sıktım dediği jelin 3/4 ü kutusundaydı hala 2 jel gitti boşa
Stres yapmıştır kuzum sende streslisin sakinleşin ki daha rahat geçsin stres herşeyi etkiliyo zatenYeminle kriz geliyo bana. Bi jeli boşaltamadık ya beceriksiz çıktı. Tam yumurtlama günüm eşim boşalamadı, sertleşme olup nasıl boşalamaz ya ikinci denemede başardı ama bu sefer de jeli sıkaamamış. Sıktım dediği jelin 3/4 ü kutusundaydı hala 2 jel gitti boşa
Ay ben demiştim galiba hihiihhi olacak elbet tabiiiYaa sen bilirsin yinede çiçeğim ama doğal yollar bence daha mantıklı gibi bana ya. Bak biz 11. Aydayiz çok şükür problemde yok ama nasipse olacak değilse olmaz zaten. Sen kendini olumluya odakla. Biri beni etiketlemisti kimdi hatırlamıyorum bu topikte tam yıkıldım adet olunca baktım yazmış olumsuzluk yok bu ay olacak olacak diyeceğiz güzel olacak herşey ondan beri kendime olacak elbet olacak diyorum
Yumurtlama olduğunu bildiklerinde strese girebiliyolar bazenYeminle kriz geliyo bana. Bi jeli boşaltamadık ya beceriksiz çıktı. Tam yumurtlama günüm eşim boşalamadı, sertleşme olup nasıl boşalamaz ya ikinci denemede başardı ama bu sefer de jeli sıkaamamış. Sıktım dediği jelin 3/4 ü kutusundaydı hala 2 jel gitti boşa
Tek kullanımlık canım. 8 adet var zatn çok da pahalı. 2 si gitti boşa ben de yatarken sonrasan sıktım kalanı arkadan gidip spermlere yetişsin işe yarar inşallah beyin bedavaDur beybisi işini hallet öyle boğarsın tek kullanımlık mı o jeller canım
Hem de çok. Bi de tam işin ortasında durup jel açıp sıkmak falan. Ambiyansı bitirdiYumurtlama olduğunu bildiklerinde strese girebiliyolar bazen
Ben de üstüne gittim bi de anlık sinirleStres yapmıştır kuzum sende streslisin sakinleşin ki daha rahat geçsin stres herşeyi etkiliyo zaten