- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Kuzum ben hic bilmiyorum banada tahlil sonuclarina göre yapicaz igne dedi yarin belli olur artik.Ayyyyy 2 tane He hadi insssssssss olur. Bu ay sana ne dicem doktor bana iğne saati vermedi napıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ben hic bilmiyorum banada tahlil sonuclarina göre yapicaz igne dedi yarin belli olur artik.Ayyyyy 2 tane He hadi insssssssss olur. Bu ay sana ne dicem doktor bana iğne saati vermedi napıcam
Bende olaydım da geleydim tık yok hafif ağrım gelip gidiyor birşey yok 2 güne sokulurum bende gibime geliyor
Ne tehlılı kız aaaKuzum ben hic bilmiyorum banada tahlil sonuclarina göre yapicaz igne dedi yarin belli olur artik.
Valla yapti bi tahliller biseyime bakackmis kendiliginden catliycak gibiyse sorunum yoksa yapmicakmis yarin soylerim gidince yineNe tehlılı kız aaa
Ay haber et He merak ettim canoValla yapti bi tahliller biseyime bakackmis kendiliginden catliycak gibiyse sorunum yoksa yapmicakmis yarin soylerim gidince yine
İçin rahatladı mı kuzum sen onu söyle? Sen bu ayı da dene bakalım inşallah gerek kalmaz dr un dediklerineToplasin kizlar bitliKedi Mucizemmm16 Childdevelopment @Random3 @Veziir B bshk1993 @ucge Canim randevu bulamadigim bi doktor vardi ozel hastanede annemlerin evide hastane yolu uzerinde anneme gectim ordan dönüşte bi ugrayim araya sıkıstırırlar belki dedim aynende öyle oldu araya skstrdilar vajinal muaynede biraz gazlı ciktim cok net goruntu olmadi kizlar karin icinde su birikintisi cikti hafif enfeksiyon dedi doktor akinti vs varmi diye sordu yok dedim Eşimin sperm testine bakti hareketli sperm sayisi sinirda skntili yikanmis semen sayisi hizi cok fazla artirmis buda demek oluyorki en iyi sonuç sizin icin aşılama ama doğal yollada olabilir zor olur dedi. 18 ve 20 mm yumurtalarim solda 3 tane dedi yanlis hatirlamiyosam. Sağda 1 tane küçük yumurtan var yumurtalarin hareketli buda guzel dedi. Bitanede test istedi catlama oluyomu kanda kontrol etmek icin onuda verdim yarin gostercm sonucu bugune yetismezmis. Eğer catlama ignesine gerek duyulursa yapacak gerek duymazsa devam bu sekilde bu ay. Adet olursan aşılamaya baslamak istersen baslariz dedi ve eşim icin bi gida takviyesi verdi. İstersende 3 ay bunu kullanıp dogal yollada deneyebilirsn dedi
Bende 2-3 güne aranızdayımEksik kalmayın demiş benim yumurtalar M Mavimiresl
Gereksiz stres bence ya ergenlik dönemlerine dönmeleri yeterliMerhaba. benim eşimde bugun verecek. bende hsg ye giricem bizimki de stresliydi sabah nasıl örnek vericem diye
Olumsuz etkiler diye carsamba gününe erteledik. Cumartesi günü biticek adetim herhalde carsambaya kadar yumurtlamamhiç bilmiyorum ben kuzum
Cumartesi boşalma olduğunda carsamba gidebilir micanım 3 tam gün boşalmadan geçmiş olmas gerekiyor. Salı boşalma oldu cuma test verecekse 2 gün perhiz oluyor bu da doğru sonuç vermez
İnşallah öyle olur en korktuğum şeylerden biri eşimde sıkıntı çıkması. Çünkü kadın gibi olmuyor erkeğin tedavisiCanim insallah guzel sonuclar cikar
Hsg nasıl geçti sizinMerhaba. benim eşimde bugun verecek. bende hsg ye giricem bizimki de stresliydi sabah nasıl örnek vericem diye
Ayy Allah'ım inşallah ya hayırlı zaman ne zamansa bize sabir nasip etKuzum umutsuzluk zaten yok bu ay gerckten olacak hersey olmazsada Rabbim böyle uygun görmüş diyecegiz
Benimkiler biri 18 biri 20 cm
NedenBende yumurtalarıma baktirmak istiyorum eşim izin vermiyor
Canım olsaydı gebelik çıkardı ama yok yani goguslerim çok ağrıyor sarı akıntı geldi ben sokulurum.QUOTE="Safiye19, post: 72003802, member: 826996"]
Bende olaydım da geleydim tık yok hafif ağrım gelip gidiyor birşey yok 2 güne sokulurum bende gibime geliyor