Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yumurtlamaya ne kadar oldu canim birde belirtin var miydi. Maşallah ne güzel çıkmış
Ovülasyon hiç yapmadımki canım regl olmustum ayın 4 ünde ztn 3 gün sürüyor ayın 8. İnde ilk ilişki oldu 3-2-3-2 ye uydum bide ayın 16 sında cok kasık agrısı yasadım o gün olabilir ye düşünüyorum belirtilerim 4-5 gündür midem ekşiyodu yanma ama midem hep sorunluydu cok yormak da istememiştim sabahları da böyle agzıma geliyodu uyku halim coktu işten gelince bayılıyodm direk bide regl sancılarım 3 gündür çantamda ped tasıyodum dünde kasıklarım bi sancı girdi pıt pıt sag tarafım bi attı durdu sonra

Ovülasyon hiç yapmadımki canım regl olmustum ayın 4 ünde ztn 3 gün sürüyor ayın 8. İnde ilk ilişki oldu 3-2-3-2 ye uydum bide ayın 16 sında cok kasık agrısı yasadım o gün olabilir ye düşünüyorum belirtilerim 4-5 gündür midem ekşiyodu yanma ama midem hep sorunluydu cok yormak da istememiştim sabahları da böyle agzıma geliyodu uyku halim coktu işten gelince bayılıyodm direk bide regl sancılarım 3 gündür çantamda ped tasıyodum dünde kasıklarım bi sancı girdi pıt pıt sag tarafım bi attı durdu sonra
Peki akıntı meme hassasiyeti vs var miydi

Peki akıntı meme hassasiyeti vs var miydi
Suan meme hassasiyetim yok yumurtlamada cok meme hassasiyeti yasadım sonra o kayboldu meme uclarımda koyuluk var ama akıntı da canım her ay yasadıgımız adet öncesi ole gelip giden akıntı oldu o kadar cok onları saymadım acıkcası

Suan meme hassasiyetim yok yumurtlamada cok meme hassasiyeti yasadım sonra o kayboldu meme uclarımda koyuluk var ama akıntı da canım her ay yasadıgımız adet öncesi ole gelip giden akıntı oldu o kadar cok onları saymadım acıkcası
İnşallah sağlıcakla kucağına alirisn canim benimde 3 günüm kaldi ama hiçbir belirti yok kasık ağrım dışında o da ara ara olup geçiyor

İnşallah sağlıcakla kucağına alirisn canim benimde 3 günüm kaldi ama hiçbir belirti yok kasık ağrım dışında o da ara ara olup geçiyor
Herkesde farklı oluyo canım ztn düşün benim ole bi regl agrılarım geldi gidiyki tuvalete kosuyorum hep sabahta ole oldum bende iki gün kala yaptım yarından sonra erken gebelik al istersen

Herkesde farklı oluyo canım ztn düşün benim ole bi regl agrılarım geldi gidiyki tuvalete kosuyorum hep sabahta ole oldum bende iki gün kala yaptım yarından sonra erken gebelik al istersen
Kaset test aldim da cikmadi silik gördük ama yalan gördük bence pazartesi günü erken gebelik testo alirim belki

Dünde aynısını ben yaşadım aksama kadar adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım vardı sol kasığıma igne batar gibi girip çıkıyordu iki kere de sümüksü kanlı akıntım oldu bitti bugün hic birsey yok yumurtlamadan bir hafta sonra oldu bunlar ne olduğunu anlamadım açıkçası yerlesme bile olsa bu kadar erken olurmu? Pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey çıkmaz

Dünde aynısını ben yaşadım aksama kadar adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım vardı sol kasığıma igne batar gibi girip çıkıyordu iki kere de sümüksü kanlı akıntım oldu bitti bugün hic birsey yok yumurtlamadan bir hafta sonra oldu bunlar ne olduğunu anlamadım açıkçası yerlesme bile olsa bu kadar erken olurmu? Pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey çıkmaz
Olabilir kuzum bendede mide bulantısı erken basladı düşün bide ped tasıyodum daha batıma 5 gün varken koydum o derece agrılar gelip gitti hep oldum ddim bişe yoktu dünde kasıklarım pıt pıt attı sag kasıgıma sancı girdi geçti olabilir canım bencede neden olmasın bebiştir belki

Olabilir kuzum bendede mide bulantısı erken basladı düşün bide ped tasıyodum daha batıma 5 gün varken koydum o derece agrılar gelip gitti hep oldum ddim bişe yoktu dünde kasıklarım pıt pıt attı sag kasıgıma sancı girdi geçti olabilir canım bencede neden olmasın bebiştir belki
İnşallah canım dua et bana da peşinizden geleyim😍

Ya evet aynı şey aklıma geldi benim de ama söyleyip beklenti içine sokmak istemedim. Acaba ikiz mi geliyor 🥰🥰🥰🥰
Bugün tekrar hcg testi yaptırdım 2016,3 değerim. 4 hafta 1 günlük gebelik diyor hesaplama siteleri. Gerçekten onca uğraştan sonra tek istediğin şey sağlıkla ilerlemesi. Bugün sabahtan beri kolumu bile kaldıracak gücü bulamıyorum. Tüm kemiklerim ağrıyor ve gecelerdir uyumuyorum ama bunlar bile önemli değil sağlıkla ilerlesin yeter ki 🥰🙏🙏🙏

Bugün tekrar hcg testi yaptırdım 2016,3 değerim. 4 hafta 1 günlük gebelik diyor hesaplama siteleri. Gerçekten onca uğraştan sonra tek istediğin şey sağlıkla ilerlemesi. Bugün sabahtan beri kolumu bile kaldıracak gücü bulamıyorum. Tüm kemiklerim ağrıyor ve gecelerdir uyumuyorum ama bunlar bile önemli değil sağlıkla ilerlesin yeter ki 🥰🙏🙏🙏
Maşallah olsun çok güzel artim olmuş,Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin 😍

Kızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme 😂

Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 değer herkese göre değişir canım. Sen sat a göre hesaplamalısın gebeliğini

Kızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme 😂
Inşallah oylesindir cnm.
Benim yumurtlamanın üstünden 8 gün gecti dayanamadım test yaptırdım kan testi ve erken gebelik testi ikisi de negatif çıktı. Bu değilim demek dmi tamamen

Bu konuyu gerçekten bilmiyorum adet döngüm 26 gün ve yumurtlamanın üzerinden 8 gün gece yaptırdım testleri kan ve idrar negatif. Bazı yerlerde adet geçmeli diyor kanda görünmesi için

Yok ama yarına olcak benim öyleydi çünkü. Eşinde sperm sorunu yoksa riske atma değerlendir bu geceyi de :)
Canım merhaba testlerimi yapmaya devam ettim dediğin gibi ertesi gün yani cuma günü çok daha koyu çıktı bugün de yaptım testimi hafif silikleşmiş gibi geldi acaba çatlamış mı bakabilir misin resimleri ekliyorum. Birde gece testi tekrarlamamı tavsiye eder misin
Bu perşembe
EF0460C1-9875-4296-B8E6-069E6BEE2FEF.jpeg

Bu cuma
93482513-D283-4B85-A756-5D824BEE1C3E.jpeg

Buda cumartesi bugün
ACC12560-B5B8-47B4-89AF-77872C2D48C5.jpeg

Aşko ben garip bişey yaşadım dün. Dün sabahtan akşama kadar hafif hafif adet ağrısı yaşadım bazen sol kasığıma batmalar oldu. Afedersin ama böyle sümük gibi kahve mi desem pembe mi desem bi akıntı geldi içinde kırmızı kırmızı kılcal damar gibi bisey vardı sadece bir kere geldi bitti. Sonra akşam lavaboda yine seffaf akıntının içinde kırmızı akıntı oldu. Adet oluyorum sandım (adetime bir hafta var) yumurtlamadan tam bir hafta sonra oluyo bunlar. Gece kac kere kendimi kontrol ettim şimdi uyandım baktım ne ağrı var nede devamı var. Ben adet olsam direk leke seklinde olur akıntıyla karışık olmaz ve devamı gelir sildikce sonra çoğalır. Bu yaşadığım neydi anlamadım pazartesi doktora randevu aldim gidicem 😔 inşallah başka bi sorun yoktur 😕
Canım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin
Günaydın tatlim, şükür ben iyiyim adetin 3gunundeyim eş paketi siparişim geldi dünden beri kullanmaya başladım)) inşaallah ilk ayda faydasini görürüm
Nabothi kistalar bende de var ama çok küçük ölçüde doktor bir sorun yaratmadigini söylemişti
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ben çarşambayı bekliyorum tatlım kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacak doktor.
Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım 🤲❣️
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakınnn hemen @miresl @ad000 Veziir Veziir G Gzmyts53 @venevv @Venev R Random3 heycandan unuttum diğer kızlar da baksın galiba hamileyimm saniyesinde cıktı
Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Kuzu bende bir değişiklik yok aynı S sultansultan90 canım da güzel haberler var çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Şimdi gördüm ya çok sevindim 🥰🥰 sıra sende aşko inşallah 🥰 Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah 🤲
Aşko ne demek nau nau 😂😂🙄🙄 ahh teyze yaktı bizi yaa 🙄🙄 kuzum randevunu al yeniden git ihmal etme
Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.
Kuzum bende değişik bişey yok ilaç içip tıkamaktan bööğ geldi 😂😂 dün çok ağrım vardı bugün bişeyim yok çok şükür ama ilaçlar perişan etti ya bitse de rahat etsem artık diye bekliyorum son 2 gün kaldı fitil de bugün son inşallah. Sen nasıl oldun iyi misin ?
Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.

Canım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım 🤲❣️

Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Şimdi gördüm ya çok sevindim 🥰🥰 sıra sende aşko inşallah 🥰 Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah 🤲

Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.

Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Sagol asko sırayla gidiyoruz artık ona göre aylardır birlikteydik smdi hamiş zamanı 🙏🙏 hepinizin güzel haberleri gelicek insallah

X