- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Benim reglim de başladıBatı gecen hanimlar ne durumdasınız?
Bu ayda adaya veda ediyorum malesef
Pazartesi den itibaren memleketteyiz
Umutlar Eylül e kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim reglim de başladıBatı gecen hanimlar ne durumdasınız?
Vazgeçme sakın inan 3. Bitti eş paketim artık umutsuzlanmaya baslamıstım ama oldu benimkide sebebsizGözünüz aydin canim çok sevindim gerçekten,umudum daha da artdi,bende iki gündür kullanmaya başladım ilaçları bana sebebsiz infertilite dediler tam 6 yıldır inşaallah ay sonu bende sevinirim
Gögüslerde yumurtlamada oldu sonra geçti kuzum ara ara şişiyo ama en cok midem bide regl sancılarımdıAha çok güzel göğüslerde şişkinlik hassasiyet? akintimi yoksa kuruluk mu?
Kuzum beniiim inşallah hepinizi alır da giderim bu topikten, yoksa kopamıyorum haber ver bize, evdeki neşeyi bize de yaşatAyagını sürdün peşinden gelcez ddik kız cok heycanlıyım hala inanamıyorum eşim aksam gelsin de söyliyim ona yarın gideriz
Kuzum bende değişik bişey yok ilaç içip tıkamaktan bööğ geldi dün çok ağrım vardı bugün bişeyim yok çok şükür ama ilaçlar perişan etti ya bitse de rahat etsem artık diye bekliyorum son 2 gün kaldı fitil de bugün son inşallah. Sen nasıl oldun iyi misin ?Günaydınnn çiçeklerim
@miresl @ad000 Mucizemmm16 R Random3 S sultansultan90 Lale95
Kızlar ben konuları sizin durumlarınınızı hiç takip edemedim ya önemli bişey oldu mu ? Herkes iyidir inşallah
mutlu haberler bir bir geliyorSanırımm kan vermedim dahaca
Tmm bebişim eşim diyor test yaptınmı yazmıs ddm yok yarın yapcam insallah hepimiz direk gidicez aylardır birlikteydik topiclerdeKuzum beniiim inşallah hepinizi alır da giderim bu topikten, yoksa kopamıyorum haber ver bize, evdeki neşeyi bize de yaşat
Yarın muhtemelen bat canım.. testler negativo.. hani gözlerinizi şaşılatmak isterdim ama o kadar beyaz kipartalina_ bebeğim senin testler ne alemde yaa? Ne kadar kaldı bata?
Yokkk asla vazgeçmem çok inanarak aldım ve sevine sevine kullaniyorumVazgeçme sakın inan 3. Bitti eş paketim artık umutsuzlanmaya baslamıstım ama oldu benimkide sebebsiz
Advictor ve athenada ekle canımYokkk asla vazgeçmem çok inanarak aldım ve sevine sevine kullaniyorum
Advictor eklemişdim canim ama athenaya param yetmedi))Advictor ve athenada ekle canım
1950tl tutdu hepsi kargo ücreti falan 2000tl tutduAdvictor ve athenada ekle canım
Hiç bir tecrübem olmamakla beraber Yerleşme olabilir mi ki endişelenmeyin benceKızlar bana birşey söyleyin ya yumurtlamadan bir hafta geçti bugün sabahtan beri adet ağrısına benzer ağrım vardı akintiyla beraber. Az önce peceteye cok afedersiniz sümük gibi açık kahve mi desem pembe mi desem bilemedim bi akıntı ama icinde incecik kırmızı kılcal damar var gibi bisey geldi nedir bu ya
Evet kuzum pahalandı ben şey yapmıstım son ay adete bir hafta kala eşimle bırakmıstık ilaç arttırmıstım bir sonraki aya ama athena önemli yumurta rezervi için cıkarmıs onu kullandıgım bu ay işte cok yumurtlama agrısı çekmiştim1950tl tutdu hepsi kargo ücreti falan 2000tl tutdu
Aha çok iyi fikir))bu ay inşaallah olur eğer olmazsa gelen siparişde eklerim onu daEvet kuzum pahalandı ben şey yapmıstım son ay adete bir hafta kala eşimle bırakmıstık ilaç arttırmıstım bir sonraki aya ama athena önemli yumurta rezervi için cıkarmıs onu kullandıgım bu ay işte cok yumurtlama agrısı çekmiştim
Bilemiyorum ki hala gelen giden hic bisey yok ağrım falan da yok inşallah öyledir pazartesi doktora gidip anlatıcam durumuHiç bir tecrübem olmamakla beraber Yerleşme olabilir mi ki endişelenmeyin bence
Pöfff hiç sevmedim... Neyse du bakalım regl olana kadar umutlanıcaz. Bi mucize de senden gelse yaYarın muhtemelen bat canım.. testler negativo.. hani gözlerinizi şaşılatmak isterdim ama o kadar beyaz ki
Canım bana bu ay içerisinde ikinci kez çarpı yapabilirsin.Bilemiyorum ki hala gelen giden hic bisey yok ağrım falan da yok inşallah öyledir pazartesi doktora gidip anlatıcam durumu
Yumurtlamaya ne kadar oldu canim birde belirtin var miydi. Maşallah ne güzel çıkmış