Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Var gibi duruyor canım başka marka test alıp tekrar yapmanı tavsiye ederim

Keşke erken gebelik yapsaydın bir tane. Bir şey göremedim canım. Acaba hcg algılama seviyesi kaç bu testin? Ondan çıkmamış olabilir

Var gibi duruyor canım başka marka test alıp tekrar yapmanı tavsiye ederim
Gerçekten var gibi diyebilir miyiz buna ya ben yok diye yorumladım çok kararsızım sabah sabah inşallah vardır pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yapcam tekrar canım kısmet

Keşke erken gebelik yapsaydın bir tane. Bir şey göremedim canım. Acaba hcg algılama seviyesi kaç bu testin? Ondan çıkmamış olabilir
Erken gebelik testim yok bir tane vardı arkadaşıma vermiştim bilmiyorum ki canım hcg algılama seviyesi yazıyor mu kutusunda falan o kadar uzağım konuya test işte bilemedim olmazsam pazartesiye kadar erken gebelik testi alıp yapcam canım

İnsallah kuzum yarın kana gidicem cok şükür sonunda aylarca topik topik gezdik 3 çatlatma iğnem başarısız oldu insallah allah ım hepimize saglıklı gebelikler nasip etsin

Testin kasasini kaç dakika sonra açtın?

Beş dakika geçmemişti bile canım testi yaptıktan üç dakika içinde ikinci silik hayalet çizgi belirdi ve kayboldu kaybolunca hemen açtım kasayı böyleydi
Çizgiye bak sen neden kayb oluyorsun illaki açtiracak kendinibence var gibi , inşaallah bi tane daha yap net olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…