Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Direniyorum hayatım ya. Eşimi o kadar tolere ettim çıldırttı beni bu akşam. Hala kalbini kırmayayım gider ayak kavga etmeyelim diye ses çıkarmıyorum ama çok doldum artık.
Sabırlı ol tatlim,hastalik,dersler birde gebelik olayı yipratmiş seni sinirlerin tavan yapmiş, çok çok iyi anlıyorum seni

Sakin ol kuzum böyle zamanlarda oluyo gerginlik zaten olmaması mucize oluyo inan bana. Biz ev bakmaya başladığımızda eşime ne dediysem kabul ettirmedim bulduğum evleri en son birbirimize girdik taşınmıyorum ulan dedim en son ben gidiyorum kendi kendini taşırsın dedim yetmişti artık yani 😂😂 yine gitti kendi beğendiği kendi istediği yerde tuttu evi odun odun😅😅
Allahim benim için kabus ola bilir ev bakma olayi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ilerleyen zamanlarda bizde taşinmayi düşünüyoruz konusu açıldığında bile ortalik karişiyor 😂😂

5+0gunluguz 2 gün önce kese görünmedi beta 891 di bugün gene kese görünmedi beta 1861 çıktı.Doktor skntili dış gebelik olabilir dedi başına gelen varmı.Sonra kilodan dolayı da görünmüyor olabilir dedi.kafam karisti
Beennn🙋🏻‍♀️ 5882 değer de vajinal ultrasonda bile görülmedi. 2 doktora gittim biri kesin dış gebelik dedi ama degerlerim düzenli artıyordu. En son baska bir doktora gittim 14.000 değer de iki kese gördü, hatta üçüncü kesede yeni yeni oluşmaya başlamıştı yani üçüzdü. Demem o ki merak etmeyin gözükür Allah'ın izniyle:)

Beennn🙋🏻‍♀️ 5882 değer de vajinal ultrasonda bile görülmedi. 2 doktora gittim biri kesin dış gebelik dedi ama degerlerim düzenli artıyordu. En son baska bir doktora gittim 14.000 değer de iki kese gördü, hatta üçüncü kesede yeni yeni oluşmaya başlamıştı yani üçüzdü. Demem o ki merak etmeyin gözükür Allah'ın izniyle:)
Anaaa gerçektenmi😳😳😳 nasıl oldu peki? Tedavi ile mi kaldin üçüzlere?

Göründü canım kese çok şükür geç döllenme olmuş.simdi nasipse haftaya kalp atışını duymak için çağırdı doktorum

Ayyyyy gerçekten mi? Bana umut oldunuz ben de dün gittim ağlayarak geri geldim 5+5 gebeyim ama görülmedi vajinal ultrasonda. Betam güzel artmıştı yarın yine beta bakılacak. Herhangi bir ürün kullandiniz mi nasıl üçüz oldu😍😍😍

Allahim benim için kabus ola bilir ev bakma olayi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ilerleyen zamanlarda bizde taşinmayi düşünüyoruz konusu açıldığında bile ortalik karişiyor 😂😂
Heh işte bizde de öyleydi 😂😂 oturduğumuz öbür ev çok eskiydi yıkılcak dediler idareten tutmuştuk 6 sene oturdum o evde heryer rutubetti böceği bilmem nesi ayrı hala da yıkılmadı 😅🙄 taşınmayı çok istedim ama taşınıp yerleşene kadar öldüm 2 ay kendime gelemedim yerleştikten sonra 😂😂😂

Ayyyyy gerçekten mi? Bana umut oldunuz ben de dün gittim ağlayarak geri geldim 5+5 gebeyim ama görülmedi vajinal ultrasonda. Betam güzel artmıştı yarın yine beta bakılacak. Herhangi bir ürün kullandiniz mi nasıl üçüz oldu😍😍😍
Merak etmeyin gözükür benim 6+2 de falan gözükmüştü:) yok hiç birşey kullanmadım kendiliğinden oldu 🙈 ama sağlıkla ilerlemedi tabi kürtaj olmak zorunda kaldım 🤷🏻‍♀️

Ah canim nuktedan arkadaşım ya, ne yapsın vücudda kafayı yedi her ay beklentide olaraktan🙃

Benimde 10 günüm var, inş yumurtlama vs geçmiştir zira adam şehir dışında bi hafta yok, ah kader..
Ahahaha aynen ya. Hayatımda o kadar çok yoğunluk var ki ama her ay aklıma bebis geliyor yani ne yapayım 😅 ama çok şükür ilk zamanlarda ki gibi değilim. Mesela artık adet geçmeden test mest yapmiyorum 🤣 Hele o velet bir olsun bak onu nasıl isırıyorum🥰🥰

Ayy inşallah geçmiştir de dolu dolu geçmiştir 🙌 :dua: :dua:

Sakin ol kuzum böyle zamanlarda oluyo gerginlik zaten olmaması mucize oluyo inan bana. Biz ev bakmaya başladığımızda eşime ne dediysem kabul ettirmedim bulduğum evleri en son birbirimize girdik taşınmıyorum ulan dedim en son ben gidiyorum kendi kendini taşırsın dedim yetmişti artık yani 😂😂 yine gitti kendi beğendiği kendi istediği yerde tuttu evi odun odun😅😅
Kız ben sakin kalıp alttan almasam vay bizim halimize. Adam kibrit gibi çakmadan alev alıyor 🤣 bakalım hayırlısı ile sabah erkenden çıkacaz evden

Sabırlı ol tatlim,hastalik,dersler birde gebelik olayı yipratmiş seni sinirlerin tavan yapmiş, çok çok iyi anlıyorum seni
Geldi mi hep üst üste geliyor malesef ya psikolojim bozuldu artık eşim de arkadaşlarından ayrılacak diye sürekli onlarla birlikteydi çok yalnız kaldım duygusal olarak desteği hep bendeydi ama hakkını yemeyeyim çoğu gitti azı kaldı evi düzerken böyle olmaz diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun, bence dis gebelik olmayabilir benim degerlerim 1900lere kadar cikmisti ve kimyasaldi. Ayni sekilde dis gebelik olabilir demislerdi icinizi ferah tutmaya calisin gercekten insanin korktugu basina geliyor hep
Teşekkür ederim 🙏 tüpte bi oluşum gördüğü için söyledi aslında. İçim rahat etmiyor zaten, yarın başka bir doktora daha gideceğim. Umarım biraz ferahlatıcı birşeyler duyarım
Aaa aşko şimdi gördüm çok üzüldüm ya 🥺 Ya niye hep sevincimiz boğazımıza diziliyor anlamadım. Gerçekten kendi histereskopi sonucum sırasında senin haberinin güzelliği ile toparlamıştım kendimi. Allahim inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp doğurmayı nasipmetsin tez vakitte inşallah
Canım benim gerçekten bi kısır döngünün içine düştük 😔 ne kadar da umutlanmıştık.. sağlık olsun ne diyelim, sizin haberlerinizle ben de acımı unuturum belki

Yaaa vallahi öyle şu yola bi çıkabilsek diyorum başka bişey demiyorum ya🤦🏼‍♀️

Miratech hiç yanlış çizgi gösterdiğini duymadım kuzu inşallah belirginleşir🙏

Ya aşko sana ne oluyor bir türlü toparlayamadın kendini yaaa🤦🏼‍♀️bi okuttur kendine nazar falan mı değdi ne oldu sana

Yaaa çok üzüldüm canım inşallah fazla b3klemeden nasip eder rabbim hepimize

Çok geçmiş olsun aşkom Ya vallahi başımız dertten kurtulmuyor
Canim valla gosterdi yanlis🤷🏼‍♀️ Sabah prodoctor almis esim yaptim negatif sonra ayni eczaneden yine miratech erken gebelik aldim oda negatif.

Evet ola bilir, inşaallah tez zamanda gelir,geçenlerde söylemiştim hatirlarsan simla şurubu iştah falan açmadı diye,bence boyu uzamış bizim oğlanın ilaç etki etdiyini düşünüyorum
Yani boyunun uzamasina yardimci olmus dimi onu diyosun. Oda yeterli benim gibi kisa kalmasin bizim oğlanda😅

Kuzum ya şok oldum suan yeni gördüm tutunması için progesteron falan kullanmamısmıydın hiç peki umut yok mu 😞
Bebeğim progesteron seviyem iyiydi o yüzden ilaç vermedi. Zaten dış gebelikse ilaç bi işe de yaramazdı. Tutunuyor ama yanlış yerde tutunuyor işte 😔 sağlık olsun kuzum yaa alıştık mı ne artık aynı şeyleri yaşamaya?

İnşallah hcg düşüşe geçer de kendin atarsın ben de çok korkmuştum ama olmadı kendiliğinden gitti. Annem kekik çayı demledi içtim hopladım zıpladım valla yaptım bir şeyler. Ben de korkuyorum ama bir şans daha vereceğim bırakmak istemiyorum
Bunlar bizi yıldırmaz biliyorsun dimi yorgun savaşçı ☺️ kuzum benim nefes aldıkça umut var. Hayat bizim yüzümüze de gülecek elbet mükâfatını verecek

X