- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Aynen sağlık olsnCanın sağolsun bir dahaki aya bekleriz inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sağlık olsnCanın sağolsun bir dahaki aya bekleriz inş
İnsan gibi bakmıyorlar ki aşko gitsem nolcak ancak kırmızı alan sarı alanlık olacaksın öyle fitilin yan etkilerine bi bakayım hiç bakmadım belki ondan kaynaklıdırAyyyyy bi acile mi gitsen Allah korusun
Aşko fitilin yan etkisi hemde acile başvurun diyo ben nasıl iyileşicem böyle ya bütün ilaçlar bana hep ağır yan etki yapıyo ağlıycamAyyyyy bi acile mi gitsen Allah korusun
Yaa git yine de söyle böyle böyle ilacın yan etki yaptığını. Çok mu dönüyor başın?Aşko fitilin yan etkisi hemde acile başvurun diyo ben nasıl iyileşicem böyle ya bütün ilaçlar bana hep ağır yan etki yapıyo ağlıycam
Yarın kadın doğuma randevu buldum kuzu biri iptal etmiş yakaladım. Şuan daha iyiyim ama bi kaç saat öncesine kadar çok kötüydüm sabah yataktan kalkamadım bi daha uyumuşum sonra kalktım akşam 5 e kadar yine uyudum kalktığımda hala başım dönüyodu gündüze göre iyiyim şuan da fitili kullanmak zorundayım ama napıcam yaYaa git yine de söyle böyle böyle ilacın yan etki yaptığını. Çok mu dönüyor başın?
Kafamı kaldırıyorum doğrulmak için herşey dönüyo yerimden kalkamıyorum o kadar uyudum hala halsizim uykum geliyoYaa git yine de söyle böyle böyle ilacın yan etki yaptığını. Çok mu dönüyor başın?
Fitili koy hemen uyumaya çalış baş dönmesi çok kötüdür ya ahh inşallah geçer bir an önce. Bu ay herkes hasta ya neden böyle olduYarın kadın doğuma randevu buldum kuzu biri iptal etmiş yakaladım. Şuan daha iyiyim ama bi kaç saat öncesine kadar çok kötüydüm sabah yataktan kalkamadım bi daha uyumuşum sonra kalktım akşam 5 e kadar yine uyudum kalktığımda hala başım dönüyodu gündüze göre iyiyim şuan da fitili kullanmak zorundayım ama napıcam ya
Öyle yapcam kuzum. Yaa herkes hasta kimle konuşsam hastalıktan kırılıyo annem hasta teyzemler hasta topikçe zaten hastayız grip olduk ya bide oda geçmedi enfeksiyon için ilaç kullanıyorum diye başka ilaçta içmiyorum ağır gelmesin diye ona rağmen bu hale geldim.Fitili koy hemen uyumaya çalış baş dönmesi çok kötüdür ya ahh inşallah geçer bir an önce. Bu ay herkes hasta ya neden böyle oldu
Benim annemde cok hasta sanırım ikinci kez kovit geçirdi doktora gitti ama hastalığın üstünden 6 gün geçmişti test yapsakta negatif çıkar dediÖyle yapcam kuzum. Yaa herkes hasta kimle konuşsam hastalıktan kırılıyo annem hasta teyzemler hasta topikçe zaten hastayız grip olduk ya bide oda geçmedi enfeksiyon için ilaç kullanıyorum diye başka ilaçta içmiyorum ağır gelmesin diye ona rağmen bu hale geldim.
Benim annem iş yaparken camları açmış ceyranda bırakmış kendini kronik bronşiti var baya zorlanıyo ya ☹ Kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum durumu nasıl peki? İyi olur inşallah bi an önceBenim annemde cok hasta sanırım ikinci kez kovit geçirdi doktora gitti ama hastalığın üstünden 6 gün geçmişti test yapsakta negatif çıkar dedi
Çok şükür toparlamaya başladı ama inanılmaz öksürüyordu halsizlik ve ateşi de vardı. Memlekette zaten aklımda ondaBenim annem iş yaparken camları açmış ceyranda bırakmış kendini kronik bronşiti var baya zorlanıyo ya ☹ Kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum durumu nasıl peki? İyi olur inşallah bi an önce
Benim annem iş yaparken camları açmış ceyranda bırakmış kendini kronik bronşiti var baya zorlanıyo ya ☹ Kıyamam ya çok geçmiş olsun kuzum durumu nasıl peki? İyi olur inşallah bi an önce
Çok şükür toparlamaya başladı ama inanılmaz öksürüyordu halsizlik ve ateşi de vardı. Memlekette zaten aklımda onda
Haa birde acayip şişkinlik ve gaz var karnimdaAllah acil şifalar versin
Kizlar bişey sorucam ben 1kez gebe oldum diye bilmiyorum))benim bat 23dü, olmadım vücut ısım düşmüştü dün itibarile yeniden artım var 37,37.05 oluyor
Adet ağrılarım var göğüslerim şişti
Akintim yok bazen kuruluk oluyor
Test yapmaya korkuyorum
Adetimin 36ci.günü bugün
En çok gecikme 37ci güne kadar oldu bende
Aceba hamile ola bilirmiyim
Test yapın bence. Bana gebelik var gibi geldi.Allah acil şifalar versin
Kizlar bişey sorucam ben 1kez gebe oldum diye bilmiyorum))benim bat 23dü, olmadım vücut ısım düşmüştü dün itibarile yeniden artım var 37,37.05 oluyor
Adet ağrılarım var göğüslerim şişti
Akintim yok bazen kuruluk oluyor
Test yapmaya korkuyorum
Adetimin 36ci.günü bugün
En çok gecikme 37ci güne kadar oldu bende
Aceba hamile ola bilirmiyim
Bugün adetime 6 gun kaldi. 5 gün önce miydi neydi anam şu sol tarafıma bir sancı girdi. Hani böyle bir borudan top çıkar ya sanki dökülür da bir yere . Benden birşeyler döküldü dedim tamam vücut da artık kafayı yedi hamd olsunAynı ben sendekilerde:)
Ve adetime 4,5 gün kala içerlerdeki kasılma, sökülme hissinden de anlarım geleceğini o da var.
Yaaa öyle birsey belirti olabilir mi . Bende sebepsiz infertilife diyebilirim kendim için. 1 yıldır hiç bir sorun yok yani . Allah'ın takdiri de sonuçta haşa günahkar olmayalım ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Zamanı var . Çok şükür ki sağlıklıyız . Ne kadar süredir istiyorsun bebek ?Merhaba ilk defa okuyorum ben de aynı şekilde adete 1-2 gün kala ishal gibi olup adet oluyorum. Bu sebepsiz infertilite belirtisi mi?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah . Allah'm hayırlısı ne ise hakkınızda onu nasip eylesinKızlar sabaha kadar uyumadım. cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım . Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını
Aminnnn çok teşekkür ederimRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah . Allah'm hayırlısı ne ise hakkınızda onu nasip eylesin
Rica ederim ama üzme kendini ne olur sen güçlü dur inşallah bebek de seninle olurAminnnn çok teşekkür ederim