- 17 Nisan 2021
- 4.135
- 3.708
Evet çizgi var bunda yeni gördüm bu fotoğrafıÇooook silik bi golgelik var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çizgi var bunda yeni gördüm bu fotoğrafıÇooook silik bi golgelik var sanki
Evet kuzum var ama benim pek inanasim gelmiyor artik. Biliyosundur cok yalanci cizgi cikardilar testler. İlk defa miratech de çıkarttı cizgiEvet çizgi var bunda yeni gördüm bu fotoğrafı
Aynı ben sendekilerde:)Aha da bu ben yeminle. Bunlar aynı benim belirtiler ya
Canın sağolsun bir dahaki aya bekleriz inşKan verdim malesef negatif çıktı. Adetime dört gün var. Yumurtlama gunumu bilmiyorum
Kuzu evet ya silik olunca artık sevinemiyorum ben ama yinede umut var yani Erken gebelik testi mi bu ?Evet kuzum var ama benim pek inanasim gelmiyor artik. Biliyosundur cok yalanci cizgi cikardilar testler. İlk defa miratech de çıkarttı cizgi
Bu ovulasyon testi mi? Bata ne kadar var?Ay evet aşko bata ne kadar var yakın değil mi gebelik testi ne durumda var mı bişey malum olsada göremiyoruz foto dan cok
Canim seni üzmek istemem ama daha umutlanma bundan sonra kötü oluyor adwt olunca. Hepimizin silik cikti mutlaka yaşadık bu muammayiÇooook silik bi golgelik var sanki
Evet ovulasyon üstteki erken gebelik alttaki ovulasyon bata 1 hafta var M Mavimiresl dimi aşkoBu ovulasyon testi mi? Bata ne kadar var?
Teşekkür ederim içimi rahatlattınzHayır canim çoğu kişide böyle.
Bir kızım var bende de böyle.
Metabolizma daha hızlı calistigindan
Ama insanın enerjisi çekiliyo toplanırken anasını topla topla bitmiyo kiAhaahh beeen yemin ederim
Çok teşekkürler içim rahatladı bi korktum okuyuncaMerhabalar,yok canim o genel olarak çoğu kişinin adet belirtisi))) progesteron düştüyü için ishal gibi oluyor normal yani
Sebepsiz infertilite eşlerin hiç bir problemi olmadıği halde gebelik olmadığında söyleniyor
Allah büyük kuzum hiç umutsuzluğa kapılma ❤❤ ben kapılabilirim sen dur bakalımİnsallah canim hic umudum yok
İnşallah koyulaşırrrÇooook silik bi golgelik var sanki
Evet miratech erken gebelikKuzu evet ya silik olunca artık sevinemiyorum ben ama yinede umut var yani Erken gebelik testi mi bu ?
Ayn oyle asko.Evet ovulasyon üstteki erken gebelik alttaki ovulasyon bata 1 hafta var M Mavimiresl dimi aşko
İnşallahBenim de 5,5 yaşında kızım var inşallah en yakın zamanda onların da kardeşler olacak bat tarihlerimiz de aynı Rabbimden Umut kesilmez eskiden olan o üzücü olayları unutma zamanı
Fitilin yan etkisi olabilir ya bende kullandim ama bende oyle bir etki yapmamıştıKızlar ya zabahtan beri çok fazla başım dönüyo bütün gün yattım sanırım fitilden oldu sanki bi kaç tane içmişim gibi başım dönüyo hersey dönüyo kafamı kaldıramadım M Mavimiresl Childdevelopment Veziir bitliKedi G Gzmyts53 diğer güzellerim ❤
Hayatımda bir kere böyle başım döndü oda mide kanaması geçirdiğimde ya fitilin yan etkisi yada bi yerlerim kanıyo yine ama ben anlamıyorumFitilin yan etkisi olabilir ya bende kullandim ama bende oyle bir etki yapmamıştı
Ayyyyy bi acile mi gitsen Allah korusunHayatımda bir kere böyle başım döndü oda mide kanaması geçirdiğimde ya fitilin yan etkisi yada bi yerlerim kanıyo yine ama ben anlamıyorum