Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Tebrikler,belirtileriniz neydi?
Teşekkür ederim 🌸hiç olmadı mı
Net bir belirti görmedim yani sürekli birsey yoktu ama sıcak basmasi oldu bi kere, bir kere de çok uykum geldi bi gün yattım uyudum ama daha öncede gebelik testi yapmıştım öylesine gene öylesine bir bakayım diye yaptım, ancak şuan adete 1-2 gün var adet olacakmışım gibi agri var hatta benim çok ağrısız geçer sadece hafif hissederim regl olacağıma dün geceden beri cidden ağrım var, internette normal diye okudum ama korkuyorum adet olabilir miyim diye

Günaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?
Ben ikinci çizgi göremedim ya bendemi problem var

Günaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?
bu erken gebelik testi mü canım kaset testte nasıl acaba

Kullandığım test bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızceler artık kadın doğumcuya danışma vaktim geldi sanırım onca denemeden sonra. Peki reglm bittikten sonra mı gitmeliyim kontrole

İyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl @venevv @Veziir Childdevelopment Childdevelopment @Mucizemmm16 @sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
Canim daha iyiyim ayaklandim cok şükür. Dün gece kasik agrisi cektim sabaha kadar. Yinemi yumurtlama oldu bilmiyorum🤷🏼‍♀️ Oglum da hasta ateslendi valla anca kendime geldim simdi. Annemin isleri var onlari halletcem cikmam lazim havada cok sicak

X