Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bende kupkuruyum.ve sancim vardı bugün ara ara çok az.
Regle 5 gün var. Geçen ay 5 gün erken oldum. Bu ayda mi öyle olacak diye tuvalete korkuyla gittim ama gelen giden yok şimdilik.
Bende geçen ay soğan kürü yaptım 7 gün sonra günüm geçti 5 gün falan dedim gebeyim sonra oldum. Bugün de rüyamda görüyorum test yapıyorum hemen ikinci çizgi çıkıyor başladık yine rüyalara

Çok geçmiş olsun kuzum ya niye böyle oluyosun acaba tomografini aksatmadan çektir kuzum
Gidecem canim tomografi randevum 29 temmuzda bu kez ihmal etmeyecem gebeyim gebeyim diye diye tüm tedavileri bırakıyorum ama bu kez bir sürü ilac aldim düşünemedim artik gebeliği ortada bisey yok havalara giriyorum hep

Dr ne diyor olmamasına?
Yumurta takibi vs yaptırdın mı?

Adete yakın progesteron düşer mi, ondan mi bu ishal belirtisi?
Benimde böyle olur ve alt kasiklardan anlarım geleceğini kırmızıların.
Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendini

Evet yaaa bende bugün rüyamda gördüm iki test yaptim ikiside pozitif öyle seviniyorumki

Benimde vücut ısısı birkaç gün önceden düşüyor anlıyorum gelecek

Allah acil şifalar versin migren çok kötü

G Gzmyts53 malesef kırmızılar 17 temmuzda geldi canım Bir dahaki aya kaldı ,
Agustos için de grup açıyor muyuz
Umudu kaybetmek yok..

Günaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?

Eklentiler

• 8354B335-5708-42CE-9FFE-2AE53039406C.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 84
Çok sevindim Rabbimin mucize işte hayırlı olsun inşallah belirti fln hiç olmadı mı
Net bir belirti görmedim yani sürekli birsey yoktu ama sıcak basmasi oldu bi kere, bir kere de çok uykum geldi bi gün yattım uyudum ama daha öncede gebelik testi yapmıştım öylesine gene öylesine bir bakayım diye yaptım, ancak şuan adete 1-2 gün var adet olacakmışım gibi agri var hatta benim çok ağrısız geçer sadece hafif hissederim regl olacağıma dün geceden beri cidden ağrım var, internette normal diye okudum ama korkuyorum adet olabilir miyim diye, inşallah belirtidir buda.

Bugün git kan için canım çünkü baya belirgin beklemene gerek yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…