- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Teşekkür ederimCanim evlilik yıldönümünuz kutlu olsun şimdiden.
Migren çok kötüAllah yardımcın olsun.
Bende geçen ay soğan kürü yaptım 7 gün sonra günüm geçti 5 gün falan dedim gebeyim sonra oldum. Bugün de rüyamda görüyorum test yapıyorum hemen ikinci çizgi çıkıyor başladık yine rüyalaraBende kupkuruyum.ve sancim vardı bugün ara ara çok az.
Regle 5 gün var. Geçen ay 5 gün erken oldum. Bu ayda mi öyle olacak diye tuvalete korkuyla gittim ama gelen giden yok şimdilik.
Gidecem canim tomografi randevum 29 temmuzda bu kez ihmal etmeyecem gebeyim gebeyim diye diye tüm tedavileri bırakıyorum ama bu kez bir sürü ilac aldim düşünemedim artik gebeliği ortada bisey yok havalara giriyorum hepÇok geçmiş olsun kuzum ya niye böyle oluyosun acaba tomografini aksatmadan çektir kuzum
Farklı doktorlara gitdim hepsi ayni sözü diyor ya bekle ya tüp bebek, sorun yok ama olmuyor, infertilite mi ne,evet yumurta takibi,hsg ,hormon falan hepsine bakildi,adete az kala eğer gebelik oluşmazsa progesteron düşer,bu zaman vücut ısım da düşer ishal gibi bişey olur ve adet olurum ,bulgular 1-2gün içinde belli ediyor kendiniDr ne diyor olmamasına?
Yumurta takibi vs yaptırdın mı?
Adete yakın progesteron düşer mi, ondan mi bu ishal belirtisi?
Benimde böyle olur ve alt kasiklardan anlarım geleceğini kırmızıların.
Evet yaaa bende bugün rüyamda gördüm iki test yaptim ikiside pozitif öyle seviniyorumkiBende geçen ay soğan kürü yaptım 7 gün sonra günüm geçti 5 gün falan dedim gebeyim sonra oldum. Bugün de rüyamda görüyorum test yapıyorum hemen ikinci çizgi çıkıyor başladık yine rüyalara
Benimde vücut ısısı birkaç gün önceden düşüyor anlıyorum gelecekİyi diyelim iyi olsun kuzum. Valla ben hala hastayım ilaçları kullanıyorum ama çok işe yaramadı gibi sanki bugün yürürken mesanem de çok ağrı vardı içerde taş oynuyo sanki öyle acıyodubende bebe umudu falan yok tükendi kuzum inşallah olmazsın dur bakalım adet gelmedikçe umut hep var benim normalde vücut ısım düştüğü gün akşama kadar hastalanıyorum çok sürüyo en fazla ertesi gün sabaha kalıyo inşallah bebeğin seninledir canım
Allah acil şifalar versin migren çok kötüBen ikinci bur migren atağı geçirdim bayağı kötüyüm birak test yapmayi yerimden kipirdayamiyorum bata da daha 10 günüm falan var yani belirti desen hic yok ne akinti ne meme hassasiyeti ne kasık ağrısı. Bu ay hic ama hic umudum yok ben takibi biraktim artık 10 gün sonra yil dönümümüz 1 yil oldu artik daha
Rüyası güzelde keske gerçekte olsa ben bu ay adet günümü eşime söylemeyeceğim heray su gun kaldı bu gun kaldi diye bunaltiyorum adamiEvet yaaa bende bugün rüyamda gördüm iki test yaptim ikiside pozitif öyle seviniyorumki
Allah razı olsun evet çok kötüymüşAllah acil şifalar versin migren çok kötü
Ben test yaptim pozitif çıktı ama rüyamdaBizim topikte niye kimse test mest bişey yapmıyor yabatı geçen bazı hanımlar da hiç yazmıyor hatta bazısı hiç girmemiş bile
Amin ya keşke ,benim söylememe gerek yok zaten kendisi biliyor adet günümüRüyası güzelde keske gerçekte olsa ben bu ay adet günümü eşime söylemeyeceğim heray su gun kaldı bu gun kaldi diye bunaltiyorum adami
G Gzmyts53 malesef kırmızılar 17 temmuzda geldi canımGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
Yok daha vermedim bat biraz gecsin diye bekliyorum
Net bir belirti görmedim yani sürekli birsey yoktu ama sıcak basmasi oldu bi kere, bir kere de çok uykum geldi bi gün yattım uyudum ama daha öncede gebelik testi yapmıştım öylesine gene öylesine bir bakayım diye yaptım, ancak şuan adete 1-2 gün var adet olacakmışım gibi agri var hatta benim çok ağrısız geçer sadece hafif hissederim regl olacağıma dün geceden beri cidden ağrım var, internette normal diye okudum ama korkuyorum adet olabilir miyim diye, inşallah belirtidir buda.Çok sevindim Rabbimin mucize iştehayırlı olsun inşallah belirti fln hiç olmadı mı
BenYok daha vermedim bat biraz gecsin diye bekliyorumbugun 1.gun gecikmenin. Normal kasette boyle cikti biraz daha belirginlesirse giderim
Bugün git kan için canım çünkü baya belirgin beklemene gerek yok artıkGünaydın kızlar. Bat günüm yarın. Dayanamayıp tekrar test yaptım. Galiba kesin hamileyim. Kan testi için ne zaman gideyim? Aile hekimliğindeki doktor geçen ay regl geciktikten 3 gün sonra gel demişti. Doktora ne zaman gitmem gerekir?
Hadi insallahh bu sefer bir sıkıntı olmazz canimBenolarak ekliyorum listeye