- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Kıyamam ya of ne acır oBıraksa 1 saniyelik iş bırakmıyo. Gözü mikrop kapmış aşko etrafında da böyle küçük uçuk gibi sivilce gibi bişeyler çıkmış izin verse damlatcam. Çay bile koydurmadı korkuyomuş acayip sinirlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ya of ne acır oBıraksa 1 saniyelik iş bırakmıyo. Gözü mikrop kapmış aşko etrafında da böyle küçük uçuk gibi sivilce gibi bişeyler çıkmış izin verse damlatcam. Çay bile koydurmadı korkuyomuş acayip sinirlendim
Acıyo hemde nasıl bide kaşınıyo kaşıdıkça dağıtıyo bıraksa biraz iyi olcak ama izin vermiyo ki☹Kıyamam ya of ne acır o
Ne güzel keşke şimdide öyle olsa. Bende adetten sonra ki hafta eşime kahve yapmıştım spermleri hareketlendirirmiş diye içirmiştim 2 3 akşam sonra sabah ilişki yazıyodu nette onuda yapmıştık falan sonra unuttum gitti batı bile unutmuştum kaşıntı falan vardı çok fazla aklıma hiç gelmemişti sonrada annem söylemişti de öyle test yapmıştım ayyy ne güzel gündü şimdi tık yokBide tek ilişkiyle olmuştu ya benim. Dedim takvime bi bakayım aa yumurtlama gününü gösteriyor falan. Adete 1 hafta kala falan göğüslerim şişerdi benim baktım hic bisey yok ordan şüphelendim bide iliskiden bi hafta sonra arabada sol kasığıma öyle bi sancı girdi ki sanki bıçak saplandı nefes alamadım. Adetim geçince de test yaptim pozitif kan verdim 368di değerim şimdi geçen sene mayıstan beri uğraşıyorum
Düşünmeyince oluyor demekkiNe güzel keşke şimdide öyle olsa. Bende adetten sonra ki hafta eşime kahve yapmıştım spermleri hareketlendirirmiş diye içirmiştim 2 3 akşam sonra sabah ilişki yazıyodu nette onuda yapmıştık falan sonra unuttum gitti batı bile unutmuştum kaşıntı falan vardı çok fazla aklıma hiç gelmemişti sonrada annem söylemişti de öyle test yapmıştım ayyy ne güzel gündü şimdi tık yok
E öyle zaten aşkoDüşünmeyince oluyor demekki
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanirsin inşallahBen bebekten umudumu kestim kuzum sizin için giriyorum valla mümkün olduğunca belirti okumamaya çalışıyorum zaten hastayım istesem de olmaz enfeksiyon var ekşın falan yapamıyoruz fitil kullanıyorum antibiyotik kullanıyorum acıdan da ölüyom böyle ekşın olmaz zaten o yüzden umut sıfır
Ben görüyorum ince bi çizgi :)Merhaba bata son 6 gün. Sizce silik çizgi var mı ben mi görmek istiyorum
Ay teşekkür ederimBen görüyorum ince bi çizgi :)
Ben mobilyalarımı İnegöl’den Doğtaş’tan almıştım Balıkesir Doğtaş mağazasına bakabilirsin canım ürün kalitesi güzel teslimat problem oldu sadece üretimi verdikleri tarihten geç yaptılar ama uzun ömürlü malları. Burada merkezde Kurtdereli mobilya ve İnegöl mobilya var tercih edilen. Gidip şahsen bakmadım ama isimlerini çok duydum. Perde ve halı alacaksan buradan aldığım yerlerden memnun kaldım ama ihtiyacın olursa önerebilirim.Gelince deneyimleyecem bakalım bende inşallah Dicleyi aratmaz Biz merkezden tuttuk canım evi. Öğretmen evinin oradaymış. Aslında geldiğimde mobilya bakıcam da böyle bildiğin önerebileceğin yerler varsa çok sevinirim.
Aşko eşimin kanında enfeksiyon çıktı. İki serum yedi antibiyotik falan almaya başladı eşim iyi şuanlık ama şimdi de bana geçiyor ya boğazlarım ağrımaya başladı
Canım yumurtlama sonrası lh tamamen yok olmuyor. Yani bu şekilde çıkması normal herkeste biraz lh var hep.. Hamilelik için hcg testi yapmalısın bence. Erken gebelik testine çıkar inşallahYumurtlamnın üstünden bugün tam 10 gün geçti bata da 3 gün var ovülasyon testi yapayım akıntım çok dedim böyle bi sonuç çıktı gebelik olabilirmi
Hafi bakalım gelsin bebiş bu ay aynen hem bezinin içinde 1 gün sadece huzursuzdu ondan sonra çabucak iyileşti zatenDünü değerlendirmiştim canım koyu gördüğüm gün.
Evet en güzeli erken yaptırmak ama eşim istemedi çok küçük kıyamam ona falan dedi halbuki hemen iyileşecekti hiç birşey de anlamıcaktı. Daha zor olacak şimdi, bi daha oğlum olursa 3 ay içinde yaptircam hemen sünnetini
EvetKızlar yumurtlama olmuş değil mi sizce
Son durumun nedir?Kızlar bat 23 ü yani yarın
Ama dünden önceki akşam pembemsi akıntı geldi dün sabahta geldi kahverengiye döndü. Dün öğleden sonradan itibaren ve şimdi tamamen yumurta akı kıvamında. Ovi testi kullanıyorum sanırım ben bu ay 2 kere yumurtlama gördüm biri adetten hemen sonra bide 14. Günde resmen pik yapmıştı. Hatta instagram ebenin günlüğü diye sayfa var oraya yazdım tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsin dedi bizde değerlendirdik.inşallah gelen kanama yerleşme kanamasıdır. çok heycanlıyım ihtimal var mı sizce bende hamiş olmak istiyorum da edinbnnn ( Not : ara ara da Bel ve kasik igne batmalari gibi ağrı oluyor 20 sn geçmeden bitiyor)
Canım ne zamandır demiyorsun?Keşke öyle olsa kızlar,ama değil vücudumu artik o kadar iyi taniyorum ki adet olacağımı biliyorum vücut ısım da düşmeye başladı, Rabbim hayirlisi bakalim ne zaman gelecek bizim çocuk
Sinsi sinsi beklemedeyim. Belirtilerimi sayıyorum : hiçlikpartalina_ ne durumdasın çiçeğim sessiz sedasız bat bekliyosun kaç gün kaldı, ne zaman test bekliyoruz senden?