Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bide tek ilişkiyle olmuştu ya benim. Dedim takvime bi bakayım aa yumurtlama gününü gösteriyor falan. Adete 1 hafta kala falan göğüslerim şişerdi benim baktım hic bisey yok ordan şüphelendim bide iliskiden bi hafta sonra arabada sol kasığıma öyle bi sancı girdi ki sanki bıçak saplandı nefes alamadım. Adetim geçince de test yaptim pozitif kan verdim 368di değerim😂 şimdi geçen sene mayıstan beri uğraşıyorum 😕
Ne güzel keşke şimdide öyle olsa. Bende adetten sonra ki hafta eşime kahve yapmıştım spermleri hareketlendirirmiş diye içirmiştim 2 3 akşam sonra sabah ilişki yazıyodu nette onuda yapmıştık falan sonra unuttum gitti batı bile unutmuştum kaşıntı falan vardı çok fazla aklıma hiç gelmemişti sonrada annem söylemişti de öyle test yapmıştım ayyy ne güzel gündü şimdi tık yok 😬

Ne güzel keşke şimdide öyle olsa. Bende adetten sonra ki hafta eşime kahve yapmıştım spermleri hareketlendirirmiş diye içirmiştim 2 3 akşam sonra sabah ilişki yazıyodu nette onuda yapmıştık falan sonra unuttum gitti batı bile unutmuştum kaşıntı falan vardı çok fazla aklıma hiç gelmemişti sonrada annem söylemişti de öyle test yapmıştım ayyy ne güzel gündü şimdi tık yok 😬
Düşünmeyince oluyor demekki 😅

Merhaba bata son 6 gün. Sizce silik çizgi var mı ben mi görmek istiyorum

Eklentiler

• 5D050670-FB37-4918-9434-058171C84752.jpeg
    5D050670-FB37-4918-9434-058171C84752.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 96
Ben bebekten umudumu kestim kuzum sizin için giriyorum valla💕 mümkün olduğunca belirti okumamaya çalışıyorum zaten hastayım istesem de olmaz enfeksiyon var ekşın falan yapamıyoruz fitil kullanıyorum antibiyotik kullanıyorum acıdan da ölüyom böyle ekşın olmaz zaten 🙄 o yüzden umut sıfır😬
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlanirsin inşallah 🥰

Günaydın hanımlar yumurtlama döneminde antibiyotik kullansak bir zararı olur mu malum salgın var galiba şuan bende nasibimi aldım boğaz ağrısı baş ağrısı var 🤒

Yumurtlamnın üstünden bugün tam 10 gün geçti bata da 3 gün var ovülasyon testi yapayım akıntım çok dedim böyle bi sonuç çıktı gebelik olabilirmi

Eklentiler

• 5F97E27B-931C-45CE-B691-DE7344786A10.jpeg
    5F97E27B-931C-45CE-B691-DE7344786A10.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 73
  • FF5B43A6-8F42-4B1F-A8F0-8B5D13FE2573.jpeg
    FF5B43A6-8F42-4B1F-A8F0-8B5D13FE2573.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 55
  • CA787FEE-8EB8-4330-A56E-191980EBAB85.jpeg
    CA787FEE-8EB8-4330-A56E-191980EBAB85.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 75
Gelince deneyimleyecem bakalım bende inşallah Dicleyi aratmaz 🙏 Biz merkezden tuttuk canım evi. Öğretmen evinin oradaymış. Aslında geldiğimde mobilya bakıcam da böyle bildiğin önerebileceğin yerler varsa çok sevinirim.

Aşko eşimin kanında enfeksiyon çıktı. İki serum yedi antibiyotik falan almaya başladı eşim iyi şuanlık ama şimdi de bana geçiyor ya boğazlarım ağrımaya başladı
Ben mobilyalarımı İnegöl’den Doğtaş’tan almıştım Balıkesir Doğtaş mağazasına bakabilirsin canım ürün kalitesi güzel teslimat problem oldu sadece üretimi verdikleri tarihten geç yaptılar ama uzun ömürlü malları. Burada merkezde Kurtdereli mobilya ve İnegöl mobilya var tercih edilen. Gidip şahsen bakmadım ama isimlerini çok duydum. Perde ve halı alacaksan buradan aldığım yerlerden memnun kaldım ama ihtiyacın olursa önerebilirim. 😊

Yumurtlamnın üstünden bugün tam 10 gün geçti bata da 3 gün var ovülasyon testi yapayım akıntım çok dedim böyle bi sonuç çıktı gebelik olabilirmi
Canım yumurtlama sonrası lh tamamen yok olmuyor. Yani bu şekilde çıkması normal herkeste biraz lh var hep.. Hamilelik için hcg testi yapmalısın bence. Erken gebelik testine çıkar inşallah 🌸

Dünü değerlendirmiştim canım koyu gördüğüm gün.
Evet en güzeli erken yaptırmak ama eşim istemedi çok küçük kıyamam ona falan dedi halbuki hemen iyileşecekti hiç birşey de anlamıcaktı. Daha zor olacak şimdi, bi daha oğlum olursa 3 ay içinde yaptircam hemen sünnetini
Hafi bakalım gelsin bebiş bu ay 😅 aynen hem bezinin içinde 1 gün sadece huzursuzdu ondan sonra çabucak iyileşti zaten

Kızlar bat 23 ü yani yarın
Ama dünden önceki akşam pembemsi akıntı geldi dün sabahta geldi kahverengiye döndü. Dün öğleden sonradan itibaren ve şimdi tamamen yumurta akı kıvamında. Ovi testi kullanıyorum sanırım ben bu ay 2 kere yumurtlama gördüm biri adetten hemen sonra bide 14. Günde resmen pik yapmıştı. Hatta instagram ebenin günlüğü diye sayfa var oraya yazdım tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsin dedi bizde değerlendirdik.inşallah gelen kanama yerleşme kanamasıdır. 🩸 çok heycanlıyım ihtimal var mı sizce bende hamiş olmak istiyorum da edinbnnn ( Not : ara ara da Bel ve kasik igne batmalari gibi ağrı oluyor 20 sn geçmeden bitiyor) 🫶🏻
Son durumun nedir?
Ve adetin bittiğinde mi ovulasyonla piki gördün?

Keşke öyle olsa kızlar,ama değil vücudumu artik o kadar iyi taniyorum ki adet olacağımı biliyorum vücut ısım da düşmeye başladı, Rabbim hayirlisi bakalim ne zaman gelecek bizim çocuk
Canım ne zamandır demiyorsun?
Bende geleceğini anlıyorum kırmızıların, alt kasığımda sökülecek gibi his oluyor, sen nasıl anlıyorsun?

X