- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
İnşallah yaaa hepimizin gol olsun artık ard arda gelsin güzel haberlerZaten sağlıklı olan ve genelde olan ayda 1 kere yumurtlama kuzucum.. hadi inşallah gol olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaaa hepimizin gol olsun artık ard arda gelsin güzel haberlerZaten sağlıklı olan ve genelde olan ayda 1 kere yumurtlama kuzucum.. hadi inşallah gol olmuştur
İdrarı çok damlatınca öyle çizgiler oluşuyor diye biliyorum bende yaşamıştım yada test bozukturKizlar 20temmuz bat ama hala adet olmadim oyle cok duzenli degil zaten adetim arada kaymalar olabiliyor bugun yine yaptim test negatif.test kuruduktan sonra garip bir hal aldi.kuruyunca boyle mi oluyor testler anlamadim
Kuruma bu canimKizlar 20temmuz bat ama hala adet olmadim oyle cok duzenli degil zaten adetim arada kaymalar olabiliyor bugun yine yaptim test negatif.test kuruduktan sonra garip bir hal aldi.kuruyunca boyle mi oluyor testler anlamadim
Ay bunu yapmayacaktınSemaverde çay var kızlar benden size gelsinnnn
İnşallah canımGeç döllenme olabilir belki
Canim değerlendirme yapıyor musunuz hala ?Kuruma bu canim
İyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment Mucizemmm16 S sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?Bizim topikte niye kimse test mest bişey yapmıyor ya batı geçen bazı hanımlar da hiç yazmıyor hatta bazısı hiç girmemiş bile
Yok canım nerdeee. Ben yine migren atağı geçirdim yatıyorum iki gündür cok kötüyüm. Zaten benim ovulasyon da bitti tahmini cok kurudu çünküCanim değerlendirme yapıyor musunuz hala ?
Ben ikinci bur migren atağı geçirdim bayağı kötüyüm birak test yapmayi yerimden kipirdayamiyorum bata da daha 10 günüm falan var yani belirti desen hic yok ne akinti ne meme hassasiyeti ne kasık ağrısı. Bu ay hic ama hic umudum yok ben takibi biraktim artık 10 gün sonra yil dönümümüz 1 yil oldu artik dahaİyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment Mucizemmm16 S sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
Sonunda yaa, bende pcos var çok geç yumurtluyorum
İyiyim aşko sen nasılsın bende geçen ay vücut ısımı takip etmiştim. Düştüğü gün adet olmuştum. Benim bu aydan umudum yok zaten adetimi bekliyorum doktora gidicemİyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment Mucizemmm16 S sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
Ahhh bu migreenn benimde gözüme vurur ağrısı çıldırırımmYok canım nerdeee. Ben yine migren atağı geçirdim yatıyorum iki gündür cok kötüyüm. Zaten benim ovulasyon da bitti tahmini cok kurudu çünkü
Hayırla sonuçlansın inşallahSonunda yaa, bende pcos var çok geç yumurtluyorum
Canim evlilik yıldönümünuz kutlu olsun şimdiden.Ben ikinci bur migren atağı geçirdim bayağı kötüyüm birak test yapmayi yerimden kipirdayamiyorum bata da daha 10 günüm falan var yani belirti desen hic yok ne akinti ne meme hassasiyeti ne kasık ağrısı. Bu ay hic ama hic umudum yok ben takibi biraktim artık 10 gün sonra yil dönümümüz 1 yil oldu artik daha
Bende kupkuruyum.ve sancim vardı bugün ara ara çok az.Yok canım nerdeee. Ben yine migren atağı geçirdim yatıyorum iki gündür cok kötüyüm. Zaten benim ovulasyon da bitti tahmini cok kurudu çünkü
Benim bat 27 sinde ama 9 gün önce gördüm yumurtlamayı değerlendirdik bi kaç gün geç olurum galiba olurum çünkü covid olduk bi kaç gün ağır geçti soğuk algınlığı ilacı içtim mecbur kısmet bakalımBizim topikte niye kimse test mest bişey yapmıyor ya batı geçen bazı hanımlar da hiç yazmıyor hatta bazısı hiç girmemiş bile
Aşko hastalığımı yaşayamıyorum ya kocam bey arkadaşlarımdan ayrılacak diye sabah akşam onlarla birlikte bütün taşınma telaşesi bana kaldı.İyi akşamlar nasilsin aşko?benim dün adet günümdü ama olmadim, bugün de gelen giden yok vücut ısım düşdüyü için test yapmadim her halde 2-3gün gecikicek , sizde durumlar nasıl? M Mavimiresl bitliKedi Veziir Childdevelopment Mucizemmm16 S sultansultan90 ve diğer güzeller napiyosunuz?hasta olanlar iyileştinizmi?
Çok geçmiş olsun canımBenim bat 27 sinde ama 9 gün önce gördüm yumurtlamayı değerlendirdik bi kaç gün geç olurum galiba olurum çünkü covid olduk bi kaç gün ağır geçti soğuk algınlığı ilacı içtim mecbur kısmet bakalım