- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Ne dedi doktor kuzum nasıl oldu eşin sen iyi misin ?Sabaha yakın yine ateşlendi kuzum acildeyiz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi doktor kuzum nasıl oldu eşin sen iyi misin ?Sabaha yakın yine ateşlendi kuzum acildeyiz yine
Ya dünki testim daha koyuydu yumurtlama oldu galiba dünAşko sen yine geç yumurtlayacaksın sanırım
Dünkü testim böyleydi bugün silikleşti biraz daha anlamadım amaan zaten hiç umudum yok kapatıp gidecem buralarıAşko sen yine geç yumurtlayacaksın sanırım
Allah seni güldürsünAmin canim valla tüm topigi okutturalim
Tatlim neden ovulasyon testlerine para harciyosunuz,mfk yöntemiyle hesaplayip değerlendirin günleriBunu da az önce yaptım bitti ovulasyon testim de
Aminn okunacak kadar olduk nazarlara geldik beAllah seni güldürsün
Eveto konulara girmeyelim yaa,hakikaten kötü kötüyü çagiriyor biri geldimi peşpeşe hepsi diziliyoAminn okunacak kadar olduk nazarlara geldik be
Şimdi tek duam bizi o bacakla uçağa almalarıHadi gözünüz aydin Vera iyice sklmstr kuzum havalar cok sicak nazara geldi
Eşimle düşünüp taşındık mfk ilaçları sipariş etdik,karantina filan olur bizim ülkeye gönderim yapilmaz falan ondan sonra al başına belayıAminn okunacak kadar olduk nazarlara geldik be
İyi yaptn kuzum hadi hayirlisi. Erteledinmi hsg rahim filmini yoksa? Bu arada bende simla surup siparis vermistim ogluma karttan çektiler ama 15 gün oldu ne muhattap var ne surup geldiEşimle düşünüp taşındık mfk ilaçları sipariş etdik,karantina filan olur bizim ülkeye gönderim yapilmaz falan ondan sonra al başına belayı
Alirlar yaa neden sorun yapsinlarki.Şimdi tek duam bizi o bacakla uçağa almaları
Sondu zaten doktora gidicemTatlim neden ovulasyon testlerine para harciyosunuz,mfk yöntemiyle hesaplayip değerlendirin günleri
Yoo ertelemedim erken sipariş etdim ki evde dursun,aa neden öyle? Azerbaycana 8-9 güne ulaşiyorİyi yaptn kuzum hadi hayirlisi. Erteledinmi hsg rahim filmini yoksa? Bu arada bende simla surup siparis vermistim ogluma karttan çektiler ama 15 gün oldu ne muhattap var ne surup geldi
Bosver yapma artık ben yapmıyorum bu ay saliverdimBunu da az önce yaptım bitti ovulasyon testim de
Bende yavaştan gidiyorum gibi O zaman dün olmuştur aşko niye kendini strese sokuyosun kiDünkü testim böyleydi bugün silikleşti biraz daha anlamadım amaan zaten hiç umudum yok kapatıp gidecem buraları
Bende gidecem kahve rengi akıntı geldi bugün bende birşeyler var da bir türlü gidip hsg cektirmedim çok yoğun geçiyor günlerim taşınma da var burayı da bırakasim gelmiyor ama okudukça kafamdan da atamıyorumBende yavaştan gidiyorum gibi O zaman dün olmuştur aşko niye kendini strese sokuyosun ki
Aşko olsa ne olcak ki ya aylardır yumurtlama görüyorum da ne oluyor ki? Var belli ki bi sıkıntı. Zaten eşim alıp gelmişti bu testleride yoksa ben yapmayacaktım. Dün yumurtlama gördüm diye değerlendirdik bu akşamı degerlendirmicem bile çok sıkıldım artık. Adeti bekliyorum doktora gidicem. Oğlanı da sünnet etmedi doktor zatenBende yavaştan gidiyorum gibi O zaman dün olmuştur aşko niye kendini strese sokuyosun ki
Bu ovulasyon testleri de müthiş stres yapıyor.Bende gidecem kahve rengi akıntı geldi bugün bende birşeyler var da bir türlü gidip hsg cektirmedim çok yoğun geçiyor günlerim taşınma da var burayı da bırakasim gelmiyor ama okudukça kafamdan da atamıyorum
İnşaallah gidip muayene olun, inşaallah ciddi bir sorununuz olmaz, ovulasyon testi insani strese sokuyor aceba noldu çatladımi patladımıSondu zaten doktora gidicem