- 16 Temmuz 2022
- 189
- 488
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benim kafam daha önce hiç böyle deniz yüzünden enfeksiyon kapmadım ki hiçte aklıma gelmemişti kuzum ya ne biliyim ıslak kalma konusu hiç aklıma gelmezdi kırk yıl düşünsem sadece ben bikininin üstüne şort giymiştim o benim kızın şortuydu kendi şortum büyük geliyo diye onun kini giydim o rahatsız etti herhalde diye düşündüm rahattım ama farketmedim sandım. Su sıcaksa içinden çıkmam aşko ama soğuksa da asla giremiyorum çünkü çıkınca üşümekten dişlerim birbirine vura vura zor ısınıyorumBen Tesettürlüyum haşema cok cabuk kurumuyor diye hiç giymem en son denize gitmiştik karışık plaj oraya giderken aldim bi hasema ogluma dogum yapmistim ozaman düşün yani cocuk simdi 11 yasinda bir sefer giydim birdaha asla dedim giymem. Korunakli bayanlar havuzlarini tercih ediyorum bayanlar plajini falan ve suyu da cok sevmem zaten girersemde hemen cikinca bikini altimi değiştiriyorum cok guneslenirim islak kalmak istemem mantar olmayayim diye vardir 4/5 tane bikinim surekli degisim yaparim
Çok teşekkür ederim canım bugün bakacağım çok sağol ❤Canim eğer çok fazla kasintin varsa eczaneye danışarak alabileceğin bir fitil var. İsmini hatırlamıyorum. Gece yatarken 1 tane koyuyorsun. 3 gün sonra da 1 tane daha koyuyorsun bazen 1 tanesi bile yeterli geliyor. Eğer dayanamayacak durumdaysan tek iyi gelebilecek şey bu. Ama lütfen danışarak kullan. Çok geçmiş olsun
Amin inşallah herkese nasip olsun inşallahKızlar napıyosunuz yatıyorum kalkıyorum buraya bakıyorums çift çizgi görenleri tebrik ediyorum
İnşallah bana da nasip olur
Hahahaha bu çok iyiVallahi insan bikiyor artik pazarlıkla yatağa giriyoruz
Hoşgeldin Beklenen Adet Tarihi oluyorBAT başlangıç değil mi? 5 temmuzda başladı adetim :) ay ben yeniyim
Aaa çok sevindim umarım nokta atışı olmuştur Bebiş gelir inşallah. Evet yardımcı oldular ama bu ay yumurta geliştirici bir ilaç kullanmadım gittiğim zaman göreceğim ne durumda olduğunu yumurtalarımın. 30 temmuzu iple çekiyorum. Umarım sağlıkla yerleşir bebiş. Mutlaka haberdar et heyecanla bekliyorum.Ben femarayla birlikte gonal f iğne kullandım bu ay. İki yumurtam gelişti. 13 temmuzda çatlatma iğnesi , 15 temmuzda da aşılama yapıldı. Doktor yumurta gelişimini görünce aşılama yapmak istedi bizim için de sürpriz oldu. Sonucu 30 temmuzda öğreneceğim. Mutlu haber için bekliyorum henüz :) randevuna bi hafta kalmış yumurta gelişimine ve çatlamasına yardımcı ilaçlar kullanmak süreci kısaltacak inşallah. Çok yol kat ettik az kaldı hissediyorum
Beklenen adet tarihi canım bat 5 temmuzsa Ağustos topiğine gecmen lazım ama kaç günde bir adet oluyorsunBAT başlangıç değil mi? 5 temmuzda başladı adetim :) ay ben yeniyim
Aa olabilirBugün hafif kanamam oldu açık pembe renkte. Bat a 5 gün var. Reglim şimdiye kadar 1 gün bile şaşmamıştır. Yerleşme denen şey bu olabilir mi? Hafif ağrım da var
Kırmızıya dönecek gibi geliyor bana. Hiç kırmızı olmaması lazım değil miAa olabilir
Ben hic yasamadim da biraz bekle istersenKırmızıya dönecek gibi geliyor bana. Hiç kırmızı olmaması lazım değil mi
İnşallah yerleşmedir. Yarına her ihtimale karşı doktordan randevu aldım. Ne zormuş bu işlerBen hic yasamadim da biraz bekle istersen
Esenkoy un denizi buz gibi ben de güneslenmeyi cok severimAyy benim kafam daha önce hiç böyle deniz yüzünden enfeksiyon kapmadım ki hiçte aklıma gelmemişti kuzum ya ne biliyim ıslak kalma konusu hiç aklıma gelmezdi kırk yıl düşünsem sadece ben bikininin üstüne şort giymiştim o benim kızın şortuydu kendi şortum büyük geliyo diye onun kini giydim o rahatsız etti herhalde diye düşündüm rahattım ama farketmedim sandım. Su sıcaksa içinden çıkmam aşko ama soğuksa da asla giremiyorum çünkü çıkınca üşümekten dişlerim birbirine vura vura zor ısınıyorum
Hemde ne buz aşko bende o yüzden hep güneşleniyorum seviyorum da 4 senedir gidiyoruz her yaz ama bu sene daha soğuk geldi böyle denizin içine buz dökmüşlerde soğutmuşlar gibiydiEsenkoy un denizi buz gibi ben de güneslenmeyi cok severim
Marmara gec isinip gec soguyan bi deniz. Eylül başı bile daha sicaktir bu aydanHemde ne buz aşko bende o yüzden hep güneşleniyorum seviyorum da 4 senedir gidiyoruz her yaz ama bu sene daha soğuk geldi böyle denizin içine buz dökmüşlerde soğutmuşlar gibiydi
Epey geç ısınıyo kışın mı girelim denize napalim bilmiyorumMarmara gec isinip gec soguyan bi deniz. Eylül başı bile daha sicaktir bu aydan
Yerleşme olabilir. Normalde adet öncesi lekelenme yaşamıyorsanız eğer.Bugün hafif kanamam oldu açık pembe renkte. Bat a 5 gün var. Reglim şimdiye kadar 1 gün bile şaşmamıştır. Yerleşme denen şey bu olabilir mi? Hafif ağrım da var