- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
Direk uzayan sumuksu seffaf sivi vardi ve epey sürdü. Şuan ise başım dönüyor mide bulantısı var ve migren botoksum olmasina ragmen migren tuttu 2 3 gun once.Ne gibi belirtiler vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk uzayan sumuksu seffaf sivi vardi ve epey sürdü. Şuan ise başım dönüyor mide bulantısı var ve migren botoksum olmasina ragmen migren tuttu 2 3 gun once.Ne gibi belirtiler vardı
Acik pembe lekelenme yumurtlama belirtileri arasında var canım gebeligi öğrenmek için beklemek gerekiyorBenimde adete 12 gün var . 2 gün önce açık pembe lekelenme oldu. olabilir mi sizce
İnşallah gebeliktir. Hiç bir sorun yok dr stres yapma diyor ama elimde değilAcik pembe lekelenme yumurtlama belirtileri arasında var canım gebeligi öğrenmek için beklemek gerekiyor
Valla benimde var ama bende cikiyor sen yumurtlama donemindemisin uzayan seffaf akinti far mi?İnşallah gebeliktir. Hiç bir sorun yok dr stres yapma diyor ama elimde değil
Adetten önce yumurtlayinca o yumurta adee atiliyor zatenAdet oncesi yumurtladim canim ordan biliyorum valla basim donup midem bulandi migrende gelince ilk hamilelik belirtim hemen yaptim valla cikti bak smdi bisaha yaptim bidaha cikti
Bazen atilmayabiliyormus doktorumla görüştüm adet devam ederken hamile kalan cok hastasi olmuş. O yüzden beklemek 3n dogrusu dedi yine xogul gebelik riskin var cok erken cikti cunku dedi ilk gebeliğim ucuz dedi ikize düştü çünküAdetten önce yumurtlayinca o yumurta adee atiliyor zaten
Yumurtlama dönemim bitti aslında. program a göre de öyle ama dr bugün Yumurtlama dönemindesin dedi bende şaşırdım. Akıntı pek yok şu andaValla benimde var ama bende cikiyor sen yumurtlama donemindemisin uzayan seffaf akinti far mi?
Aa güzel bir haber o zaman test yapmaya devam benve sabah yine hatta kan verBazen atilmayabiliyormus doktorumla görüştüm adet devam ederken hamile kalan cok hastasi olmuş. O yüzden beklemek 3n dogrusu dedi yine xogul gebelik riskin var cok erken cikti cunku dedi ilk gebeliğim ucuz dedi ikize düştü çünkü
Kan ver en iyisi canımDirek uzayan sumuksu seffaf sivi vardi ve epey sürdü. Şuan ise başım dönüyor mide bulantısı var ve migren botoksum olmasina ragmen migren tuttu 2 3 gun once.
Kan ver en iyisi canım
Canim bu erken gebelik testi sanirim bu 2.cizgiler cok yaniltiyor bu testlerde bende de boyle cikiyor hep ama gebelik olmuyor. Insallah senin vardirAdet oncesi yumurtladim canim ordan biliyorum valla basim donup midem bulandi migrende gelince ilk hamilelik belirtim hemen yaptim valla cikti bak smdi bisaha yaptim bidaha cikti
Kimyasal oluyodur belki canim senjn surekli bence folik asit kullan duzenli ve vitaminlerine baktir derimCanim bu erken gebelik testi sanirim bu 2.cizgiler cok yaniltiyor bu testlerde bende de boyle cikiyor hep ama gebelik olmuyor. Insallah senin vardir
Hayir kimyasal yasamadim hic oyle oldugunu dusunmuyorum bu erken gebelik testlerinin genel ozelligi internette arastirirsan goruceksin.silik 2. Cizgi cok yaniltiyor bunlarda o yuzden birkac gun bekleyip kan ver benceKimyasal oluyodur belki canim senjn surekli bence folik asit kullan duzenli ve vitaminlerine baktir derim
TmmdrHayir kimyasal yasamadim hic oyle oldugunu dusunmuyorum bu erken gebelik testlerinin genel ozelligi internette arastirirsan goruceksin.silik 2. Cizgi cok yaniltiyor bunlarda o yuzden birkac gun bekleyip kan ver bence
Henüz gördüm mesajını, maalesef elendim yine.@Bio_girl @Marget-harry @Freeangel09 @anatomim @Ela96 @Elif_edanur_61_61 @tubiiloji @smadml @Kimdemi38 @Veziir H Hayatlarrr @beautifulwoman @mydreams93 @Gurmegelinn @Minik23 @Mucizemmm16 @Beybiumutlari hanımlar bat tarihleriniz geçmiş ne durumdasınız ona göre listeye güncelleme yapayım :)
Kaç gün sürdü lekelenmen? Bende de benzer oldu.Benimde adete 12 gün var . 2 gün önce açık pembe lekelenme oldu. olabilir mi sizce
Yumurtlama döneminde mi miden bulanıyor?Adet oncesi yumurtladim canim ordan biliyorum valla basim donup midem bulandi migrende gelince ilk hamilelik belirtim hemen yaptim valla cikti bak smdi bisaha yaptim bidaha cikti
Peçete ye 3-4 kere geldi o günden sonra başka olmadı. O günden itirabiyle hala kasık ağrısı var arada birKaç gün sürdü lekelenmen? Bende de benzer oldu.
Canım yumurtlama kanaması mıydı, nasıldı açar mısın?Valla aynen 1 gun once geldo yumurtlama 2.ci yumurtlayisimdi. Kanama 3.gun kesildi anlamadim ama ustunr gorme olamaz cunku supheli iliskim yok 1 ay oncesinr dair... bunuda az önce yaptım