- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
Olmaz Allah'ın izniyle canım merak etme. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testiDimiii bekliyim biraz o zaman. Sonra kimyasal olunca yikiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz Allah'ın izniyle canım merak etme. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testiDimiii bekliyim biraz o zaman. Sonra kimyasal olunca yikiliyorum
Ben 1 yıldır deniyorum baktım artık kendimce olmuyor ağustosta dr randevum var adetim düzenli falan ama neden böyle bende bilemiyorum İnan burda diğer arkadaşları okuduğumda kendime kızıyorum bazen yıllarca uğraşanlar var diyorum sende öyle pes etmeBiz daha 3 aydır deniyoruz canım ama hemen umutsuzluğa kapıldım ben
Canım travazol diye bi krem var yengem onu kullanıyordu ama o kalındığı için kullanıyordu sanırım ya. Aynı kremi bana da ped alerji yaptığı için vermişti doktorum. İç bacaklarımı kaşındırıyordu ped sürünce hemen geçiyordu
Aynı ben şu an yumurtlama dönemindeyim ama daha ekşın mekşın yok bende test de yapmıyorumKızlar yaaa ovulasyon da olup da cani değerlendirmek istemeyen varmi benim gibi ? Bu kadar isteksizlik acaba ovülasyon bitti mi ?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin insallah cnm cok saolkese gorundu ben gec ogrendim umidm yoktu acikcasi sok oldm. Adet tarihime gore 6+1 cikiyor
Kuzum fitil iste yarin eczaneden. Sirkeyi hafif sulandir, genital bolgeni yikadiktan sonra pamukla sür. En kisa zamanda doktora falan git saglik ocagida olur. Sirke surdukten sonra cok canin yanar ama dayan 1-2 dakika. Ben bu sekilde yaparim ve uzunca süre tekrarlamaz
Degerini 5 den biraz yukselmis sanirim bata kac gun var bat günü gidin bence kan vermeye çünkü delik desik olursunuz yukselis takip ederkenBiraz araya giriyorumm ama bu siliklikte hcg kac cikar kizlar. Ona gore kan vermeye gideyim
Cnm bnmde ole oldu iki hafta sonra gormustm gec dollenmeydiMerhaba kizlar ben bu ay femera kullanmistim doktor yumurtalarimin tam buyumedigini söylemişti daha oncede yazmistm kan vermistim negatif cikmisti. Pcos olunca dedim bi dhaa yapayim kan testim pozitf cikti.doktora gittim bugun kese olusmus ama bebek yok icinde ddi 1 hafta daha bekleyecez. Daha sevinemeden boyle oldu..insallah hayirlisiyla Allahimin izniyle olusur bebegim
İnsallah oyle bisey olmaz kalbini ferah tut.Ay insallah cnm doktor 1 hafta sonra da bebek gorunmezse bos gebelik olabilir dedi ondan korktum
Insallah cnm cok saol bir umut bekliyorm insallah hayirli haberler alirizCnm bnmde ole oldu iki hafta sonra gormustm gec dollenmeydi
Aminn insaallah kese boyuna bak cnm. 20 mmye kdr bebek goruluyor zaten pcosta gec dollenme cok olur ve duzgun kese ilerliyorsa bekle mtlaka 25 mmye kdrInsallah cnm cok saol bir umut bekliyorm insallah hayirli haberler aliriz
Amin insallah cnm cok saolİnsallah oyle bisey olmaz kalbini ferah tut.
4 gun var , tesekkur ederimm❣Haklisiniz valla hem fiziksel hem psikolojik olarak yorucuDegerini 5 den biraz yukselmis sanirim bata kac gun var bat günü gidin bence kan vermeye çünkü delik desik olursunuz yukselis takip ederken
Bu sefer cok umutluyum buranin da bana ugurlu gelicegine inaniyorum insallah ikinci gordugumuz pikten 11 gun sonra yaptimOlmaz Allah'ın izniyle canım merak etme. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testi
Bekleyin bence yeni yukseliste zaten delik deşik olmayin strese girmeyin boşuna arttimi ne oldu dusunmeyin. Ama idrar testi yapabilirsiniz her sabah koyulugu kontrol etmek icin hayirli olsun simdiden4 gun var , tesekkur ederimm❣Haklisiniz valla hem fiziksel hem psikolojik olarak yorucu
İkinci yumurtlama tutmuş demekki bakBu sefer cok umutluyum buranin da bana ugurlu gelicegine inaniyorum insallah ikinci gordugumuz pikten 11 gun sonra yaptim
Kesen guzel gorunuyor dedi 1 hafta daha bekleyelm 25 mm e kadar gelismezse kurtaj olursun dediAminn insaallah kese boyuna bak cnm. 20 mmye kdr bebek goruluyor zaten pcosta gec dollenme cok olur ve duzgun kese ilerliyorsa bekle mtlaka 25 mmye kdr
Cokk tesekkur ederimm desteginiz icinBekleyin bence yeni yukseliste zaten delik deşik olmayin strese girmeyin boşuna arttimi ne oldu dusunmeyin. Ama idrar testi yapabilirsiniz her sabah koyulugu kontrol etmek icin hayirli olsun simdiden
Hadii insallahhhh canimİkinci yumurtlama tutmuş demekki bak
Ayy sirkeden çok korkuyorum kuzum ama deniycem artık mecbur böyle çok canım yanıyo. Bide yumurtalıklarım da batıyo sağlı sollu ara ara acaba mantar mı değil başka bişey mi kötü bişey yani korkmaya başladım ☹ sağlık ocağı bakar mı ki kuzum acile gitsem bişey yaparlar mı acaba kadın doğuma randevu bulamıyorumKuzum fitil iste yarin eczaneden. Sirkeyi hafif sulandir, genital bolgeni yikadiktan sonra pamukla sür. En kisa zamanda doktora falan git saglik ocagida olur. Sirke surdukten sonra cok canin yanar ama dayan 1-2 dakika. Ben bu sekilde yaparim ve uzunca süre tekrarlamaz
Yaa kuzum bende öyle kaşıntı yok tuhaf olanda o kaşınsa da bu hale gelse anlıycam birden bire hortladı arkadaş farketmedim ama sıkan bişey mi giydim bikini mi böyle yaptı yoksa başka bi hastalık mı kafam kazan gibi olduCanım travazol diye bi krem var yengem onu kullanıyordu ama o kalındığı için kullanıyordu sanırım ya. Aynı kremi bana da ped alerji yaptığı için vermişti doktorum. İç bacaklarımı kaşındırıyordu ped sürünce hemen geçiyordu