- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
Benim Doktoruma göre yok. Gebelikten önce yaptığın herhangi bir spora devam edebilirsiniz diyor.Aa bende zumba yapiyorum korkuyordum sakincasi yok oyleyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Doktoruma göre yok. Gebelikten önce yaptığın herhangi bir spora devam edebilirsiniz diyor.Aa bende zumba yapiyorum korkuyordum sakincasi yok oyleyse
Bat tarihi nedir ?Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizginin esamesi yok
Dayanamadın mıDayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizginin esamesi yok
Beklenen adet tarihi canımBat tarihi nedir ?
Valla dürttü bişeyler koştur koştur nöbetçi eczaneye gittim aldım boyumun ölçüsünüDayanamadın mı
En azından yapmadım demezsin. Rahat uyursun bu akşam.Valla dürttü bişeyler koştur koştur nöbetçi eczaneye gittim aldım boyumun ölçüsünü
Ahahahah tam tersi de olabilirEn azından yapmadım demezsin. Rahat uyursun bu akşam.
E devam o zamanBenim Doktoruma göre yok. Gebelikten önce yaptığın herhangi bir spora devam edebilirsiniz diyor.
Canım normalde regl öncesinde lekelenmelerin oluyor muydu?Arkadaşlar merhaba bat 23.
Fakat dün akşam açık pembeyle karışık kahve gibi lekelenmem oldu.ama asla kırmızı adet rengi gibi değil. Bende erken adet oldum galiba dedim. Fakat bu sabah öğlen en son bej rengi ve beyaz akıntıya döndü. Ve şu ana kadar hiç bişey yok. Bu normal mi gebelik ihtimali olabilir mi aşırı bel ağrım ve bıçak saplantısı gibi çok nadir de olsa kasık ağrım var cevap yazarsanız çok sevinirim çok heycanlıyım
Normalde hemen kırmızı gelir ve adetim 4-5 gün sürer. Daha önce böyle olmuyorduCanım normalde regl öncesinde lekelenmelerin oluyor muydu?
Normalde böyle lekelenmelerin olmuyorsa yerleşme kanaması olabilir. Ama benim mesela reglden önce dediğin gibi lekelenmelerim olur o yüzden ben leke gelince regl geliyor derim.
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bir kaç gün sonra test yapsan çıkar benceNormalde hemen kırmızı gelir ve adetim 4-5 gün sürer. Daha önce böyle olmuyordu
Ovulasyon donemi istekli oluyorum. Hatta afedersin vajinal olarakta hic kuruluk olmuyor tam tersi oluyor. Ama ovulasyon bittiginde hic canim istemiyor. Sanirim bir dolu bir bos geciyor ya ozlesmeye firsat bulamiyoruz Ama en son pazar günü degerlendirmistik bugune kadar hep uyudum aksamlari pek benimkiyle ilgilenmedim baktim ellesiyo uyuyorumKızlar yaaa ovulasyon da olup da cani değerlendirmek istemeyen varmi benim gibi ? Bu kadar isteksizlik acaba ovülasyon bitti mi ?
İnsallah guzel sonuc alirsin canim. Degerin kac çıktıMerhaba kizlar ben bu ay femera kullanmistim doktor yumurtalarimin tam buyumedigini söylemişti daha oncede yazmistm kan vermistim negatif cikmisti. Pcos olunca dedim bi dhaa yapayim kan testim pozitf cikti.doktora gittim bugun kese olusmus ama bebek yok icinde ddi 1 hafta daha bekleyecez. Daha sevinemeden boyle oldu..insallah hayirlisiyla Allahimin izniyle olusur bebegim
Oğlum Miraç kızım Eslem Mira kız olursa Eliz Mina erkek olursa düşünmedimErkek olursa Yavuz Selim kiz olursa zeynep(kv ismi )
Amin insallah cnm cok saolkese gorundu ben gec ogrendim umidm yoktu acikcasi sok oldm. Adet tarihime gore 6+1 cikiyorİnsallah guzel sonuc alirsin canim. Degerin kac çıktı
Zaten once kese olusur bebek daha sonra gorebilirsiniz kac haftalik ki suanMerhaba kizlar ben bu ay femera kullanmistim doktor yumurtalarimin tam buyumedigini söylemişti daha oncede yazmistm kan vermistim negatif cikmisti. Pcos olunca dedim bi dhaa yapayim kan testim pozitf cikti.doktora gittim bugun kese olusmus ama bebek yok icinde ddi 1 hafta daha bekleyecez. Daha sevinemeden boyle oldu..insallah hayirlisiyla Allahimin izniyle olusur bebegim
Evet cnm biliyorm adet tarihime gore 6+1 cnmZaten once kese olusur bebek daha sonra gorebilirsiniz kac haftalik ki suan
Bebek bazen gec gorunebiliyor belki gec dollenme de olmustur.insallah hersey saglikla ilerlerEvet cnm biliyorm adet tarihime gore 6+1 cnm