Bunlar çikolata kisti mi ? Bakalım doktor ne diyecek merak ettim bende şimdiMR sonuçlarıma internetten baktım solda 1 tane 7 cm sağ da 4 tane 3 veya 4 cm buyuklukluklerınde kistik lezyon mevcuttur dio. ama çoğu yazılanı anlamadım tabi :S
yazıo canım birşeyler ama inan tek kelime anlamadım :) soldakiler çikolata sanırım endometrioma yazıyor ama sağdaki buyuk olanı anlamadımBunlar çikolata kisti mi ? Bakalım doktor ne diyecek merak ettim bende şimdi
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah yahapı daha yeni bıraktım diye beklentiye girmedim kuzumsorma hiç beğenmedi kokusunu almadan yemeye çalışıyor
Aynen küçük bir sunum yaptım ona ama yine de sigarayı bıraktıramadım daha. Bakma o keçiboynuzu özünü de 2 gün yer 3. Gün kaytarır ama peşindeyim yediğinden emin oluyorum yoksa yemezHepimiz için hayırlısı olsun inşallah ya
bende söyledim artık sen de gediğine içtiğine dikkat edeceksin bir benimle olacak iş değil diye bakalım ne kadar uyabilecek
Yarın sabah gideceğim demiştin değil mi güzel düşünelim güzel olsun inşallahyazıo canım birşeyler ama inan tek kelime anlamadım :) soldakiler çikolata sanırım endometrioma yazıyor ama sağdaki buyuk olanı anlamadım
Aynen küçük bir sunum yaptım ona ama yine de sigarayı bıraktıramadım daha. Bakma o keçiboynuzu özünü de 2 gün yer 3. Gün kaytarır ama peşindeyim yediğinden emin oluyorum yoksa yemez
Ca125 değeri çikolata kisti varken yüksek çıkıyor. Benim 270 lerde çıkmıştı.benım dun başıma gelmeyen kalmadı canım çok kötü haberler aldım. sonuçlarımı bekliyorum. inşallah kötü bir seyim yoktur.dun genel muayeneye gittim yumurtalıklarımın etrafında kitleler gördü doktor 4 - 5 tane bir tanesi riskli görünüyor dedi diğerleri çikolata kistiymiş. daha iyi teshis koyabilmek adına ilaçlı MR yolladı kan verdim felan bakalım. doktor direk gebeliği engeller dedi tüp bebek felan büssürü şey anlattı benım mod yerlerde tabi. birde akşam kan test sonuçlarımdan CA 125 108 çıktı hepten moralım bozuldu referasn araliği 0-35
evet sabah gidicem mecbur işten izin alamadım bugun pazarteside gelmicem çünkü bakalım yarın sabah öğreneceğizYarın sabah gideceğim demiştin değil mi güzel düşünelim güzel olsun inşallah
bugun MR sonuçlarım cıktı. ben baktım daha doktora göstermedim ama sagda 4 tane var. 3cm 3,5 cm ve 2 tanede 4 cm olarak değişiyor. bunlar gebeliğe engelmiş sanırımCa125 değeri çikolata kisti varken yüksek çıkıyor. Benim 270 lerde çıkmıştı.
Kaç cm kist
Regl lerin ağrılı geçiyor mu, kahverengi akıntı oluyor mu..bugun MR sonuçlarım cıktı. ben baktım daha doktora göstermedim ama sagda 4 tane var. 3cm 3,5 cm ve 2 tanede 4 cm olarak değişiyor. bunlar gebeliğe engelmiş sanırım
Kuzum ben bunlardan ilk kez kullanacağım pek bilmiyorum ama bence pik değerlendirKizlar bugün reglimin 10. Gunu ve ovulasyon testi yapıyorum bugün pik gösteriyor mu sizce.
Çok teşekkür ederim peki yarini değerlendirmesek sorun olur mu çünkü sehir dışına çıkmam gerekiyorKuzum ben bunlardan ilk kez kullanacağım pek bilmiyorum ama bence pik değerlendir
Değerlendirebilsen daha iyi bence şansın artar bu ay için ama değerlendiremiyorsan spermlerin 4 5 gün canlı kalabilmesi bir artıÇok teşekkür ederim peki yarini değerlendirmesek sorun olur mu çünkü sehir dışına çıkmam gerekiyor
Peki çok teşekkürler canımDeğerlendirebilsen daha iyi bence şansın artar bu ay için ama değerlendiremiyorsan spermlerin 4 5 gün canlı kalabilmesi bir artı
Rica ederimmmPeki çok teşekkürler canım
Evet canım cok güzel bi pikKizlar bugün reglimin 10. Gunu ve ovulasyon testi yapıyorum bugün pik gösteriyor mu sizce.
Adetlerimde hic agri olmuyor normal adet belirtileri yasiyorum ay ici akintilarimda ya beyaz ya şeffaf hic kahve rengi akıntım olmadı sadece adet baslarken olurdu. Doktorda sordu ama yok yani enteresan birsey. Ben normal gebelik dusunuyorum diye doktora gittim bunlar çıktıRegl lerin ağrılı geçiyor mu, kahverengi akıntı oluyor mu..
Malesef engelliyor ben de 1.5 seneden fazladır gebelik olmadı.. Bana da tüp diyorlar..
Peki bugünü değerlendirip yarını degerlendirmesem olur mu ki maalesef şehir dışına çıkmam gerekiyor pazar döneceğimEvet canım cok güzel bi pik
Degerlendirebilsen iyi olurdu ama sorun degil tabiki olurPeki bugünü değerlendirip yarını degerlendirmesem olur mu ki maalesef şehir dışına çıkmam gerekiyor pazar döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?