Yok hamile olma ihtimalim yok doktor fitili vermeden emin olmak için beta istedi 0.10 çıktığı için verdi. Hatta ben tam bilemediğim için emin olmak adına sordum. Hocam şuan 0.10 çıktı ama ya varsa yükselme durumu olmaz mı diye. Gebelik durumu olsa 0.10 çıkmazdı bu değerden yükselme olmaz dedi. O yüzden direkt fitilden oldu diye düşünüyorum. Ama bilemedim ya endişelendim açıkcası.Yan etkilerinde de öyle bişey yazmıyo kuzum zaten baktın mı hiç prospektüsüne ben 3 tane farklı fitil kullandım hiç biri öyle bişey yapmadı bende. Sadece ben gecikicem sanırım. Ağrın bişeyin var mı acaba yerleşme falan mı yaa? bende anlam veremedim şuan kafam karıştı.
İlişki vs olmadı dimi canım kullandığın süre içinde ? Ya ben çok mantar oldum fitil kullandım hiç birinde böyle bişey gelmedi başıma en son kullandığımda da olmadı böyle bişey ama belki bünyeden bünyeye değişiklik oluyo olabilir diye düşünüyorum. Peki mantar şikayetlerin azaldı mı canım ?Yok hamile olma ihtimalim yok doktor fitili vermeden emin olmak için beta istedi 0.10 çıktığı için verdi. Hatta ben tam bilemediğim için emin olmak adına sordum. Hocam şuan 0.10 çıktı ama ya varsa yükselme durumu olmaz mı diye. Gebelik durumu olsa 0.10 çıkmazdı bu değerden yükselme olmaz dedi. O yüzden direkt fitilden oldu diye düşünüyorum. Ama bilemedim ya endişelendim açıkcası.
İlişki olmadı bu süreçte. Mantar şikayetim yoktu aslında kaşınma vs hiç yaşamadım. Sadece akıntı olurdu sürekli öyle kokulu falan da değildi. Smear sonucu mantar var fitil kullan dedi. O yüzden kullandım.İlişki vs olmadı dimi canım kullandığın süre içinde ? Ya ben çok mantar oldum fitil kullandım hiç birinde böyle bişey gelmedi başıma en son kullandığımda da olmadı böyle bişey ama belki bünyeden bünyeye değişiklik oluyo olabilir diye düşünüyorum. Peki mantar şikayetlerin azaldı mı canım ?
Bat ne zamandı canım ? Belki içerdeki enfeksiyonu atmışsındır o lekelenmeyle birlikte❤İlişki olmadı bu süreçte. Mantar şikayetim yoktu aslında kaşınma vs hiç yaşamadım. Sadece akıntı olurdu sürekli öyle kokulu falan da değildi. Smear sonucu mantar var fitil kullan dedi. O yüzden kullandım.
Adetlerim düzensiz ama tahmini bugündü adet tarihim. Artık gebelikten falan umudu kestim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok ama bari başka türlü sıkıntılar çıkmasa. Akıntı olurmuş o normal zaten sabun içerde eriyor sanki beyaz akıntıymış gibi geri geliyorBat ne zamandı canım ? Belki içerdeki enfeksiyonu atmışsındır o lekelenmeyle birlikte❤benimde çok fazla akıntım olmuştu fitilleri kullandığım süre içinde belki oda ondandır
Yaa valla bende kestim sanırım fitiller yüzünden gecikmem oluyoAdetlerim düzensiz ama tahmini bugündü adet tarihim. Artık gebelikten falan umudu kestim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok ama bari başka türlü sıkıntılar çıkmasa. Akıntı olurmuş o normal zaten sabun içerde eriyor sanki beyaz akıntıymış gibi geri geliyor
Hayırlısı valla ya. Çok zorlu bir süreçmiş. 2. Bebeği düşünürken böyle uzun süreceği hiç aklıma gelmezdi. Amin canım inşallah hepimiz için en hayırlı ve sağlıklı olanı olur. Teşekkürler yardımların içinYaa valla bende kestim sanırım fitiller yüzünden gecikmem oluyobenimde bat bugündü henüz hiç bişeyim yok olmadı tekrar doktora git canım bi baksınlar inşallah güzel haberler verirsin bize ❤❤
Hayırlısı canım sahiden çok zor süreçler inşallah kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizin haberini alırız ❤Hayırlısı valla ya. Çok zorlu bir süreçmiş. 2. Bebeği düşünürken böyle uzun süreceği hiç aklıma gelmezdi. Amin canım inşallah hepimiz için en hayırlı ve sağlıklı olanı olur. Teşekkürler yardımların için
Amin canım benim inşallahyaa ne güzel bir haber çok ama çok sevindim. Kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Merhaba kendiliğinden mi ikize düştü üçüzlerinizBazen atilmayabiliyormus doktorumla görüştüm adet devam ederken hamile kalan cok hastasi olmuş. O yüzden beklemek 3n dogrusu dedi yine xogul gebelik riskin var cok erken cikti cunku dedi ilk gebeliğim ucuz dedi ikize düştü çünkü
Merhabalar 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesinEkledim canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy maşallah bide 6 haftalıkMerhabalar 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin
Ya zaten evde test yapmıştım çift çizgiyi gördüm doktora 1 hafta sonra gittimAyy maşallah bide 6 haftalıkfark etmedin mi
Listede adımı göremedimAyy maşallah bide 6 haftalıkfark etmedin mi
Evet ama kesesi bozuk gibiydi zTen tam kese diyemeyiz dedi ikisi net dedi.Merhaba kendiliğinden mi ikize düştü üçüzleriniz
Çok geçmiş olsun Rabbim diğerini size bağışlasın İnşaAllahEvet ama kesesi bozuk gibiydi zTen tam kese diyemeyiz dedi ikisi net dedi.
Ilerleyen haftalarda 2 ci bebegim de gelisimi durdu ne yazik ki
Kayitlimiydin adet olanlari yada bilgi vermeyenleri listeden kaldirdim sadece hamişler varListede adımı göremedim
Aminnn insallahÇok geçmiş olsun Rabbim diğerini size bağışlasın İnşaAllah
Bat 31 temmuzKayitlimiydin adet olanlari yada bilgi vermeyenleri listeden kaldirdim sadece hamişler varbat tarihini söyle ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?