- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
Kızlarım selamm ben bu ay bi jel kullandım yumurtlama günümde sonra gebe kaldım ama bu süreçte bademcik enfeksiyonu geçirdiğim için mi bilmem jelden mi anlamadım düşük yaptım. Sonra doktoruma sordum o da bu jel yumurtayı geçirgen yaptığı için genetiği bozuk kalitesiz spermi de geçirmiş olabilir hastalığından dolayı ateşten dolayı da düşük olabilir bu jelden kaynaklı sağlıksız döllenme olmuş olabilir bu yüzden de düşük olabilir dedi. Sonra şuna vardı sen gebe kalabiliyorsun ama sperm kalitesi demekki iyi değildi dedi eşime takviye vitamin verdi iki ay kullansın sonra istersen jelle hamile kal dedi kaliteli olcaktır dedi. Öyle canlarım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş Allah herkese sağlıklı evlat versinBiliyorum verecek doğru zamanı bekliyor
Ben artık uğraşmak istemiyorum nasipte ne zanan varsa o zaman olurCanım ben dün mfk ürünlerinden sipariş verdim inşallah umudum var sende dene istersen bu ay 8. Ay artık bi doktora gitsem dedim burda araştırma hastanesinde Prof doktor var özel muayene düşündüm çok iyi doktor ama randevu almak çok zor bir ay sonra falan vardı bende böylece beklemek istemedim bir ay daha o yüzden bir yerden başlamak istedim mfk temel eş paketi aldım aylık yanında üç ürün daha aldım ek olarak bakalım hayırlısıyla
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinKızlarım selamm ben bu ay bi jel kullandım yumurtlama günümde sonra gebe kaldım ama bu süreçte bademcik enfeksiyonu geçirdiğim için mi bilmem jelden mi anlamadım düşük yaptım. Sonra doktoruma sordum o da bu jel yumurtayı geçirgen yaptığı için genetiği bozuk kalitesiz spermi de geçirmiş olabilir hastalığından dolayı ateşten dolayı da düşük olabilir bu jelden kaynaklı sağlıksız döllenme olmuş olabilir bu yüzden de düşük olabilir dedi. Sonra şuna vardı sen gebe kalabiliyorsun ama sperm kalitesi demekki iyi değildi dedi eşime takviye vitamin verdi iki ay kullansın sonra istersen jelle hamile kal dedi kaliteli olcaktır dedi. Öyle canlarım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş Allah herkese sağlıklı evlat versinBiliyorum verecek doğru zamanı bekliyor
Tatlım okudum evet ama dr kesin konuşmamış ve sonrasında tekrar jeli kullanabilirsin demiş. Ne etkisi oldu bilmiyorum inşallah jelden değildir sağlıksız yumurta ya da spermden dolayıdır. Ama benim gittiğim dr de onlarla bir alakası yok demişti.bitliKedi kuzum bak seninkine benzer bir durum olabilir mi? Sanırım sende düşük yaptığın ayda jel kullanmıştın. Sonrası için bilgi sahibi olman adına etiketliyorum seni.
İnşallah kuzumSağol canım benim darısı burada tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah.
17 Haziran'da hsg çekildim temiz çıktı Aralıkdan beri çocuk düşünüyoruz doktorumu deggistirdim yeni doktorum altı ay dolmadan gelme dedi birazda kızdı neden bu kadar erken klomen kullanıldı neden hsg istedi bu kadar erken dedi öyle yani. Bı vitamin önerdi sadece şuan ikinci kutudayim eşimde erkekler için olandan kullaniyo biraz daha rahatım yani bakalım ne olacakMerhaba canım aynı durumdayız. Eşimde de sorun yok bende de hsg çektirdim tüpler açık hsg çektirince ilk ay hamile kalanlardan olurum dedi Malesef olmadı, klomen kullandım ilk ay hamile kalanlardan olurum dedi oda olmadı şuan 2. Kez başladım bitti kontrol bekliyorum sen ne durumdasın
1 sene korunmasız deneyip olmayınca başlanıyor ya bu tür tedavilere senin 1 yıl olmadı mı canım?17 Haziran'da hsg çekildim temiz çıktı Aralıkdan beri çocuk düşünüyoruz doktorumu deggistirdim yeni doktorum altı ay dolmadan gelme dedi birazda kızdı neden bu kadar erken klomen kullanıldı neden hsg istedi bu kadar erken dedi öyle yani. Bı vitamin önerdi sadece şuan ikinci kutudayim eşimde erkekler için olandan kullaniyo biraz daha rahatım yani bakalım ne olacak
Yok canım 8 ay oldu1 sene korunmasız deneyip olmayınca başlanıyor ya bu tür tedavilere senin 1 yıl olmadı mı canım?
amin canım inşallah.Tatlım okudum evet ama dr kesin konuşmamış ve sonrasında tekrar jeli kullanabilirsin demiş. Ne etkisi oldu bilmiyorum inşallah jelden değildir sağlıksız yumurta ya da spermden dolayıdır. Ama benim gittiğim dr de onlarla bir alakası yok demişti.Muamma kısacası. Senin de sonuçlar temiz çıkmış gözün Aydın darısı kızçeni kucaklamaya inşallah
Yani 1 seneyi geçince tedaviye geçiyorlar diye biliyorum erken olmuş senin klomen kullanman canımYok canım 8 ay oldu
Evet canım. Sen ne zamandan beri istiyorsun pekiYani 1 seneyi geçince tedaviye geçiyorlar diye biliyorum erken olmuş senin klomen kullanman canım
Seni çok iyi anlıyorum canım ama bir yerde yolunda gitmeyen bişey varsa bunu düzeltmemiz gerekiyor akışına bırakmalıyız ama bişeyler yapmadan olmuyor benim arkadaşım 4 sene uğraştı bakıldığındada çok küçük sorun bile denilmeyecek küçücük bir sorun vardı o sorun İçin 4 sene çabaladı aşırı yoruldu ama yılmadı ve ikiz gebeliği oldu hemde tüp bebek Değil doğal yolla yaniBen artık uğraşmak istemiyorum nasipte ne zanan varsa o zaman olur
Yaaaa gözünüz aydın canımKuzum sonucumuz belli oldu çok şükür temiz geldi. Veeee bebeğimiz kızmış. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
Bizde problem yok ki olsa bende ugrasirdimSeni çok iyi anlıyorum canım ama bir yerde yolunda gitmeyen bişey varsa bunu düzeltmemiz gerekiyor akışına bırakmalıyız ama bişeyler yapmadan olmuyor benim arkadaşım 4 sene uğraştı bakıldığındada çok küçük sorun bile denilmeyecek küçücük bir sorun vardı o sorun İçin 4 sene çabaladı aşırı yoruldu ama yılmadı ve ikiz gebeliği oldu hemde tüp bebek Değil doğal yolla yani
Bu daha güzel değil mi mfk ürünlerine şans vermen senin için çok iyi olur gibi bence en azından bir aylık ile başlasan yani pes etmesen sorun olmaması daha güzel canım insanlar nelerle uğraşıyor Rabbim çaresiz dert vermesinBizde problem yok ki olsa bende ugrasirdim
Bence biraz akışına birakmak lazim kan değerlerinde bir problem yoksa ekstralara gerek yok. Dr onermedikce bisey kullammayi düşünmüyorum ben yaBu daha güzel değil mi mfk ürünlerine şans vermen senin için çok iyi olur gibi bence en azından bir aylık ile başlasan yani pes etmesen sorun olmaması daha güzel canım insanlar nelerle uğraşıyor Rabbim çaresiz dert vermesinbende bilmiyorum sorun var mı yok mu ama umudum yüksek bu mfk olayına
Anlıyorum canım sen bilirsin elbette hepimizin hakkında hayırlısı olsunBence biraz akışına birakmak lazim kan değerlerinde bir problem yoksa ekstralara gerek yok. Dr onermedikce bisey kullammayi düşünmüyorum ben ya
Amin canim suan 1 gün geciktim ama ağrım var bekliyorum gelmesiniAnlıyorum canım sen bilirsin elbette hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah gelmez canım hala bir umut varAmin canim suan 1 gün geciktim ama ağrım var bekliyorum gelmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?