- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
Hayırlı olsun canımBen reglden bir gün önce yaptım t çizgisi c den koyu çıktı dün gebelik testi aldım ondada pozitifi gördüm bence denemelisin hamileyken t daha koyu görünüyor
Kan sonucumda pozitif çıktı canımYa var var hamd olsun bin şükür:)
Yerleşme kanamasıymış o demek ki.
İnş kan sonucunuda alıp hayırlı haberlerle gel bize, çok sevindim:)
12 gün kala oldu canımKuzum 2.yumurtlama adete kaç gün kalaydı?
İnş sağ salim kucağına aldırsın Mevlam meleğiniKan sonucumda pozitif çıktı canım
Hayırlı olsun haziran topiğinden hamile olarak ayrılsamda arada buraya bakıyordumKan sonucumda pozitif çıktı canım
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤Hayırlı olsun haziran topiğinden hamile olarak ayrılsamda arada buraya bakıyordum☺ çok sevindim dualariniz kabul oldu sağlikla kucağınıza alın hayirli evlat olsun insallah
Amin canım benim isteyen herkese de nasip olsunİnş sağ salim kucağına aldırsın Mevlam meleğiniannesi:)
Çok şükürHayırlı olsun haziran topiğinden hamile olarak ayrılsamda arada buraya bakıyordum☺ çok sevindim dualariniz kabul oldu sağlikla kucağınıza alın hayirli evlat olsun insallah
Teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin en kisa zamandaSağlıkla kucağına al inşallah canım ❤
İnşallah canımTeşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin en kisa zamanda❣
Bugün test yaptım gün içinde tertemizdiBen reglden bir gün önce yaptım t çizgisi c den koyu çıktı dün gebelik testi aldım ondada pozitifi gördüm bence denemelisin hamileyken t daha koyu görünüyor
Hayırlı olsun canım
Adet belirtisi var mıydı dökülme rahim kasılması gibi, her an gelecek gibi?
Hayır canım hiç bir belirti olmadı aksine geçen aylarda bu belirtiler olmuştu tamamen piskolojik olarak beynimiz bizle bazen oyun oynuyoHayırlı olsun canım
Adet belirtisi var mıydı dökülme rahim kasılması gibi, her an gelecek gibi?
Hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyo bu testler benimki belki şansa göstermiştir kiminde geç döllenme filan oluyo umut her zaman var tez zamanda sizi bulsunBugün test yaptım gün içinde tertemizdi
1 yaptım negatif ti bir daha yapmadım adet olacağımi hissediyorumİnşallah gelmez bebek haberi verirsin kuzum❤❤ testleri yaptın mı ?
Hayırlı olsun canimKan sonucumda pozitif çıktı canım
Artik dersin kızım seni en pahalı testle öğrendikEvet canım o 80 liralik olandan ama sarı kutulu olan üzerinde adetin geciktiği günden itibaren yazıyorbu sanırım ikinci yumurtlamadan tuttu, 10 gün gecti o yumurtlamadan da ayy bilmiyorum çok heyecanlıyım daha önce hic cizgi cikarmadi bende bu test 5 dakika içinde çıktı hemen
O da bata 6 gün varken yapmıştım1 yaptım negatif ti bir daha yapmadım adet olacağımi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?