- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
Ayy ovu almadım strese giriyorum sonra say say bitmiyor günlerKız ne demek bilmiyorum aşko naptın cabuk hatırla say
Hııı kesin regli gününü bekleriz zaten test içinAyy ovu almadım strese giriyorum sonra say say bitmiyor günlervalla çokta birşey yapmadım eşime göstermedim ben dayanamadım yaptım gizliden regl gününde yapacaktım guyaa
Valla hem eğlenerek yaptım hem çıkmaz diye umutsuz bir şekilde yaptımHııı kesin regli gününü bekleriz zaten test içinkaç aylık doğmuşuz ki biz bu ne sabırsızlık bizde ki
İnşallah netleşir kuzum reglinin kaçıncı günü bugünValla hem eğlenerek yaptım hem çıkmaz diye umutsuz bir şekilde yaptımçizgiyi görünce bilemedim net görmek istiyorum ya silik çizgi çok yanıltıyor.
Ya ben var ya o kadar hastalık geçirdim hala test yapıp zorla bebe çıkartmaya çalışıyorum hiç akıl yok bendeValla hem eğlenerek yaptım hem çıkmaz diye umutsuz bir şekilde yaptımçizgiyi görünce bilemedim net görmek istiyorum ya silik çizgi çok yanıltıyor.
Sata göre 21 gün daha reglime varİnşallah netleşir kuzum reglinin kaçıncı günü bugün
Yaa canım benim inşallah tez zamanda olucakYa ben var ya o kadar hastalık geçirdim hala test yapıp zorla bebe çıkartmaya çalışıyorum hiç akıl yok bende
Askom ben bisi gormedim
Amin canım inşallahÇok sağol canım darısı tüm isteyenlere olsuneğer belirtiyse tek olan şey idrarın amonyak gibi asitli kokması oldu başka hiç bir belirtim olmadı. Bugünde ara ara karın ağrıması gibi bişeyler oldu ama çok saniyelik şeyler
Dayanamadım herkes hamile çıkınca bende yaptım benimki de öyle
Ben hala bakıyorum ara araAmin canım inşallah
Dayanamadım herkes hamile çıkınca bende yaptım benimki de öyleattım ben hemen
Adet günün ne zaman seninBende göremiyorum zaten aşkom
5 inde kuzumAdet günün ne zaman senin
At ki alıp bakamayasın geriBen hala bakıyorum ara arakurtarın beni bu cıkmazdan
Günlerimiz aynı5 inde kuzum
Belirtin var mı peki canımGünlerimiz aynı
İnşallah kuzum hepimizin inşallahYaa canım benim inşallah tez zamanda olucak
Yo sol göğsüm ağrıyor bi bide bi kaç gün önceden pembe leke oluyordu bu defa yok sadece geçen akıntı içinde çok minimal kırmızı iplik gibi kan gördüm oBelirtin var mı peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?