Tamam yarın sabah erken gebelik testi yaparım, var yada yokHee onu demedim aşko adete yakın silikleşir normalde dedin ya onu dedim aşko öncesinde silikleşiyoduysa yani
O zaman yarın sabah yapıyım ilk yumurtlamadan 12 ikinci yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcak çıkar herhaldeVarsa da çok sevinicenbiz neden hep olumsuz düşünüyoruz bilmiyorum, bence güzel olucak iyi düşünelim iyi olsun sonuçlar da
Hala 3. Yumurtlama diyor yaTamam yarın sabah erken gebelik testi yaparım, var yada yokdurdukça daha da koyulaştı bu üçüncü yumurtlama mı oluyor acaba
Ovulasyonda böyle görünüyorsa bencede çıkar canım, hafif de olsa çıkar tahminimce, bize de güzel haberlerle gelirsin inşallahO zaman yarın sabah yapıyım ilk yumurtlamadan 12 ikinci yumurtlamadan 10 gün geçmiş olcak çıkar herhalde
Kız umutlandırmayın beni ya valla negatif çıkarsa toparlayamazsınız beniHala 3. Yumurtlama diyor yakız gebesin sen ne yumurtlamaaı Allahım sana geliyorum
Amin amin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki hepimiz alalım o güzel haberiOvulasyonda böyle görünüyorsa bencede çıkar canım, hafif de olsa çıkar tahminimce, bize de güzel haberlerle gelirsin inşallah
3 kez de yumurtlamazsın beeeTamam yarın sabah erken gebelik testi yaparım, var yada yokdurdukça daha da koyulaştı bu üçüncü yumurtlama mı oluyor acaba
Gene fazla umut bağlamıyım da3 kez de yumurtlamazsın beeeyaa inşallah bebiştir kuzum yaa
Güzel haberlerle inşallah kuzum yaGene fazla umut bağlamıyım dasabaha öğreniriz artık
İnşallah canım inşallahGüzel haberlerle inşallah kuzum ya
Dört gözle bekliyorumYarın yaparım belki
Amin inşallah canımAmin amin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki hepimiz alalım o güzel haberi
Patlat birtane erken gebelik nasıl sabr ediyorsun anlamiş değilim@Safransarimiraclebeyb Mucizemmm16 Lale95 kızlar koyulaşma olmuş adete son 3 gün. Bu arada fotoda açık çıkıyor ama bir tık daha koyu. Adet gününe kadar tekrarlıcam bakalım
Vallahi delirecemmmm pozitif çikacak öyle düşün sen kötüyü çağırma bu sicaktaKız umutlandırmayın beni ya valla negatif çıkarsa toparlayamazsınız beni
Tamam yarın sabah yapıcamPatlat birtane erken gebelik nasıl sabr ediyorsun anlamiş değilim
İşte buuu yap ve müjdeyi verrTamam yarın sabah yapıcam
Belki de yok çok da heveslenmeyelimİşte buuu yap ve müjdeyi verr
Altınlar saçilsın lokmalar dökülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?