Bilmiyorum ki kuzum hiç tahlil yaptirmadim,ben vücut ısımi ölçüyorum o şekilde biliyorum progesteron düşdüyünü, adete 2-3gun kalmış da düşüyor geneldeCanım adete yakın derken kaç gün önce progesteron düşer ?
Ben adetin 21. günü progesteron tahlili verdim 60.01 çıktı gebelik olabilir diyorlar reglime de 9 gün kaldı nasıl oluyor buar fikrim yok hiç
Olurmu olurr vallahiKızlar ovulasyon testim yine koyulaşmaya başlamış benim acaba mı diyorum içimden@Mucizemmm16 H Hayatlarrr miraclebeyb ve diğer hanımlar
Bugünde ateşim 37.1 diOlurmu olurr vallahibelirtiler falan bence ona işaret
Aaa artmiş dün 36.6 idi galibaBugünde ateşim 37.1 diyarın tekrar yapıcam adete kadar koyulaşma olursa eger bi ihtimal olabilir gebelik gebelik testi yapmaya korkuyorum çünkü
Ben duramam ki yaparımAaa artmiş dün 36.6 idi galibatest falan yapma bekle, ateşini ölç onunla anlarsın test baya strese sokuyo
Benim için yorucu test yapmakBen duramam ki yaparımgebelik testi haric ahhdhd
Ya zaman geçmiyor ki elimde değil aklım hep acaba bu ay oldu mu olmadı mıBenim için yorucu test yapmakbu ay vücut ısımi da ölçmiycem akişina biraktim
Çok iyi anlıyorum seni,nisanda klomen ovitrelle tedavisi olmuştum, Allahım delirecek gibiydim o kadar kötü hiss ediyordum ki bağıra bağıra aglamak istiyordumYa zaman geçmiyor ki elimde değil aklım hep acaba bu ay oldu mu olmadı mı
Şu adete son 1 hafta kalan zaman geçmiyor ya yok deli oluyorum bendeÇok iyi anlıyorum seni,nisanda klomen ovitrelle tedavisi olmuştum, Allahım delirecek gibiydim o kadar kötü hiss ediyordum ki bağıra bağıra aglamak istiyordumiğne 12ci günü test positiv çıktı, gün geçmek bilmiyor ki yarın olsun test yapayim ,çikacakmi çikmayacak mi kafayı yemiştim söz verdim kendime bir daha kendimi o hale getirmeyeceyim
Zaten delire delire bu günlere kalmadikmiŞu adete son 1 hafta kalan zaman geçmiyor ya yok deli oluyorum bende
Ya inş daha da koyulaşırKızlar ovulasyon testim yine koyulaşmaya başlamış benim acaba mı diyorum içimden@Mucizemmm16 H Hayatlarrr miraclebeyb ve diğer hanımlar
Ya çok araştırdım böyle adete 4-5 gün kala ovulasyon yavaş yavaş koyulaşıyor adet günü kopkoyu oluyor sonra gebelikte de pozitif çıkıyor, belki benimde öyle olur bi umutYa inş daha da koyulaşır
Sabah patlat bir erken gebelik canım ben hissediyorum var sende bisiylerYa çok araştırdım böyle adete 4-5 gün kala ovulasyon yavaş yavaş koyulaşıyor adet günü kopkoyu oluyor sonra gebelikte de pozitif çıkıyor, belki benimde öyle olur bi umut
Canım valla negatif çıkarsa inanılmaz üzülürümSabah patlat bir erken gebelik canım ben hissediyorum var sende bisiyler
Anladım canımBilmiyorum ki kuzum hiç tahlil yaptirmadim,ben vücut ısımi ölçüyorum o şekilde biliyorum progesteron düşdüyünü, adete 2-3gun kalmış da düşüyor genelde
Su alımına dikkat ettin miCanım valla negatif çıkarsa inanılmaz üzülürümbilerek testte almadım eğer koyulaşmaya devam ederse ümitlenicem kendimi sakin tutuyorum şuan baksana baya koyu ya, yarın daha da koyu olursa birşeyler var demektir belkide
Bu test eczanede mi var canım ne kadara aldın?Canım valla negatif çıkarsa inanılmaz üzülürümbilerek testte almadım eğer koyulaşmaya devam ederse ümitlenicem kendimi sakin tutuyorum şuan baksana baya koyu ya, yarın daha da koyu olursa birşeyler var demektir belkide
Ettim canım 2 saat öncesinde kesmiştim sıvı alımını. İnşallah öyledir inşallahSu alımına dikkat ettin micanım ya var bak gör o lekelenme yerleşmedir. Yerleşme kanamasından sonra 2-3 gün içinde positif oluyormuş.
Akıntı tarzı birşey var mı şuanEttim canım 2 saat öncesinde kesmiştim sıvı alımını. İnşallah öyledir inşallahbiraz erken geldi ya lekelenme o yüzden şüphedeyim ama bilmiyorum, eğer yarında koyu çıkarsa diğer sabah yaparım test
Evet eczanede canım ama değişiyor ya fiyatı bi eczanede 46 TL diğerinde 60Bu test eczanede mi var canım ne kadara aldın?
Bir de senin yumurtlamadan sonra 12 gün mu yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?