Canım benimde hic bir fikrim yok inşallah güzel çıkar sonuçKizlar benim 4 sene önce yapilan ca 125 testim 60 cikmisti doktor skntili gördü endometriozis dedi hattaucge yede söylemiştim bu durumu endiselenme diye ama simdi ben endiselendim acaba degerlerim ne alemde ondan sonrada hic bakilmamisti testlerimde cikolata kisti usg de gorunmemisti Ben birazdan ca125 testi vercm tip merkezini aradim 11 e kdar gelin dedi öğleden sonrada cikarmis sonuclar ama ben klomen kullandim bu ay etkilermi acaba sonuclari
Usg ve hsg temiz çıktı amaSagol kuzum hani yapisiklik vs demisti ya ozaman ki doktorumun yaptigi test teshisi zaten testten sonra koymustu
İnsallah kuzumKuzum testin ne olduğunu bile bilmiyorum, bu konularda bilgisizim çok
Panik yapma inşallah sıkıntı olmayacaktır
Hsg de belli olmuyomus kuzum aklimdan gider en azindan doktora da gitcm bu hafta yuksek bile cikarsa sorarim en azindanUsg ve hsg temiz çıktı ama
E git için rahatlasın aklını kemirdi bu soruSagol kuzum hani yapisiklik vs demisti ya ozaman ki doktorumun yaptigi test teshisi zaten testten sonra koymustu
Beklentiyi yüksek tutunca hayal kırıklığı yaşamak cok zor oluyor amaTemmuz ayından beklentiyi yüksek tutucaz. Olucak ya bak gör. Temmuz bizim ayımız
Benim hiçbir bilgim yok ya bu konuda
Kuzum gittim kan verdim geldim üniversite de yapiliyomus zaten sonuclar ordan cikiyomus. İyide oldu bitek sknti klomen kullandim o etkilermi bilmiyorum hemşire ye sordum doktorunuza söyleyin mutlaka dediE git için rahatlasın aklını kemirdi bu soru
Verdim kuzum kan öğleden sonra mail atacaklar bide e nabizada düşüyomusBenim hiçbir bilgim yok ya bu konuda
İyi hadi inşallah güzel sonuclar alirsin canjmVerdim kuzum kan öğleden sonra mail atacaklar bide e nabizada düşüyomus
İnsallahİyi hadi inşallah güzel sonuclar alirsin canjm
İyi yaptın kafan rahat edecek. Haberdar etKuzum gittim kan verdim geldim üniversite de yapiliyomus zaten sonuclar ordan cikiyomus. İyide oldu bitek sknti klomen kullandim o etkilermi bilmiyorum hemşire ye sordum doktorunuza söyleyin mutlaka dedi
Inşallah güzel çıkar sonuçlarKuzum gittim kan verdim geldim üniversite de yapiliyomus zaten sonuclar ordan cikiyomus. İyide oldu bitek sknti klomen kullandim o etkilermi bilmiyorum hemşire ye sordum doktorunuza söyleyin mutlaka dedi
İnsallahInşallah güzel çıkar sonuçlar
Aynen en azindan doktorada söyleyebilirim hazir yaptirmis oldum kız bide 50 lira test ücreti şaka gibiiİyi yaptın kafan rahat edecek. Haberdar et
Kuzum ben adete 2-3 gun kala yaptigim testlerde o sekilde üzülüyorum negatif cikinca sonra kendimi regl ye ikna ediyorum olacam diye ve biran önce olmak istiyorum regl görünce de erken bile olsa seviniyorum bekletmeden geliyo cunku surec uzamiyoBeklentiyi yüksek tutunca hayal kırıklığı yaşamak cok zor oluyor ama
Adet olunca cook bozuluyor yaa üzüldüm yineUmut her zaman vardır. Bugün değilse yarın illa ki olcak. Moral ne kadR önemli biliyorsun
Ben hep ilac atiyorum aşırı ağrım oluyor diye acaba o da mi etkiliyotKuzum ben adete 2-3 gun kala yaptigim testlerde o sekilde üzülüyorum negatif cikinca sonra kendimi regl ye ikna ediyorum olacam diye ve biran önce olmak istiyorum regl görünce de erken bile olsa seviniyorum bekletmeden geliyo cunku surec uzamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?