Aynen benim önceki gebeliğim de geç döllenmeydi zaten bakalım hayırlısı olsun. Aa çok heyecanlı inşallah sende vardır kuzumGeç döllenme olabilir o zaman senin. Bende yarın yapacam bakalım yumurtlamadan 12 gün olacak
Tamam ederim inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsunAynen benim önceki gebeliğim de geç döllenmeydi zaten bakalım hayırlısı olsun. Aa çok heyecanlı inşallah sende vardır kuzumbeni de etiketle mutlaka pek giremiyorum bu ara
Ben gün aşırı düşünüyorum canım ovülasyon almayacağım bu ayEee kızlar bu ay akışına bırakıp gün aşırı deneyen var mı? Yada ovulasyon testiyle deneyen ?
İyi olmuş bari uykunu almışsındır canım. Bu ne biçim bir ilaçmış öyleKuzum bende daha iyiyim şuan rahat bi uyku uyudum az rüyalı dün biraktim zaten ilaç kullanmayi
Bende günaşırı devam ediyorum bir gun dolu bir gün bos biraz yorucu amaBen gün aşırı düşünüyorum canım ovülasyon almayacağım bu ay
İyi olmuş bari uykunu almışsındır canım. Bu ne biçim bir ilaçmış öyle
Yap canım varsa cikarKızlar çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm erken gebelik testi yapsam doğru çıkma ihtimali var mı ? Doktorum testten ziyade kan ver demişti ama bugün merak baya bastırdı
Childdevelopment sen naptn kuzu
Evet çatlamaya başlamışKizlar iyi aksamlar sizce çatlama olmusmu
Teşekkür ederim :) bugünü değerlendirmem lazım o zaman değil miEvet çatlamaya başlamış
Topik hayırlı olsun canim.Amin canım ekliyorummeşimin de doğum günü o gün inşallah müjdeli haberi verebilirim
Ooo geçmiş bile test yaptın mıTopik hayırlı olsun canim.
Şans getirsin sana.
Benim bat 7 Haziran.
Evet evet hatta yarını da degerlendirirseniz çok iyi olurTeşekkür ederim :) bugünü değerlendirmem lazım o zaman değil mi
Sagolasin kuzumEvet evet hatta yarını da degerlendirirseniz çok iyi olur
Evet canim catlamis degerlendirdin dimi kacirmasaydin.. bu arada innovita testlerini tek gecerim ovulasyon testleri arasindaKizlar iyi aksamlar sizce çatlama olmusmu
Tutar canım Allah'ın izniyleSagolasin kuzuminsallah tutar bu ay:))
Tabi ekliyorumm
Akşam 7 de yaptim testi. Eşimi bekliyorum daha eve gelmedi :))Evet canim catlamis degerlendirdin dimi kacirmasaydin.. bu arada innovita testlerini tek gecerim ovulasyon testleri arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?