Kuzum bende daha iyiyim şuan rahat bi uyku uyudum az rüyalı dün biraktim zaten ilaç kullanmayiMutlaka bir değil bir kaç doktora git canım. Ben evlenmeden önce adana da yaşıyordum evlendikten sonra mersine taşındım iki şehirde de toplam 10 dan fazla doktora gittim. En son bütün CA lar yüksek çıkınca kanserden şüphelenildi jinekolojik onkoloji doktoruna yönlendirildim son ameliyatımı o yaptı üniversite hastanesiydi.
Çok ama çok geçmiş olsun canım. Allah hiç bir evladın acısını göstermesin
En iyisini düşünmüşsünüz canım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. Bir an önce istediğiniz evi bulunbebek konusunda hiç aklına kötü şeyler getirme canım Rabbim ne verirse hayırlısını versin ilaçlardan ya da kafaya çok taktığın için olabilir. Ben bu ay daha bi rahat gibiyim şimdilik.
Yani senin zaten supheli geldi bana uzerinemi gördün acaba diye aklimdan gecirdimKızlar birgebeningünlüğü hikâyesinde gördünüz mü? Kadın 5 gün adet olmuş sonra hamile çıktıayy aynısı başıma gelse. Ben adet günü sabah test yaptım silik çıktı peşine adet oldum zaten. Ama göğüs ağrılarım hiiic geçmedi. Keske oyle bi mucize gelse başıma adet günü yaptığım test buda
2 haziran kan 1.20 4 haziran da bu testi yaptımYani senin zaten supheli geldi bana uzerinemi gördün acaba diye aklimdan gecirdim
Hadi bi test daha patlat dermişimmm ama kimyasal oldun belki canım içeriyi bilmiyoruz ki kapalı kutu sonuçta2 haziran kan 1.20 4 haziran da bu testi yaptımsonra 5 gun boyunca cok güzel adet oldum ama gogus ağrılarım neden geçmedi anlamış değilim
Evde varsa test yapsana2 haziran kan 1.20 4 haziran da bu testi yaptımsonra 5 gun boyunca cok güzel adet oldum ama gogus ağrılarım neden geçmedi anlamış değilim
Ben dedim bileHadi bi test daha patlat dermişimmm ama kimyasal oldun belki canım içeriyi bilmiyoruz ki kapalı kutu sonuçta
Yok ya kimyasal olsa bile kan da çıkardıHadi bi test daha patlat dermişimmm ama kimyasal oldun belki canım içeriyi bilmiyoruz ki kapalı kutu sonuçta
Yok kiEvde varsa test yapsana
Senin cikmadimi sonuclar kuzum bu arada ovulasyon yaptim bilirsin ben hep erken yumurtlama görüyorum bugün döngü günüm 9 ve 6 sinda banyo yaptim degerlendirdim ovulasyon bu sekilde ben erkenden yumurtlarim sandim klomen kullanincaHadi bi test daha patlat dermişimmm ama kimyasal oldun belki canım içeriyi bilmiyoruz ki kapalı kutu sonuçta
Yaptığım testlerin hepsi silik çıktı. Hele bebetime yaptım sabah ve aksam üzeri onlar aninda çıktı. Aslında o testle hamile olduğunu öğrenen cok kisi var diger hamileligimde de bebetime yapmistim. Anında çıkınca tabi güvendim. Hadi bi tanesi yanlış aksam üzeri yaptığım daha koyuydu ve 5 sn içinde çıktı. Kız iki yanlış testte de bana mı denk geldi şansıma bak. Bunları bide yıkadım yıkadım iki kere bana mısın demedi. Hala duruyolarHadi bi test daha patlat dermişimmm ama kimyasal oldun belki canım içeriyi bilmiyoruz ki kapalı kutu sonuçta
Bende bugün yaptım silik çift çizgi verdi ama baktım ki yorumlarda marka ters çıkarıyormuşBende bebetime kullanmıştım 3 testim de pozitifti ama kan da cıkmadı çok üzülmüştüm
Ben günü gününe oluyorum hep hiç sapmaz benim. 28 günde bir gelir. 4 haziranda başladı, 7.de bitti. Şimdi perşembe günü yaptım ve bugün yaptığım var çizgi yavaş yavaş sanki kırmızılaşıyor gibi. Benim zaten önümüz hafta pazartesi telefon gününe göre en doğurgan haftam gözüküyor bakalım. Telefondaki gibi yumurtlamayı her gün yaparak aynı gün tutturabilecek miyim :) üstteki görüntü 9 Haziran reglimden iki gün sonrayı, alttaki test 12 Haziran sabah yaptımKaç günde bir adet oluyorsun
5 dk içinde çıktı ama hiç güvenmiyorum o kadar silikti kiKiiz hemen mi çıktı bu
Belki gec dollenme olmuştur, hersey olabilir nelere şahit oluyoruz5 dk içinde çıktı ama hiç güvenmiyorum o kadar silikti ki
Filtresiz hali varmi kuzu bununBen hala bekliyorum inşallah gecikme değildir. Sabah test yaptım çok silik bi çizgi çıktı ama güvenmiyorum. Adet olacakmışım da olamamışım gibi b ağrı da var.
Eki Görüntüle 3082499
Evde başka testiniz var mı varsa onla deneyin birBende bugün yaptım silik çift çizgi verdi ama baktım ki yorumlarda marka ters çıkarıyormuş
Tatlım belki geç döllenmedir nerden bilebilirsin? Tabi ovulasyon döneminden sonra fanfine devam ettiyseniz
Ya var ama onda hiç belli olmuyor gözle görünüyor ama fotoda çıkmıyorFiltresiz hali varmi kuzu bunun
Fanfinisiz olurmu aşkoTatlım belki geç döllenmedir nerden bilebilirsin? Tabi ovulasyon döneminden sonra fanfine devam ettiyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?