İyi yaptın durumundan haberdar et muhakkakPazartesi gunune senin önerdiğin doktordan da randevu aldim onada danisicam oda tup bebegi onerirse corluda devam edicem tedaviye. Reyap hastanesine haftada iki gun gelen Murat hoca varmış ona yonlendirdiler beni
Sıfır ağrıkuzum aşırı rahat bi işlemdi. İlaç verdikleri süre zaten 1 dk bile değildi. İncecik bir sızı oldu geçti. Şuan hiç ağrım yok. Herşey açıktı bende belki o yüzden kolay geçti bilmiyorum. Ama regl iken ağrı kesici içmeme rağmen ben bin kat ağrı çekiyorum. Zaten 15-20 sn ilaç veriyolar nedir ki
Bende smear testinden hic bişey anlamadım ya hissetmedim bileValla ben anlamadım o yorumları ben de okumuştum. Zaten ağrılıysa da buna dayanamıcaksam doğum nasıl yapcam diyerek gittim. Ama aşırı rahattı. Smear daha çok acıtmıştı canımı
İnşallah topluca bu ay kalırız hamile
Canım benim derdi veren dermanı da verir inşallah moralini yüksek tutmaya çalış Allah evlat nasip edecekse tüp bebek veya doğal yol fark etmez ki yeterki sağlık olsun önce sen iyi ol sonra evlat sahibi olmakta nasip olur inşallahBende geldim kizlar doktordan 5 adet var 7 cm en büyük olanı iki yumurtaligimida kaplamislar. Sagda yumurta gorunmuyor gibi dedi acil ameliyat olmali kistler temizlenip solda varsa eger yumurtalarin toplanmali diyor. 1 ay bile vaktin yok ne kadar yumurta alabilirsek o kadar iyi olur dedi. Baska uzman doktora yonlendirdi kist ve tup bebek uzerine bende her zaman yannda olurum dedi. Cocugunun olmamasi engel yoksa ameliyati bende yaparim ama yumurta rezervimi etkilemis suan bile etkilemeye devam ediyor deditup bebekten baska carem yok dogal yolla olmicak
A ad000 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @Ihlamurseven @Ozlenenhanim
İnsallah cok şükür ki çözümü var. Yumurtalarim hic yok gibi gorunuyor dedi doktor acil ameliyat olmam gerektigini söylediler bakalim insallah gec kalmamisizdirCanım benim derdi veren dermanı da verir inşallah moralini yüksek tutmaya çalış Allah evlat nasip edecekse tüp bebek veya doğal yol fark etmez ki yeterki sağlık olsun önce sen iyi ol sonra evlat sahibi olmakta nasip olur inşallah
Hadi inşallah vesile olsunnn ben de tüp öncesi son çıkış olarak eş paketini deneyeceğimm. Onla hamile kalan çoğunluk var. Bizlere de yarar inşallahhhAl benden de o kadar valla canım hiç ama hiç hamile kalamadım. En son ameliyatımı kasım ayında oldum Nisan ayında aşılama yaptım tutmadı bu ay bende mfk nın eş paketini kullanıyorum bakalım
Etiketlesin bakalım nasipCanım haziran grubumuz da var @Cgh etiketlesin seni
İyi bir tüp bebek doktoruyla görüşüp sürece başlaman sanırın en iyisi olacak. Hiç moralini bozma canım. Tedaviyle veya doğal hayırlısıyla kavuşalım da.Bende geldim kizlar doktordan 5 adet var 7 cm en büyük olanı iki yumurtaligimida kaplamislar. Sagda yumurta gorunmuyor gibi dedi acil ameliyat olmali kistler temizlenip solda varsa eger yumurtalarin toplanmali diyor. 1 ay bile vaktin yok ne kadar yumurta alabilirsek o kadar iyi olur dedi. Baska uzman doktora yonlendirdi kist ve tup bebek uzerine bende her zaman yannda olurum dedi. Cocugunun olmamasi engel yoksa ameliyati bende yaparim ama yumurta rezervimi etkilemis suan bile etkilemeye devam ediyor deditup bebekten baska carem yok dogal yolla olmicak
Aminnn. Geç kalınsa söylerdi doktorun. Bizim dualarımız seninle inşallah sen ameliyatını ol anne gruplarında buluşucağız inşallah.İnsallah cok şükür ki çözümü var. Yumurtalarim hic yok gibi gorunuyor dedi doktor acil ameliyat olmam gerektigini söylediler bakalim insallah gec kalmamisizdirAmin insallah Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kuzummm napiyosnAslında küçük olunca engel değil diye bende duymuştum ama çok garip. Benim hiç o kadar küçük olmadılar 2 kez ameliyat oldum maalesef 3 yıl oldu hala gebelik yok
Kendi doktorum doç dr murat bozkurt önerdi İstanbul'dan bulundugum ilceye haftada iki kez geliyormuş. İstersen baska doktorlarda var İstanbul'da dedi ama git gel senin icin yorucu olabilir dedi. Sende araştır bana isim ver bende bakarim dedi izin verirlerse ameliyatında yanında olurum bende girerim dedi bakalim canim moralim bozuk açıkçası. Sadece kistler temizlense dogal yolla yinede hamile kalamicagimi soyledi. Netten bakiyorum bekar kisilerde de olabiliyor kistleri temizletip dogal yolla olmasini bekleyenler varİyi bir tüp bebek doktoruyla görüşüp sürece başlaman sanırın en iyisi olacak. Hiç moralini bozma canım. Tedaviyle veya doğal hayırlısıyla kavuşalım da.
Amin canim inşallah dualarinizi bekliyorumAminnn. Geç kalınsa söylerdi doktorun. Bizim dualarımız seninle inşallah sen ameliyatını ol anne gruplarında buluşucağız inşallah.
Ben bubaydan sonra ekime kadar giremem zaten buralara. Ev taşıyacam köye gidip fındığa yardım edecem kpss var derken bi bakmışsın Ekim olmuş. Burqya bi giriyorum büttün arkadaşlarım hamiş kalmış ooo ne güzel olurneyse bir seferlik kabul ediyoruz. Bu hepimizin son ayı zaten, bidahakine yallah anne topiklerine
Nasil gecti kuzuuuu gecmis olsunHsg çekinip geldim
Amh kaç senin acaba ondan dolayı mı kistler alınsa da direkt tüp dedi..Kendi doktorum doç dr murat bozkurt önerdi İstanbul'dan bulundugum ilceye haftada iki kez geliyormuş. İstersen baska doktorlarda var İstanbul'da dedi ama git gel senin icin yorucu olabilir dedi. Sende araştır bana isim ver bende bakarim dedi izin verirlerse ameliyatında yanında olurum bende girerim dedi bakalim canim moralim bozuk açıkçası. Sadece kistler temizlense dogal yolla yinede hamile kalamicagimi soyledi. Netten bakiyorum bekar kisilerde de olabiliyor kistleri temizletip dogal yolla olmasini bekleyenler var
Tekirdağ Çorlu dayım ben. Pazartesi günü baska doktorada randevu aldim canim bakalım onunda gorusunu alacağım. İki yumurtaligimida sarmis kistler 5 adet var en buyuk olani 7 cm yumurtalarini kurtarmamiz lazim dedi canım acele olmasi gerekiyor dedi.Amh kaç senin acaba ondan dolayı mı kistler alınsa da direkt tüp dedi..
Sen nerde yaşıyorsun İstanbulda mı düşünüyorsun.
Kist malesef evli bekar herkeste olabiliyor.. Çikolata kistinin malesef direkt bir tedavisi yok.umudunu kaybetme canım en iyi doktoru araştırıp en doğru şekilde tedaviyi başlat bence
Canıımmm sende kendimi gördüm resmen amh değerini öğren mutlaka en önemlisi o ondan sonra ameliyat ol. Ameliyat olmadan tüp bebek yapmıyorlar zaten bak bana da 2 senedir tüp bebek yaptır diyor doktorlar ben direniyorum hala bi şansım vardır diye hiç ama hiç karamsarlığa kapanmaBende geldim kizlar doktordan 5 adet var 7 cm en büyük olanı iki yumurtaligimida kaplamislar. Sagda yumurta gorunmuyor gibi dedi acil ameliyat olmali kistler temizlenip solda varsa eger yumurtalarin toplanmali diyor. 1 ay bile vaktin yok ne kadar yumurta alabilirsek o kadar iyi olur dedi. Baska uzman doktora yonlendirdi kist ve tup bebek uzerine bende her zaman yannda olurum dedi. Cocugunun olmamasi engel yoksa ameliyati bende yaparim ama yumurta rezervimi etkilemis suan bile etkilemeye devam ediyor deditup bebekten baska carem yok dogal yolla olmicak
Amiinn inşallah canım benim sonuç alamazsak bende Eylül den sonra tüp bebek düşüyorumHadi inşallah vesile olsunnn ben de tüp öncesi son çıkış olarak eş paketini deneyeceğimm. Onla hamile kalan çoğunluk var. Bizlere de yarar inşallahhh
Ne yapayım aşko sessiz sedasız mfk içip adetin bitmesini bekliyorumKuzummm napiyosn
Canıımmm sende kendimi gördüm resmen amh değerini öğren mutlaka en önemlisi o ondan sonra ameliyat ol. Ameliyat olmadan tüp bebek yapmıyorlar zaten bak bana da 2 senedir tüp bebek yaptır diyor doktorlar ben direniyorum hala bi şansım vardır diye hiç ama hiç karamsarlığa kapanma
O zaman bir an evvel tedaviye başlaman lazım doğru doktorla canımTekirdağ Çorlu dayım ben. Pazartesi günü baska doktorada randevu aldim canim bakalım onunda gorusunu alacağım. İki yumurtaligimida sarmis kistler 5 adet var en buyuk olani 7 cm yumurtalarini kurtarmamiz lazim dedi canım acele olmasi gerekiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?