Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evettt şimdi her şeye gün yeni başlamış gibi morallerimizi sıfırlayalım değil mi ? Konu dışı olacak ama iş yerimde çok gıcık olduğum biri var erkek salağın teki sinirlerimi zıplatıyor

iş yerindekileri takmayalı o kadar uzun zaman olduki ):

sende takmamaya çalış canım sonuçta bişeyin olmuyo sadece iş arkadasın

ayın 23 ününde kulağını çekermisin çok kızdırıyor beni gelmek bilmedi bir ayın 7sındede maaaş günüm hamile olmazsam eğer kendime bir moral yemeği düzenliycem

17 yi elim geçiriyim söz 23 için uğraşacam evet canım bat 17si... hayırlısıyla gelseydi gerçe bu ay da ümidim yok ama kısmet bekliyorum işte..

17 yi elim geçiriyim söz 23 için uğraşacam evet canım bat 17si... hayırlısıyla gelseydi gerçe bu ay da ümidim yok ama kısmet bekliyorum işte..

orası hiç belli olmaz canım inşallah bu ay gebesindir :)

sonrada benimkini çeke çeke getirelim kızlar ama benimki daha baya uzak ayrıca bu ay ramazan pek bi umudum yok yani

iş yerindekileri takmayalı o kadar uzun zaman olduki ):

Sende takmamaya çalış canım sonuçta bişeyin olmuyo sadece iş arkadasın

17 yi elim geçiriyim söz 23 için uğraşacam Evet canım bat 17si... Hayırlısıyla gelseydi gerçe bu ay da ümidim yok ama kısmet bekliyorum işte..

bende takmamaya çalısıyorum kimse kızmasın sözüm meclisten dısarı ama rizenin erkekleri var ya tam bir yılışık cıvık cıvık hemde .nefret edıyorum hepsi aynı.

Ugras ugras kısmet bakalım neler olcak bekleyip görücez

orası hiç belli olmaz canım inşallah bu ay gebesindir :)

sonrada benimkini çeke çeke getirelim kızlar ama benimki daha baya uzak ayrıca bu ay ramazan pek bi umudum yok yani

İNŞALLAAHH seninde bu ay olur inşllh hem aynı evlemişiz belki aynı ay hamile kalır aynı ay doğum yaparız... ne güzel olurr

inşllh canım yaa irtibatı koparmayalım haber verelim birbirimizee aynen benim de içime böyleee güzel şeyler oldu umutlandım birden

koparmayalım canım:13: umut her zaman var çok şükür zaten umutlanmasak hayat hiç çekilmezdi değilmi..

ruh halimizde değişti artık 1 saat önce ağlıyordum şimdi tekrar umutluyum

koparmayalım canım:13: umut her zaman var çok şükür zaten umutlanmasak hayat hiç çekilmezdi değilmi..

ruh halimizde değişti artık 1 saat önce ağlıyordum şimdi tekrar umutluyum

sürekli ağlasak hayat çekilr mi zaten yaa biraz ağlycaz biraz gülecez sonra çoluk çocuk sonra torun torba .... ayy hayali bile güzeell

sürekli ağlasak hayat çekilr mi zaten yaa biraz ağlycaz biraz gülecez sonra çoluk çocuk sonra torun torba .... ayy hayali bile güzeell

evet doğru söylüyorsun Allah bizede nasip kısmet edecek bizlerde anne olucaz inşallah

bizimkiler cosmus hah şöyle olunn içimiz açılsın

evet biraz açıldık çok şükür üstümüzdeki kara bulutları dağıttık umut depoladık azcık

harikaymış bu :)
bende söyleyip duruyum

bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin.. 40 kere söylersen olurmuş :) haydi Temmuz! Uğur getir hepimize..

evet doğru söylüyorsun Allah bizede nasip kısmet edecek bizlerde anne olucaz inşallah:3

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn inşallaahhh...

bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin.. 40 kere söylersen olurmuş :) haydi Temmuz! Uğur getir hepimize.. .

aamiiiiiiiiiiiiiinn inşaalllhhh

bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin..bebek gelsin.. 40 kere söylersen olurmuş :) haydi Temmuz! Uğur getir hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…