• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ben cevap vereyim canım belirtilere takılmamaya çalış benide ateş basıyo ama varya böyle barut gibi oluyorum ama malesef hala hamile değilim:31:

ne kadar zamandır istiyorsun ? takılmamaya çalışıyorum ama şeytan dürtüyo sanki :47::47: her ay bekle bekle bekle boş çıksın çok fena bi duygu allahım herseyin hayırlısını versin ..

ne kadar zamandır istiyorsun ? takılmamaya çalışıyorum ama şeytan dürtüyo sanki :47::47: her ay bekle bekle bekle boş çıksın çok fena bi duygu allahım herseyin hayırlısını versin ..

Amin inşallah canım.. 7 ay oldu bizimde ama henüz nasip kısmet olmadı.. aynı bende senin gibiyim adet zamanım yaklaşınca başlıyorum belirti aramaya ama malesef canım:31:

Hanimlar, bir sey danisacaktim size.
Bilgisi olan yardimci olsun ltfn.
Iliski sonrasi, kasiklarim, belimde, sanki adet olurmuscasina agrilarim oluyor.
Nedeni ne olabilir?
Nette arastirdim, pekte bir sey bulamadim:(

Kızlar bugün çok canım sıkkın daha olmayan çocuğa isim ne koyucaz hiç aklında geçirdin mi diye sordum .

Bana büyüklerimize sorucaz dedi ya ve çok ciddi göz göre göre kendi çocuğumun ismini koyamıcam :43: ayrıca varmı yok mu daha belli değil :14:

Kızlar bugün çok canım sıkkın daha olmayan çocuğa isim ne koyucaz hiç aklında geçirdin mi diye sordum .

Bana büyüklerimize sorucaz dedi ya ve çok ciddi göz göre göre kendi çocuğumun ismini koyamıcam :43: ayrıca varmı yok mu daha belli değil :14:

canim benim yaaaaaaaa:48::48:benim kizimin ismini ben istiyormusun istemiyormusun sormadan kaynanamin ismini koydular:50::50:simdi yine bebis istiyoruz.ama simdiden esime soyledim.cocugumun ismini ben koyucam insallah.oda diyor annemlerede sorariz.ben kesinlikle kararliyim.9 ay boyunca zorlugu yasayan dogum sancisini ceken anne herhalde bunu hakediyor.bu sefer isim isine kimseyi karistirmayi dusunmuyorum.bebism gelsin bir an once bekliyorum onu:16::16::16:

canim benim yaaaaaaaa:48::48:benim kizimin ismini ben istiyormusun istemiyormusun sormadan kaynanamin ismini koydular:50::50:simdi yine bebis istiyoruz.ama simdiden esime soyledim.cocugumun ismini ben koyucam insallah.oda diyor annemlerede sorariz.ben kesinlikle kararliyim.9 ay boyunca zorlugu yasayan dogum sancisini ceken anne herhalde bunu hakediyor.bu sefer isim isine kimseyi karistirmayi dusunmuyorum.bebism gelsin bir an once bekliyorum onu:16::16::16:

Ya daha belli bile değil var mı yok mu ama 9ay ben taşıyacağım benim evladım olacak ve ben ismini koyamıyacağım :14: Şakada yapmıyor ayrıca ciddi bir şekilde söylüyor . İlk çocuğum olacak olacaksa neden böyle yapıyor anlamıyorum ben çok kırıldım hemde çok ayrıyetten kayınvalidem bana komsuların yanında 2 eltim var ıkısındede cocukların ısmıını kendısı koymus x de xx de benı kırmadılar sıra xxx de düşüncez onada diyor ya olaya bakarmısınız sinirlerim cok bozuk :43: göz göre göre nasıl olucak

Ya daha belli bile değil var mı yok mu ama 9ay ben taşıyacağım benim evladım olacak ve ben ismini koyamıyacağım :14: Şakada yapmıyor ayrıca ciddi bir şekilde söylüyor . İlk çocuğum olacak olacaksa neden böyle yapıyor anlamıyorum ben çok kırıldım hemde çok ayrıyetten kayınvalidem bana komsuların yanında 2 eltim var ıkısındede cocukların ısmıını kendısı koymus x de xx de benı kırmadılar sıra xxx de düşüncez onada diyor ya olaya bakarmısınız sinirlerim cok bozuk :43: göz göre göre nasıl olucak

benim eltimin oglunun isimini kayinpederim koydu.kendi ismini.kizi oldu onu kendisi koydu.kayinvalidem begenmedi cingar cikartti.ama yinede koydu.:46::46:

Niye kimse bana cvp vermiyor:((
Doktora danisma imkanim olsa, cokta gidecegim ama yurtdisinda yasiyorum.
Kendi ulkemdeki gb degil hicbir sey.

Sgl cnm ilgin icin.
Ya iliskiden sonra, kasiklarimda ve belimde, sanki adet olacakmisim gb agri oluyor.
Oyle kotu oldumki hatta dun gece, bacaklarimi hissetmiyordum neredeyse.
Neden kaynaklaniyor olabilir?

Sgl cnm ilgin icin.
Ya iliskiden sonra, kasiklarimda ve belimde, sanki adet olacakmisim gb agri oluyor.
Oyle kotu oldumki hatta dun gece, bacaklarimi hissetmiyordum neredeyse.
Neden kaynaklaniyor olabilir?

Rica ederim ne demek . Kistin mi var acaba benim de ilişkiye girerken içimden et parçası kopuyor gibi oluyordu ve doktora gittim kistim çıktı jınekolıjık muane gerekli bence ihmal etme cok hassas bölgeler dikkat etmek gerekiyor . Şu an mesela bende adet olcakmıs gibi kasıklarımda kaynama var acaba neden cok merak edıyorum acıma yokda kaynama yanı yogun bir agrı gııb bırsey acımıyor agrıyor

Bir kac aydir, donem donem oluyor bende de bu aralar.
Bir kac ay once, baska bir rahatsizligimdan dolayi doktora gitmistim.
Muayene falanda oldum, her sey temiz cikmisti sukur.
Nette de kist vs okudum bende, korktum acikcasi.
Birde bebek istiyoruz esimle simdilerde.
Burada oyle kolayda degil, cokta kulfetli doktora gitmek.
Ne yapabilirim ki?
Usutmeden falan olmaz mi ya?

benim de oğlumda cinsiyetinin belli olduğu gün kayınpederim siz karışamazsınız o işe demişti biz de bi kriz yaşamıştık isim konusunda ve onların dediği oldu şimdi söylemiyorum adını yanına koyduğumuz ismi söylüyorum şimdiki bebişte eşime dedim sen bile karışmıycaksın kimse karışmıycak dedim tamm dedi
neden bu kadar düşüncesiz insanlar var halaa yaa ikinciye bari karışmayıversinler

benim kayınpederim oğlum olacağını öğrendiğim gün siz o işe karışamazsınız demişti ve adı koyuldu büyük bi kriz sonrası onlarda adetmiş körü körüne babaanne ve dede adı kendi kızları hamile kaldı kızım bak bizde adet koyun demedikleri gibi görümcem kocasını bile karıştırmadı şimdi kzıım olursa hiçbir güç kaynanamın adını koyduramaz eşime dedim kimse karışmıycak diye tamam dedi
inşallah büyükler olgun davranırlar ve karışmazlar bizimkiler değildi inşallah seninkiler üzmezler seni canım............

valla ben o konuda eşime hmen söyledim benim çocuklarımın ismini benden başka kimse koyamaz dedim.9 ay ben taşıcam okdr bulantı sıkıntı ben çekicem doğum acılarını ben çekicem ben emdiricem uykularımdan olucam kusura bakmasınlar ama o bebeğe benden başka kimse isim koyamaz.laf olsun diye kocama sorucam ne ismi istersin diye ama yinede koymucm

bir kac aydir, donem donem oluyor bende de bu aralar.
Bir kac ay once, baska bir rahatsizligimdan dolayi doktora gitmistim.
Muayene falanda oldum, her sey temiz cikmisti sukur.
Nette de kist vs okudum bende, korktum acikcasi.
Birde bebek istiyoruz esimle simdilerde.
Burada oyle kolayda degil, cokta kulfetli doktora gitmek.
Ne yapabilirim ki?
Usutmeden falan olmaz mi ya?
anladım ama ihmal etme git doktoruna. üşütmemek lazım . Kist oldugunda ben çok üzülmüştm ama geçti operasyona gerek kalmadan. Umarım sende de bir sorun yoktur.
benim kayınpederim oğlum olacağını öğrendiğim gün siz o işe karışamazsınız demişti ve adı koyuldu büyük bi kriz sonrası onlarda adetmiş körü körüne babaanne ve dede adı kendi kızları hamile kaldı kızım bak bizde adet koyun demedikleri gibi görümcem kocasını bile karıştırmadı şimdi kzıım olursa hiçbir güç kaynanamın adını koyduramaz eşime dedim kimse karışmıycak diye tamam dedi
inşallah büyükler olgun davranırlar ve karışmazlar bizimkiler değildi inşallah seninkiler üzmezler seni canım............

demek ki çok anlayışssızlar kendi kızlarının başlarına gelmiş ama kimse sesini cıkartamamıs bende de yok öyle bir anlayışlı kayınvalıde canım ıkı eltımınde cocuklarının ismini kayınvaldem koymuş deli olmamak elde değil .

valla ben o konuda eşime hmen söyledim benim çocuklarımın ismini benden başka kimse koyamaz dedim.9 ay ben taşıcam okdr bulantı sıkıntı ben çekicem doğum acılarını ben çekicem ben emdiricem uykularımdan olucam kusura bakmasınlar ama o bebeğe benden başka kimse isim koyamaz.laf olsun diye kocama sorucam ne ismi istersin diye ama yinede koymucm
bende öyle düşünüyordum sonra eşime haksızlık ettiğimi düşündüm onunda düşüncesi olsun diye sordum aldığım cevaba bakar mısın ? şakasına doğurmam bende büyüsün içimde çıkmasın dedim sen bilirsin doğurma dedi bana şaka dır umarım güldü sonra çok kırıldım msj attım bana cevabı dün söyledim ya neden tekrarlattırıyorsun , sonra ben dedimki e senın ailen farklı benım ailem farklı isterse nolcak dedim bozulur bir taraf dedim bana cevabı o zaman ben istediğimi koyarım bana verilmiş bir hak dahi yok :43::43:

anladım ama ihmal etme git doktoruna. üşütmemek lazım . Kist oldugunda ben çok üzülmüştm ama geçti operasyona gerek kalmadan. Umarım sende de bir sorun yoktur.

demek ki çok anlayışssızlar kendi kızlarının başlarına gelmiş ama kimse sesini cıkartamamıs bende de yok öyle bir anlayışlı kayınvalıde canım ıkı eltımınde cocuklarının ismini kayınvaldem koymuş deli olmamak elde değil .

valla sen hamile kalırsan direk düşündüğün isimleri söyle onlardan önce davran kız olursa şunu erkek olursa bunu düşünüyoruz de ne bileyim niyetini anlasınlar benim hamile olduğumu henüz bilmiyorlar ama öğrendiklerinde isim konusu açılırsa söyliycem direk ilkinde sözüm geçmedi bari bunda olsun sizinkilerde iki eltine de koymuşlar doymadılar mı yahuu ne yani onların üç gelinde de söz hakkı var ama bi annenin kendi çocuğunda söz hakkı yok mu ne saçmalık yaa!!!

Back