• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ayşeonur sen nasıl oldun ilaçların faydasını gördün mü. Allah yasatmasın ya bi daha

amin gülüm bida yaşamam inşallah artık kan gibi geğilde çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo hafiften bulantım ve bel ağrım başladı ayın 25ni iple çekiyorum dua edin kızlar yaaa inşallah kalp atışını ve bebişi görürüz pek yatamıyorum ama oturuyorum sürekli onunda faydası olur inşallah

canım benim bencede dr git belki adetini erken getirmek için bir ilaç verir eğer hamile değilsen

canım gecen ay ıctım ıste doktor bana 3-4 ay sonra gel dedı dogalına bırakalım kılo da veırsen olur goguslerde hasassıyet uzayan akıntı belkıde gec yumurtalamadır beklıyorum umudum var daha :S

pembe masal başka bi doktora gitme şansın yok mu .Polikistik Over Sendromu yaklaşık %5 kadında görülen ve etkili bir şekilde tedavi edilebilen bir durumdur. bak bu cümleyi kaan kocatepenin sayfasından kopyaladım. bunun tedavisi de var Allah ın izniyle. ama tek doktora güvenme derim ben. Allah yaşatmasın varsa bile böyle bi şey etkili bi biçimde tedavi edilebiliyormuş. yani üzme kendini lütfen. bence o doktor yanıldı

canım gecen ay ıctım ıste doktor bana 3-4 ay sonra gel dedı dogalına bırakalım kılo da veırsen olur goguslerde hasassıyet uzayan akıntı belkıde gec yumurtalamadır beklıyorum umudum var daha :S[/QUO

test dicem ama hayır diye yırtınıcan dr hayır dicen valla bilemiyorum şimdi ne desem bak duygusallaştında sen
ü

pembe masal başka bi doktora gitme şansın yok mu .Polikistik Over Sendromu yaklaşık %5 kadında görülen ve etkili bir şekilde tedavi edilebilen bir durumdur. bak bu cümleyi kaan kocatepenin sayfasından kopyaladım. bunun tedavisi de var Allah ın izniyle. ama tek doktora güvenme derim ben. Allah yaşatmasın varsa bile böyle bi şey etkili bi biçimde tedavi edilebiliyormuş. yani üzme kendini lütfen. bence o doktor yanıldı
canım ama bende gordum ultrasonda doktorum da gecer dedı buyutulucek bısı yok ama gel de bana sor annem gebertıcek sabret dıye dıyeee bu gun olece depresyon style takılıyorum annem gelıcek bu gun bana gecer aksama kadar arastırdıgın ıcın sagol arkadasım benım Allah hayırlı saglıklı evlatını kucagına almayı nasıp etsın Amin

test dicem ama hayır diye yırtınıcan dr hayır dicen valla bilemiyorum şimdi ne desem bak duygusallaştında sen
ü[/QUOTE]

aynen duygu patlamasııı:))

canım ama bende gordum ultrasonda doktorum da gecer dedı buyutulucek bısı yok ama gel de bana sor annem gebertıcek sabret dıye dıyeee bu gun olece depresyon style takılıyorum annem gelıcek bu gun bana gecer aksama kadar arastırdıgın ıcın sagol arkadasım benım Allah hayırlı saglıklı evlatını kucagına almayı nasıp etsın Amin

ü

aynen duygu patlamasııı:))[/QUOTE]

evet canım baya bi duygusalsın neden acabaaaaaa?

ü

aynen duygu patlamasııı:))[/QUOTE]

canım üzülme o zaman. sabretmek gerektiğini senden de duydum defalarca. biliyorum kolay değil ve ne desem boş. umarım herşey kendiliğinden yoluna girer. Allah sevdiği kulunu denermiş. bu da demek ki senin tecrüben olacak. ama ben yürekten inanıyorum. bi sıkıntı olmayacak inşallah

Juliaa,walla aslında cok hırpalıyoruz bosu bosuna kendimizi..Gögüsde agrı en önemli hamilelik belirtilerinden biri ama arkadaşlarında söylediği gibi belli olmuyor.

haklısın valla neyse dinlemeyelim kendimizi yarın öbürgün kırmızı kartı yiyince pişman olurum niye umut ettim diye

canım gecen ay ıctım ıste doktor bana 3-4 ay sonra gel dedı dogalına bırakalım kılo da veırsen olur goguslerde hasassıyet uzayan akıntı belkıde gec yumurtalamadır beklıyorum umudum var daha :S

bencede umudunu kaybetme çünkü kavverengi bi lekelenmede olmuştu sende yanlış hatırlamıyorsam hamiş olma ihtimalin bence yüksek

evet canım baya bi duygusalsın neden acabaaaaaa?[/QUOTE]
cok duygusalımdır ben:)

canım üzülme o zaman. sabretmek gerektiğini senden de duydum defalarca. biliyorum kolay değil ve ne desem boş. umarım herşey kendiliğinden yoluna girer. Allah sevdiği kulunu denermiş. bu da demek ki senin tecrüben olacak. ama ben yürekten inanıyorum. bi sıkıntı olmayacak inşallah[/QUOTE]
Allaha sıgındım bıtek canım dua edın benım ıcın ıyıkı varsınız
bencede umudunu kaybetme çünkü kavverengi bi lekelenmede olmuştu sende yanlış hatırlamıyorsam hamiş olma ihtimalin bence yüksek
ıste ondan bılmıyorum ya beklıyıcem bıraz daha canım
pembe annene söyledinmi kahverengi lekelenmen olduğunu
yok dun telde konustuk bısı demedım bırazdan gelır solerım

evet canım baya bi duygusalsın neden acabaaaaaa?
cok duygusalımdır ben:)

canım üzülme o zaman. sabretmek gerektiğini senden de duydum defalarca. biliyorum kolay değil ve ne desem boş. umarım herşey kendiliğinden yoluna girer. Allah sevdiği kulunu denermiş. bu da demek ki senin tecrüben olacak. ama ben yürekten inanıyorum. bi sıkıntı olmayacak inşallah[/QUOTE]
Allaha sıgındım bıtek canım dua edın benım ıcın ıyıkı varsınız

ıste ondan bılmıyorum ya beklıyıcem bıraz daha canım

yok dun telde konustuk bısı demedım bırazdan gelır solerım[/QUOTE]

bencede söyle sonuçta anneler herşeyi bilirrrr.

bencede söyle sonuçta anneler herşeyi bilirrrr.[/QUOTE]

soylıyıcem de kızım acele etmeeee sen nasıl durdun 9 ay bende anlamadım dıyor cok sabırsızımmm cokkkk :) kızlar bu alıntı cevaplar sorular nıe karısıyor yaaa

kızlar az önce bikaç gün önce doğum yapmıştı konusmustuk, arkadaşımı aradım. 9 ay tam zamanında doğdu çocuk, sezaryenle oldu ama nefes yolunda bi problem oluşmuş. anne karnında su yutmuş demişler küveze almışlardı. az önce aradım naptınız oğlanı çıkardınız mı die, çünkü hiç ama hiç böyle bişey beklemiodum ,arkadaşım oğlum melek oldu teyzesi deyince yaşlar boşaldı gözlerimden. teselli sözleri sıralanır bildik, öyle yaptım ama acısını düşünün arkadaşımın:(( çok üzgünüm ve hepimiz istiyoruz elbet ama Allah hayırlısını dileyin diyor belki de:((

Bundan böyle çok da takmamaya çalışıcam , vardır elbet bi zamanı saati..Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

kızlar az önce bikaç gün önce doğum yapmıştı konusmustuk, arkadaşımı aradım. 9 ay tam zamanında doğdu çocuk, sezaryenle oldu ama nefes yolunda bi problem oluşmuş. anne karnında su yutmuş demişler küveze almışlardı. az önce aradım naptınız oğlanı çıkardınız mı die, çünkü hiç ama hiç böyle bişey beklemiodum ,arkadaşım oğlum melek oldu teyzesi deyince yaşlar boşaldı gözlerimden. teselli sözleri sıralanır bildik, öyle yaptım ama acısını düşünün arkadaşımın:(( çok üzgünüm ve hepimiz istiyoruz elbet ama Allah hayırlısını dileyin diyor belki de:((

Bundan böyle çok da takmamaya çalışıcam , vardır elbet bi zamanı saati..Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Allah arkadasına sabır versın canım bu bana tam bı kapak oldu.:43:

benimde size demek istediğim buydu sabredin kızlarrr hayırlısını isteyinn.sağlıklısını isteyin bekleyin .ayyy çok üzüldüm sinirlerim bozuldu şimdi.:43::14:

canım benim, Rabbim sağlık versin , kafana takmamaya çalış. ben de çok istiyorum biliyo Allah ama bunu duyduğumda ben de bi şok geçirdim, bi sarsıldım hakkaten.

günaydın kızzlar,
bu sabah böyle duygusal biraz da karamsar bir hal olmuş burada :(
hadi biraz konuyu değiştirelim, ben de ağlak bir tipimdir dağılmayalım yaa...
bu akşam ne yemek var menüde söyleyin bakalım?
siz yazın gelince de ben yazcam azıcık temizlik yapıp geliyommm muck

Back