- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.761
ayşeonur sen nasıl oldun ilaçların faydasını gördün mü. Allah yasatmasın ya bi daha
canım benim bencede dr git belki adetini erken getirmek için bir ilaç verir eğer hamile değilsen
canım gecen ay ıctım ıste doktor bana 3-4 ay sonra gel dedı dogalına bırakalım kılo da veırsen olur goguslerde hasassıyet uzayan akıntı belkıde gec yumurtalamadır beklıyorum umudum var daha :S[/QUO
test dicem ama hayır diye yırtınıcan dr hayır dicen valla bilemiyorum şimdi ne desem bak duygusallaştında sen
ü
canım ama bende gordum ultrasonda doktorum da gecer dedı buyutulucek bısı yok ama gel de bana sor annem gebertıcek sabret dıye dıyeee bu gun olece depresyon style takılıyorum annem gelıcek bu gun bana gecer aksama kadar arastırdıgın ıcın sagol arkadasım benım Allah hayırlı saglıklı evlatını kucagına almayı nasıp etsın Aminpembe masal başka bi doktora gitme şansın yok mu .Polikistik Over Sendromu yaklaşık %5 kadında görülen ve etkili bir şekilde tedavi edilebilen bir durumdur. bak bu cümleyi kaan kocatepenin sayfasından kopyaladım. bunun tedavisi de var Allah ın izniyle. ama tek doktora güvenme derim ben. Allah yaşatmasın varsa bile böyle bi şey etkili bi biçimde tedavi edilebiliyormuş. yani üzme kendini lütfen. bence o doktor yanıldı
canım ama bende gordum ultrasonda doktorum da gecer dedı buyutulucek bısı yok ama gel de bana sor annem gebertıcek sabret dıye dıyeee bu gun olece depresyon style takılıyorum annem gelıcek bu gun bana gecer aksama kadar arastırdıgın ıcın sagol arkadasım benım Allah hayırlı saglıklı evlatını kucagına almayı nasıp etsın Amin
test dicem ama hayır diye yırtınıcan dr hayır dicen valla bilemiyorum şimdi ne desem bak duygusallaştında sen
ü
canım ama bende gordum ultrasonda doktorum da gecer dedı buyutulucek bısı yok ama gel de bana sor annem gebertıcek sabret dıye dıyeee bu gun olece depresyon style takılıyorum annem gelıcek bu gun bana gecer aksama kadar arastırdıgın ıcın sagol arkadasım benım Allah hayırlı saglıklı evlatını kucagına almayı nasıp etsın Amin
ü
Juliaa,walla aslında cok hırpalıyoruz bosu bosuna kendimizi..Gögüsde agrı en önemli hamilelik belirtilerinden biri ama arkadaşlarında söylediği gibi belli olmuyor.
canım gecen ay ıctım ıste doktor bana 3-4 ay sonra gel dedı dogalına bırakalım kılo da veırsen olur goguslerde hasassıyet uzayan akıntı belkıde gec yumurtalamadır beklıyorum umudum var daha :S
ıste ondan bılmıyorum ya beklıyıcem bıraz daha canımbencede umudunu kaybetme çünkü kavverengi bi lekelenmede olmuştu sende yanlış hatırlamıyorsam hamiş olma ihtimalin bence yüksek
yok dun telde konustuk bısı demedım bırazdan gelır solerımpembe annene söyledinmi kahverengi lekelenmen olduğunu
cok duygusalımdır ben:)evet canım baya bi duygusalsın neden acabaaaaaa?
kızlar az önce bikaç gün önce doğum yapmıştı konusmustuk, arkadaşımı aradım. 9 ay tam zamanında doğdu çocuk, sezaryenle oldu ama nefes yolunda bi problem oluşmuş. anne karnında su yutmuş demişler küveze almışlardı. az önce aradım naptınız oğlanı çıkardınız mı die, çünkü hiç ama hiç böyle bişey beklemiodum ,arkadaşım oğlum melek oldu teyzesi deyince yaşlar boşaldı gözlerimden. teselli sözleri sıralanır bildik, öyle yaptım ama acısını düşünün arkadaşımın( çok üzgünüm ve hepimiz istiyoruz elbet ama Allah hayırlısını dileyin diyor belki de (
Bundan böyle çok da takmamaya çalışıcam , vardır elbet bi zamanı saati..Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
kızlar bana fikir verin yanıyorumadetime 5 gün var ve ben sıcaktan ölmek üzereyim sürekli duşa giriyorum ateş basıyo alev alacam diye korkuyorum biraz baktım ateş basması hamilelik belirtisi olabiliyomuş.. hiç yaşayan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?