- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.741
işte kast ettiğim buydu. bunu yapmıyorsun anlamak için. çamaşırın yeterli oluyor gözlem için. ayrıca doğal florasını bozmamak gerekir. ayşem-kas sanırım kas ın ne olduğunu buldum. kaş dimi antalya. kaş a hiç giştmedim ama merak da etmiyo değilim
aaa iyi o zaman ama bende yok malesef sadece göğsumde ağrı varKızlar o dediğiniz yapışkan,pürüzlü uzayan akıntı bende var.Adet günümü daha 8 gün var,ama gögüslerimde hiiiçççç bir hassasiyet agrı biişiii yokkk ya.
naber kıslar, günaydın hepinize.
herşey çok güzel olsun bugün hayatınızda, bu ay ve hepp.
öperim,,
inşallah bitanem eksik edermiyim hiç her zaman dua ediyorum ALLAHIM olmayanlarada tez zamanda bi hayırlı sağlıklı evlat ver herkeze mu duyguyu yaşamayı evlerini neşelendirmeyi iki birbirini seven insanı bu vesileyle birbirine dahada bağlamayı nasip eyle diyorum inşallah RABBİM sizlerede ummadığınız bir anda verirde benim gibi bir süprizle karşılaşırsınız yeterki umudunuzu yitirmeyin siz canlarım RABBİM büyük....
naber kıslar, günaydın hepinize.
herşey çok güzel olsun bugün hayatınızda, bu ay ve hepp.
öperim,,
evet canım kaş ben kaşta yaşıyorum.şimdi yeni dizi başladı sudan bıkmış balıklar diye ilk2 bölümü kaşta çevriliyor merak edenler izlisinlerrr.haaa bu arada ben iç çamaşırama peçeti koyuyorum o yüzden akıntımı hissedemiyorum
aaa iyi o zaman ama bende yok malesef sadece göğsumde ağrı var
Ayşem sanslısın walla,kaş gibi yerde yaşamak vardı.evet canım kaş ben kaşta yaşıyorum.şimdi yeni dizi başladı sudan bıkmış balıklar diye ilk2 bölümü kaşta çevriliyor merak edenler izlisinlerrr.haaa bu arada ben iç çamaşırama peçeti koyuyorum o yüzden akıntımı hissedemiyorum
bir seferle hamiş kalanlar var topiklerde neden olmasın !
kızlar fasrkındamısınız pembe masal 2 gü,ndür pco falan demiyor evet şimde pembeye kocaman bir alkış istiyorum haydi kızlar alkışlayınn
:) kızıyorsunuz dıyee yoksa gelecek aya kadar beklıyıcem bı belırtı olmasa doktora gıdıcem ve su an aglıyorum ınanın dun geceden kafama takıldı ya daha kotu bısı derse dıyee korkuyorum kımseye anlatamıyorum kenıdme bıle bebegı kafama takmıyorum baska sorun olmasın yeter kı
canım benim ağlamaa kıyamamm dr git hayatım neden üzülüyorsun kiii şimdi senn
:) kızıyorsunuz dıyee yoksa gelecek aya kadar beklıyıcem bı belırtı olmasa doktora gıdıcem ve su an aglıyorum ınanın dun geceden kafama takıldı ya daha kotu bısı derse dıyee korkuyorum kımseye anlatamıyorum kenıdme bıle bebegı kafama takmıyorum baska sorun olmasın yeter kı
Canım benim bosuna üzme kendini,bu duygusallıkta neden acaba???
Doktora ne zaman gideceksin?Cokta erteleme..
benim doktorum aynı zamanda aile dostumuz ve teyzemin arkadaşı. teyzem beni elinden geldiğince aydınlatmaya çalışır ben de ondan duyduğumu sana aktarayım dedim. lütfen beni yanlış anlama. ben günlük ped kullanıyordum. onunla alışverişe çıktığımızda gördü ve bana kullanmamam gerektiğini söyledi. mantar gibi enfeksiyonlara davetiye çıkarır bu tür şeyler dedi. o yüzden çamaşırı günlük değiştirmek daha sağlıklı imiş. ki mantarı bi kez yaşadım rezaletti düşünsene dersin ortasında öğretmen acı çekiyo:)))))
Canım benim bosuna üzme kendini,bu duygusallıkta neden acaba???:) kızıyorsunuz dıyee yoksa gelecek aya kadar beklıyıcem bı belırtı olmasa doktora gıdıcem ve su an aglıyorum ınanın dun geceden kafama takıldı ya daha kotu bısı derse dıyee korkuyorum kımseye anlatamıyorum kenıdme bıle bebegı kafama takmıyorum baska sorun olmasın yeter kı
canım pco yanılmıyorsam polikistik over dimi. sana ne zaman bu teşhis koyuldu. yani kaç doktor aynı şeyi söyledi. belki yanılıyorlar. sen üzülme lütfen doktorlar da yanılabiliyor.
bu sabah cok duygusalım canım ben de anlamadım kendımı pco yum ve adetım gelse bıle mutlu olucamm :S beklıyım bıraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?