Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evet canım kaş ben kaşta yaşıyorum.şimdi yeni dizi başladı sudan bıkmış balıklar diye ilk2 bölümü kaşta çevriliyor merak edenler izlisinlerrr.haaa bu arada ben iç çamaşırama peçeti koyuyorum o yüzden akıntımı hissedemiyorum

ayşeonur sen nasıl oldun ilaçların faydasını gördün mü. Allah yasatmasın ya bi daha

benim doktorum aynı zamanda aile dostumuz ve teyzemin arkadaşı. teyzem beni elinden geldiğince aydınlatmaya çalışır ben de ondan duyduğumu sana aktarayım dedim. lütfen beni yanlış anlama. ben günlük ped kullanıyordum. onunla alışverişe çıktığımızda gördü ve bana kullanmamam gerektiğini söyledi. mantar gibi enfeksiyonlara davetiye çıkarır bu tür şeyler dedi. o yüzden çamaşırı günlük değiştirmek daha sağlıklı imiş. ki mantarı bi kez yaşadım rezaletti düşünsene dersin ortasında öğretmen acı çekiyo:)))))

Ayşem sanslısın walla,kaş gibi yerde yaşamak vardı.
Bu arada bende peçete koyuyorum ama akıntımın uzadığını surdan anlıyorum afedersiniz idrarımı yaparken uzayarak aşagı dogru iniyor.
O derece cok akıntım var yaniii benimm..

kızlar fasrkındamısınız pembe masal 2 gü,ndür pco falan demiyor evet şimde pembeye kocaman bir alkış istiyorum haydi kızlar alkışlayınn

:) kızıyorsunuz dıyee yoksa gelecek aya kadar beklıyıcem bı belırtı olmasa doktora gıdıcem ve su an aglıyorum ınanın dun geceden kafama takıldı ya daha kotu bısı derse dıyee korkuyorum kımseye anlatamıyorum kenıdme bıle bebegı kafama takmıyorum baska sorun olmasın yeter kı

canım benim ağlamaa kıyamamm dr git hayatım neden üzülüyorsun kiii şimdi senn

canım pco yanılmıyorsam polikistik over dimi. sana ne zaman bu teşhis koyuldu. yani kaç doktor aynı şeyi söyledi. belki yanılıyorlar. sen üzülme lütfen doktorlar da yanılabiliyor.

hadi yaaa o zaman bende kullanmıyayım bari hergün hergün iç çamaşırı değiştirmek yaaa sıcakta da iç çamaşırım kirlendiğinde rahatsız olurum bakalım biii artık ne yaparım

Canım benim bosuna üzme kendini,bu duygusallıkta neden acaba???
Doktora ne zaman gideceksin?Cokta erteleme..

canım pco yanılmıyorsam polikistik over dimi. sana ne zaman bu teşhis koyuldu. yani kaç doktor aynı şeyi söyledi. belki yanılıyorlar. sen üzülme lütfen doktorlar da yanılabiliyor.

evet canım o bı doktor ama ben de gordum ultrasonra mayıs ayında soyledı o aydan fazla kılom yoktu ama 7 kılo verdım ve daha daha devam edıyorum Allah buyuk hayırlısı

hem bana bi keresinde çikolata kistin var dedialmamız lazım hemen dedi. düşünsene olmayan bi şey için ameliyat edilecektim az kaldı. aynı doktor gaz sancısı ile giden bekar arkadaşıma hamilesin demiş. belki senin ki de yanıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…