- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.721
olgun şimşek daha önce başka bi dizide rol almış. bu dizide söylediği bi türkü var ki. gönlünüze dokunuyor resmen. bak içime gör beni dersen çıkar. ilginizi çeker belki.:)
Günaydın kızlar benim yine uzayan akıntım oldu bu sefer cok fazlaydı kızlar ya nedir bu şimdi :'(
işte ben oyuncu diye o adama derim. ilk rolü ibrahim tatlıses in programında canlandırdığı bi karakterdi. sonra alakasız bi ton karakteri oynadı. onun gibi bi ton var tabi şu an aklıma gelmeyen. ama magazin süsleyenleri at çöpe:))))) neyse konudan çok çıktım sanırsam:)))) sosyal platform diye herhalde sosyolojik konulardayım ben:)))))
lan ben3 kere ilişkiye girekle hamile kalırmıyımmm
günaydın kızlar nasılsınıız.ben dün hamama gitttim sauna buhar odasına grmedim. suyuda ılıştırdım vucudum rahatladı valla. eşime sordum internette tehlikeli diyor gidimmi diye. suyu derii haşlamayaak şekilde ayarlardan bişi olmaz dedi. temiz bi hamamdı çokta fazla insan yoktu. ohh çok rahatladım
canım ben hiç bilmiyorum uzayan akıntı nasıl bii şey. yani hiç bakmadım. onun yerine günleri saymak bana daha doğru gibi geldi. hem sana bi şey söyleyim miiii:)))) benim eşimde benim sıcaklığımdan şikayet etti hep. tüm vücudum ellerim kollarım bacaklarım özellikle ayaklarım yanıyordu. hem işin sırrı şu. reglinizin gelmesine bi kaç gün kala akıntınız yapışkanlığını kaybediyor. tabi regl olacaksanız. olmayacaksanız akıntı yapışkan ve pütürlü kalıyorrr. umarım senin sıcaklığın da belirtindir:))))
kızlar size özel olduğu için sormaktan çekindiğim bi konu var. ama sormak zorunda olduğum için yazıyorum. sizde de o özel bölgede bıçak batması hissi yaşandı mı hiç. ben de iki gündür var arada geliyo. üşütmüş olabilir miyim yada başka bi şeyin mi habercisi de olabilir.
yaaaa bende akışkanlık ve pütürlülük yok sanırım bu ayda boş geçti tüh
ya bu annelik ne zor ya hep panik geziyorsun. çocuk 60 yaşına da gelse paniksin devamlı. ben de panikledim dürüst olayım o yüzden sorayım dedimevet canım yaaaa banada oluyo çok nadir hatta bir iki gün önce olmuştu panik oldum ama çabuk geçti nedenini inan bilmiyorum..
akışkan değil canım benim yapışkan. eğer bildiğimiz süt gibi ise kıvamı ve rengi regl olacaksın demektir. ama süt gibi değil ve yapışkansa var demektir. ben ikisinde de öyle oldum.
ulen bun e ya yapışkanmış akışkanmış sütmüş pürüzlüymüşş.bendede akıntı olur ama ne rengini bilirim nw yapışıp yapışmadığını bilirim germiyim ulen bennn
canım benim izleme yhapmıyorsun zaten hissettiğim benim böyle. çamaşırından da anlıyorsun zaten:))))
Kızlar o dediğiniz yapışkan,pürüzlü uzayan akıntı bende var.Adet günümü daha 8 gün var,ama gögüslerimde hiiiçççç bir hassasiyet agrı biişiii yokkk ya.
valla şimdi tuvalete gidicemm parmağıma alıkcam bakıcam uzuyormu uzamıyormu rengi ne kokusu varmı bi deney yapıp geleyim bennn hahahhaah.
canım benim tebrik edeerim ya, hikayen süper. inşallah bi,z de görürürz o sonucu. dualarını eksik etme burdaki tüm arkadxaşlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?