- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.701
Günaydın kızlar benim yine uzayan akıntım oldu bu sefer cok fazlaydı kızlar ya nedir bu şimdi :'(
Bat 18 temmuz benim bı su gibi akıntım oluyo bı uzayan akıntım anlamadım hiç bı sey
kinseler yok mu kimse bana günaydın demedi((((
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya herkeste uzayan bı akıntı niye bende olmuyo ya da niye sizde oluyo anlamadım :)) benim göğüslerim yanıyo eşimde cok sicaksin diyo bugünlerde yoksa regl mı olcammminş. Hamiş olurummmm
Ya herkeste uzayan bı akıntı niye bende olmuyo ya da niye sizde oluyo anlamadım :)) benim göğüslerim yanıyo eşimde cok sicaksin diyo bugünlerde yoksa regl mı olcammminş. Hamiş olurummmm
biz eziğizde ondan olmuyor hayatımmmm
ya o espri beni benden alıyo yaaaa:))) bi bölümde selahattin boranın anneannesinin yardımcısı oluyor ve isyan bayrağı çektiğinde- beni eziyor, üstüme basıyor,pıfrt diye ses çıkartıyor- demişti ve tülayın lafı o anda selahattinde daha bi güzel durmuştu:))))))))))
bende bayılıyorum yaaaa tülay ve arkadaşı varya annengiller ablangiller akrabangiller nasıllar acaba diyor sonra sarp apak diyor sen konsimatris ıolduğuna eminmisin oda şey diye tabi bizim meslekte çokdeğerli ablalrımız varr falan süperrr yaaa
bende bayılıyorum yaaaa tülay ve arkadaşı varya annengiller ablangiller akrabangiller nasıllar acaba diyor sonra sarp apak diyor sen konsimatris ıolduğuna eminmisin oda şey diye tabi bizim meslekte çokdeğerli ablalrımız varr falan süperrr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?