Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Bat 18 temmuz benim bı su gibi akıntım oluyo bı uzayan akıntım anlamadım hiç bı sey

arkadaşım belki üşüttün belki de bebek var. sonuçta rahim durduk yere bi farklılık göstermez. inşallah tabi kendini hazır hissediyorsan bebektir bu durumu yaratan. 18 bat ise ve 28 günde görüyorsan çoktan yumurtlamış olman gerekir. umarım 4 5 gün içinde öğreniriz durumun ne olduğunu. sen de hiç sıkma canını. kafana taktıkça büyüyor tüm o belirtiler

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

Ya herkeste uzayan bı akıntı niye bende olmuyo ya da niye sizde oluyo anlamadım :)) benim göğüslerim yanıyo eşimde cok sicaksin diyo bugünlerde yoksa regl mı olcammm inş. Hamiş olurummmm

temmuzu yarıladık ve herkes bu ayı mutlu bitirmke istiyor sanırım
Allahım hayırlısıyla isteyen herkese en kısa zamanda bebişlerini versin inşaallah

Ya herkeste uzayan bı akıntı niye bende olmuyo ya da niye sizde oluyo anlamadım :)) benim göğüslerim yanıyo eşimde cok sicaksin diyo bugünlerde yoksa regl mı olcammm inş. Hamiş olurummmm

canım ben hiç bilmiyorum uzayan akıntı nasıl bii şey. yani hiç bakmadım. onun yerine günleri saymak bana daha doğru gibi geldi. hem sana bi şey söyleyim miiii:)))) benim eşimde benim sıcaklığımdan şikayet etti hep. tüm vücudum ellerim kollarım bacaklarım özellikle ayaklarım yanıyordu. hem işin sırrı şu. reglinizin gelmesine bi kaç gün kala akıntınız yapışkanlığını kaybediyor. tabi regl olacaksanız. olmayacaksanız akıntı yapışkan ve pütürlü kalıyorrr. umarım senin sıcaklığın da belirtindir:))))

biz eziğizde ondan olmuyor hayatımmmm

ya o espri beni benden alıyo yaaaa:))) bi bölümde selahattin boranın anneannesinin yardımcısı oluyor ve isyan bayrağı çektiğinde- beni eziyor, üstüme basıyor,pıfrt diye ses çıkartıyor- demişti ve tülayın lafı o anda selahattinde daha bi güzel durmuştu:))))))))))

kızlar fasrkındamısınız pembe masal 2 gü,ndür pco falan demiyor evet şimde pembeye kocaman bir alkış istiyorum haydi kızlar alkışlayınn

bende bayılıyorum yaaaa tülay ve arkadaşı varya annengiller ablangiller akrabangiller nasıllar acaba diyor sonra sarp apak diyor sen konsimatris ıolduğuna eminmisin oda şey diye tabi bizim meslekte çokdeğerli ablalrımız varr falan süperrr yaaa

olgun şimşek daha önce başka bi dizide rol almış. bu dizide söylediği bi türkü var ki. gönlünüze dokunuyor resmen. bak içime gör beni dersen çıkar. ilginizi çeker belki.:)

pardon türkünün adı üflediler söndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…