Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

halen neyi bekliyorsun anlmadım
:) doguryım mı canım bekle bıraz daha ay adet ay adet gecıkmesı hamılelık gecmesın sımdılık kafamdan

Evet pembe masal senden test bekliyoruz.Bu kadar nasıl sabredebiliyorsunuz walla anlamıyorummm..
canım ımkansız test
hamile değilmişsin gibi davran kafanı takma

ıste bu ya tam bahsetıgım bu onu hamılelıgı aklıma getırmek ıstemıyorumm

Pembiscimm bu konuda sana tam destek veriyorum kesinlikle yaptirma en az bes gun ggecikmeli yap ben bu ay cok rahattim ve 28. Gun adet gordum cunku korundum ve aklimda ole bir ihtimal bile yoktu noldu en azindan duzene girdimm. Bekle sen...

doğal haline bırak olursa olur olmasa olmaz

evet o moda kaldım ınsAllah degısmem cunku ben sonra cok kasıyorum adet bıle goremıyorum stresten ondan lutfen test ıcın ısrar etmeyın bılıyorum sız de yardımcı olamk ıstıoyrsunuz ama ancak konu degısırse yardımcı olursanız unutalım bı adetı hamılelıgı he olur mu

kızlar bende kansızlık ve demir eksikliği başladı deplardan kullanıyormuşum kızlar tahlil yaptı en alt seviyede allahım bana ne oluyor çalışamıyorum kafam hep yastık istiyor

benden de herkese kocaman bir bomba gibi günaydın. yeni uyanmadımmm
kahvaltımı yaptım öle geldim :)
nasılsınız bakalım balbadem hatunlar

Günaydın arkadaslar dun rüya gördüm dizede anlatayım göğsümü pompa ile sağıyorum ver
İcinden peynir geliyo daha sonra ablam bu peyniri alıp yiyo ve bu cok sağlıklı diyo sonra alıp birazda anneme veriyo cok acayipti aksam uyuduğumda göğüslerim kuruydu şimdi ise baya yumuşak :) ne oluyo bana ya

günaydın fıstık bayanlar nasılsınız pembişim hayırlısı olur inş da senden güzel haberler alırız bu ay tatlım

1 hafta diyet yapdım şimdide sankiii sonumu topluyormuşum gibi yemek yiyorummm.çok iştahlıyım beni vantilatör çarpıyor heralde belim kasığım ağrıyor sabahta miğdem bulanıyorrr.kılzar yaaa üşüttüm heraldee. çocuğum olmaz (koca karı lafı hahahaha)

duzelır canım kırmızı pancar tuket uzum sırası falan ıc kan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…