- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.461
İnternetten araştırma yap daha once hiç hamile kalmadım maalesef yardım edemiyorum ama bence normaldir diye düşünüyorum endişelenme bence Allh sag salim doğurmayı nasip etsin
amin canım. ben bulamıyorum bir şey. normal gibi görünüyor ama benimle aynı dönemi yaşayan kadınlar en fazla 5 bin yazmış. bi tanesi 7 bin küsür yazmış 7 haftalık mış ama. ben daha ilk muayeneme gideceğim. zaten panik bir insanımdır. önceki gebeliğimde aynı dönemde 1300 dolaylarında çıkmıştı bu da çok yüksek gibi geldi. umarım dediğin gibi normaldir
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu durumu darısı bizim başımıza hamişş kalalım bizde
inşallah arkadaşlarım inşallah. isteyen herkese nasip etsin Allah ım. tüm dualarım sizinle. sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah.
pembeeeeeee haber ver çok merak ettim. gelmemiştir inşallah misafirlerinkızlar kırmızı canları calıyor galıba agrı var ayaklarımda belımde kasıklarımda hayde hayırlısı
10000 lerdeki deger 6. haftaya geliyor canım.senle aşaşgı yukarı aynıyız. benim çarşamba 882, cuma 2084 çıkmıstı. 2 günde bir zaten genelde 2 katına ulaşıyor değerler. oldukça normal. bugün kaç olmustur bilkemem ama anormal bişey yoktur. hayırlısıyla bebeğinde büyür inşallah :)bugün kan testi yaptırdım. sonuç on binin üzerinde dedi telefonda laboratuvar görevlisi kız. çok mu yüksek bana mı öyle geldi. ne olur yorum yazın çok endişeliyim. cumartesi randevum da. başım falan dönüyodu zaten ama olması gereken en fazla 2000 diye biliyorum. sat 2 haziran. doktorum ameliyatta ona da ulaşamadım. ben ne yapıcam şimdi
hilal düşük nedenini neden bulamadılar.kedi köpekelrle haşır neşirliğin var mı merak ettim de ..merhaba arkadaşlar.
ben 9 nisanda 9+3 haftalıkken düşük yaptım.hiç nedeni bulamadı çok şükür.
bu ay korunma yasağı kalktı.inşallah tekrar hamile kalabilirim.
Son bat 6 temmuz.benide listeye ekleyin.
hadi yaaa üzülürüm amaaaaa gelirse kırmızılarrr
inşallah kırmızılar gelmez
pembeeeeeee haber ver çok merak ettim. gelmemiştir inşallah misafirlerin(
10000 lerdeki deger 6. haftaya geliyor canım.senle aşaşgı yukarı aynıyız. benim çarşamba 882, cuma 2084 çıkmıstı. 2 günde bir zaten genelde 2 katına ulaşıyor değerler. oldukça normal. bugün kaç olmustur bilkemem ama anormal bişey yoktur. hayırlısıyla bebeğinde büyür inşallah :)
hilal düşük nedenini neden bulamadılar.kedi köpekelrle haşır neşirliğin var mı merak ettim de ..
ozge senın ılk belırtın neydı canım
hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. çok sevincez inşallah. kahve leke gelirmiydi normalde adet dönemlerinden önce. bende hiç gelmezdi. 2 gün sürdü leke aralıklarla. başka belirti de inanki hatırlamıyorum.kasıklarım sadece arada bi batan sancı giriyordu..
merhaba canım. tabiki paylaşırım burdan Rabbim yüzümüzü güldürücek inşallah.her yaz aileleri yanına bebeksiz gitmekten ve sorulardan biktimmmm
genelde dırek kırmızı olurdu ben de anlamadım canım ınsALLAH
aynen bende öyle artık sorulardan bıktım inşallah kavuşuruz bizde bebişimize. senin bat ne zaman?
tamam ozaman güzel haberler gelebilir ben çok umutluyum senden şekercim. relax ol .zaten hep dua ediyorsun.cok yorma kendini yine de tedbiri elden bırakmayalım dimi?
umarım rahmine yerleşmiştir bebeğin canım.sık sık haber ver burdan valla çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?