- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.401
senin içinde geçerli olmas olur mu şekerimcanım benim adetinin ilk gününden hesapla 14 gün sonra obvulasyon yani yumurtlama günü.haaa ama büyüklerimiz derlerki adetin bittikten ten sonra abdest alıp ilişkiye girmek her zaman iyidir o zamanlar gün aşırı ilişkiye gimen lazım.canımmm.ilişkiden sonra hemen ayağa kalma belinin altına yastık koy ve ayakları havaya kaldırrrr yarım saat sonra kalkabilirsin canım ilişkiden önce kocana neskafe içir şekersiz bende bu kadar öpüldün duan benim içinde geçerlimi soruna cevap verrdim ama
merhaba öyleyse :) 13 aylık evliyim 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı..nisanda doktora gittim testler yapıldı hormon testlerim normal çıktı..eşimin spremiyogramıda çok iyi çıktı..doktor yumurta takibi yapalım dedi.. yaptık yumurtluyorum ordada herhangi bi sorun yok bu ay adet olursan hsg çekelim dedi..regl oldum malesefdoktoru aradım bana randevu verecekti ama bu seferde cihaz bozulmuş
doktor hiç bi problemin yok dedi psikolojikte olabilir kendini rahat bırak dedi ama bırakamıyorum çok takıyorum çok düşünüyorum malesef
kızlar su gibi akıntım var yaaa ayağa kalkıyorum akıp duruyor normal mi ki bu
hayırlı bir evlat versin aminn kız oğlan fark etmez aklı afikri yerinde sağlıklı saygılı ve şanslı bir evlat versin canım aminnnsenin içinde geçerli olmas olur mu şekerim
bak içimden geldi tabiki sağlıklı hayırlı olsunda
annemin duasını yapıcam sana öhümmm öhümmm;
ALLAH SANA NUR TOPU GİBİ ,SAĞLIKLI,HAYIRLI Bİ OĞLAN VERSİN
aysemcım türk kahvesı degılmıydı sperm ıcın ben öyle duymustum bıde kapatsın falına bakalım
hayırlı bir evlat versin aminn kız oğlan fark etmez aklı afikri yerinde sağlıklı saygılı ve şanslı bir evlat versin canım aminnn
bu kafaya takmama işini denemey çalşıcam kızlar düşünmemeye..
bu arada benim kocam kahve içmez o işi ne yapıcaz
bu kafaya takmama işini denemey çalşıcam kızlar düşünmemeye..
bu arada benim kocam kahve içmez o işi ne yapıcaz
AMİN canım inşallah allah isteyen herkese versin
inşallah bende bu ay hamile kalırım
allahım lütfen ben bebikkk istiyorum bebikk
üşütmüş oalbılırsın ıdrar yollarını nekadar var adetıne
maşşallah kocan olan biten spermi içine boşaltmış heralde hahahahaha
bnim yine uykum geldi. biraz uzanaım. 2. öğünümü de yedim ama tansiiyonumu düşük hissediyorum yaa
ben aynen öyle yapıyorum kocam kahve içiyo ben fala bakıyorum
ben aynen öyle yapıyorum kocam kahve içiyo ben fala bakıyorum
hahaha üşütmüş olabilirim evet malesef. Bu havada üşütücek kdar anormalim. Kızlar şaka bir yana benim idrar yol enfeksiyonum kronık gibi bir şey anlayacağınız çok hassas o yüzden türlü türlü soru var bende .
Ayşe olan biteni boşaltıyor ama bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?