- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.381
Kızlar şu yumurtlama günüyle ilgili nedir durum hiç bilmiyorum,yani nasıl hesaplanır,bu hesaba uymak doğru mudur yoksa oluruna bırakmak mı lazım bilemedim...
ayrıca az önceki arkadaşın yaşadığı şeyi bende yaşıyorum bende eşimle birlikte olduktan sonra çıkıyor hemen meni ne yani gebelik şimdi hüsran mı oluyo benim için...
konuda açtım daha önce sol overde 4,5 cmlik kistim var hamile kalmamı engeller mi kızlar
ayrıca adet bittikten 2 gün sonra ilşkiye girilirse hamile kalma şansı nedir bunları merak ediyorum
cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...
farkındayım uzun oldu kusura bakmayın...
hhahahah kız her akşam yapma adamın iliğinimi sömürücen.gün aşırı yappp şekerimmm.neskafe içir şekersiz ohhh mis sonra yermisin yemezmisin
Kızlar şu yumurtlama günüyle ilgili nedir durum hiç bilmiyorum,yani nasıl hesaplanır,bu hesaba uymak doğru mudur yoksa oluruna bırakmak mı lazım bilemedim...
ayrıca az önceki arkadaşın yaşadığı şeyi bende yaşıyorum bende eşimle birlikte olduktan sonra çıkıyor hemen meni ne yani gebelik şimdi hüsran mı oluyo benim için...
konuda açtım daha önce sol overde 4,5 cmlik kistim var hamile kalmamı engeller mi kızlar
ayrıca adet bittikten 2 gün sonra ilşkiye girilirse hamile kalma şansı nedir bunları merak ediyorum
evde yokuzzzzz yarın müsaitiz yarın gelin isterseniz hahahaha tabikide şekerim ne olursan ol yine gel demiş.
merhaba öyleyse :) 13 aylık evliyim 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı..nisanda doktora gittim testler yapıldı hormon testlerim normal çıktı..eşimin spremiyogramıda çok iyi çıktı..doktor yumurta takibi yapalım dedi.. yaptık yumurtluyorum ordada herhangi bi sorun yok bu ay adet olursan hsg çekelim dedi..regl oldum malesefdoktoru aradım bana randevu verecekti ama bu seferde cihaz bozulmuş
doktor hiç bi problemin yok dedi psikolojikte olabilir kendini rahat bırak dedi ama bırakamıyorum çok takıyorum çok düşünüyorum malesef
yumurtlama olduktan sonrada ates yükselmeye baslıyor yıne işte yükselme olmadan spermlerı ıcerı göndermıs olmak lazım yükseldıkten sonra gecmıs oluyor yanı artık hamıle kalmak ıcın ne cok bılıyoz ama tutturamıyoruz bırtürlü o ayrı:44:
güzelım genelde yumurtlama adetın ılk gününüdens ay 14.gündür onu takıben adetten 10-16.günler arası günasırı ilişkı lazım yumurtlama günlerınde gebe kalınabılıyor adetten 2 gün sonrası eger yumurtlama olursa kalabılırsın ayrıca heray yumurtlama aynı gün olcak dıye bırsey yok yumurtlama yı akıntı durumundan anlayabılırsın koyu kıvamlı hale gelıyor yumurta akı kıvamında oluyor genelde ıc camasırında bu görüntü hıssedılıyor anlasılıyor yanı yumurtlama olcagında vücut atesı düşüyor ben bunu denıyorum buay hergün sabah 6-8 aarsı yataktan aklkmadan dıjıtal dereceyle ates ölccen yazcan bıyere atesın 2-3 derece düstğünü gördüğünde o aksam ılıskye gırcen kıstlede ahmıle kalabılende var kalamayanda orası allaha kalmıs
,esının sperm sıvı oldugundan sende yastık koyup yatcan kalkmıcan bırsüre
dün akşam eşim bana ateşin var dedi gece üşürsün şimdi yanıyorsun dedi acaba yumurtlama zamanım mıBen hiç takip etmiyorumda
kafana takma konusunda benım gıbısın canım ama emın ol bıraz rahatlarsan hersey olur takma bu kadar kafana
hayatım kocan ateşin çıkmış söndüreyimmi demeye çalışmış sen anlamamışsınnn
koydum o gecen ay işe yaramamıştı ayaklarımı havaya dikince eşim güülüp duruyor halimee çok komik duruyorum sanırım, bir yerden duydum sabaha karşı spermler daha hareketliymiş ve kahve hareketlendiriyormuş bu akşamda onu denemek istiyorum sert bir kahve işi çözebilir belki3 gündür banyo yapmakdan gına geldi Işe gidiyorum birde zor oluyor ama herşey melekler için
canım benim adetinin ilk gününden hesapla 14 gün sonra obvulasyon yani yumurtlama günü.haaa ama büyüklerimiz derlerki adetin bittikten ten sonra abdest alıp ilişkiye girmek her zaman iyidir o zamanlar gün aşırı ilişkiye gimen lazım.canımmm.ilişkiden sonra hemen ayağa kalma belinin altına yastık koy ve ayakları havaya kaldırrrr yarım saat sonra kalkabilirsin canım ilişkiden önce kocana neskafe içir şekersiz bende bu kadar öpüldün duan benim içinde geçerlimi soruna cevap verrdim ama
senin içinde geçerli olmas olur mu şekerimcanım benim adetinin ilk gününden hesapla 14 gün sonra obvulasyon yani yumurtlama günü.haaa ama büyüklerimiz derlerki adetin bittikten ten sonra abdest alıp ilişkiye girmek her zaman iyidir o zamanlar gün aşırı ilişkiye gimen lazım.canımmm.ilişkiden sonra hemen ayağa kalma belinin altına yastık koy ve ayakları havaya kaldırrrr yarım saat sonra kalkabilirsin canım ilişkiden önce kocana neskafe içir şekersiz bende bu kadar öpüldün duan benim içinde geçerlimi soruna cevap verrdim ama
ama nasıl takmıyım bunu yapamıyorum..ilişkideyken bile aklıma geliyo
şimdi bide ramazan giriyo araya
ha bu arada benimde çok akıyo meni dışarıya kızlar ya..biz genelde akşam üzerileri oluyordu ama bundan sonra gece yatmadan ilişkiye gircem kocişle
merhaba öyleyse :) 13 aylık evliyim 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama henüz olmadı..nisanda doktora gittim testler yapıldı hormon testlerim normal çıktı..eşimin spremiyogramıda çok iyi çıktı..doktor yumurta takibi yapalım dedi.. yaptık yumurtluyorum ordada herhangi bi sorun yok bu ay adet olursan hsg çekelim dedi..regl oldum malesefdoktoru aradım bana randevu verecekti ama bu seferde cihaz bozulmuş
doktor hiç bi problemin yok dedi psikolojikte olabilir kendini rahat bırak dedi ama bırakamıyorum çok takıyorum çok düşünüyorum malesef
ha bu arada benimde çok akıyo meni dışarıya kızlar ya..biz genelde akşam üzerileri oluyordu ama bundan sonra gece yatmadan ilişkiye gircem kocişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?