Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hayatım varsa testte belli olucak diye birşey yok 1-2 gün daha bekle sonra kan v er daha kesin sonuç alırsın

ınsallah cnm benımde ıkı uc gundur goguslerımde ınce bır acı oldu oda olur olmaz gectı bende bır anlm veremedım hastalanmadan once uyandıgımda belım kasıklarım agrırdı oda yok bılmıyorumm ya offf hastalancaksam da gelsınde ılacıma baslıyım barı bende:|

bende de belırtı vardı gogus falan sımdı az uzayan akıntım oldu gecen hafta bı de adet belırtısı yazın cok az olurmus usutmedıgımız ıcın bel kasık kalan agırmazmıs bazılarında ınsALLAH guzel sonuclar olur cnaım hepımızın adına Amin

yok canım yapmam ben testlere kustum:))) senın adet normalde duzenlı mı pekıı ?

evlenmeden oınce cokduzenlıydı dakıktı adetım evlendım 7 ay duzensız geldı sımdı son 4 aydır duzenlı yanı ama yınede bellı ıolmaz bu adet ısıne ne yapcaı bellı olmuo gecıkır once gelır ama gelmezse bıle en az bı hafta beklııcem artık :)

kizlar hayirli sabahlar hayirli ve bereketli gunler diliyorum hepinize Rabbim hakkinizda ve hakkimizda hayirli olani nasip etsin hersey gonlunuzce olsun insallah :) guzel dileklerimi sunarim guzel insanlar :) biraz uzak kaldim burdan ama hamile kaldim diye birakamadim sayfayi ayni hasreti ayni duygulari paylasan sizlerle devam etmek istiyorum bu yola herzaman yazmasamda takipteyim herzaman ... Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlat nasip etsin (amin)

bu arada biz iyiz bebis 12 haftalik oldu 2li testimizi yaptik sonuc bekliyoruz ultrasonda cok cok hareketli bir yumurcak gorduk Insallah hayirlisi ile kucagimiza almak da nasip olur Rabbim cok buyuk onun kudretinden sual olunmaz insallah tez zamanda dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

hadı hayırlısı canım benım Saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın Rabbım dualarını bızlerden eksık etme canım benım

bende aynısını dıyorum cnm gelıcekse gelsınde yenı calısmalara yer acılsın

oyle vAllah aman dogru zamanda gelsın de hanı dusuk rıskı oluyor agır gebelıkler fılan ya hayırlı zamanda canım benım hıc kafana takma ınan oku oku bıtıremedım netten doktorlar kafanıza takarsanız olmaz demıs cıdden de oyle rahat ol ya ucunda olum yok kı Her huzun bekleyısımız ıcın Rabbımız sabırımızı olcer ve sonunda bızı odulendırır canım sen hıc merak etme

ınsallah cnm ınsallah ıste gelıcekse gelsın dememdekı gaye ılac tedavısı kullanıyorum ben o yuxden yanı yumurtlamam ıcın ılac kullanıyorum o yuzdende yoksa gelsnde ılaca baslayım dıyorum cnm gercı ınsallah vardırda gerek kalmax ama ıste umıt dunyası ne ınnandırmak ıstıorum kendımı nede ınandırmamak karısıgım yanı 7 ayır ugrasıyoruz allah kım arayırso versın kımsenın elı bos kalması ınsallah

Amin canım ınsAllah doktora gerek kalmadan hamıle kalırız canım Allah buyuk umudunu yıtırme sabırlı ol yeter

Merhaba kızlar nasılsınız epeydir giremedim en son eşim ameliyat olmuştu bugün regl günün ve üçgündür belimin sol tarfında çok agri ve hareket ettikçe batma oluyor sizce ameliyattan bu kadar kısa süre sonra hamile olma ihtimalim var midir

Amin canım ınsAllah doktora gerek kalmadan hamıle kalırız canım Allah buyuk umudunu yıtırme sabırlı ol yeter

pembecim seninle belirtilerimiz bat ımız adet düzensizliğimiz(bende de düzensiz ama pco dan değilmiş bir sürü test yaptılar ama bişey çıkmadı psikolojikmiş)bende bugün kırmızıları bekliyorum ama ne gelen var ne gide bide üstüne üstelik kendimi hamile hissediyorum 6 gün önce test yaptım tabiki negatif 2 gün öncede o meşhur uzayan akıntı geldi şimdi korkuyorum test yapmaya o iğrenç tek çizgiyi görmeye inşallah ikimiz ve tüm isteyenler hamile kalırız

amın cnm amın sen ne kadardır bebek planlıyorsun
ocak ayından canım ama bana doktor ılac verdı yanlıs doz yumurtamı takıp etmedı kıst oldu onu attım pco oldum kaos oldu bıraz benımkısı

Amin tatlım benım olur kız hıc merak etme pskolojık hakkaten dans kursuna mı yazılsak napsak kız bende gecen hafta oldu o uzayan akıntı hayırlısı canım ama benım bel agrım oluyor sımdı bı de ayaklarda karıncalanma Haydeeeeeeeeeeeeeee Hayırlısı

ınsAllah hamılesındır canım hıc bellı olmaz umudunu yıtırme de fazla da kafana takma Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

bende ocaktan berı cnm en son gecen ay doktoragıttım muayne oldum bnmde tek yumurta oldugu ıcın yumurtlama ılacı verdı bırde agnucaston verdı kullandm 3 tane buyuk yumurta vardı bkallım hyrlısı uzayan akıntı olunca ne oluo cnm bılgı verırmısınız

selam canım ben aşılama yaptırmadım hiç bi ilaçda kullanmadım ama yaptırmayı düşünüyorum ben özelde yaptırırım sanırım..aşılama deneyimini benimle paylaşırsan sevinirim hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…