Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

oh kıs mıss ıste bızım burda da kısa fılım festıvalı basladı gezıyoruz nehırın ustunde fılm seyretık az gece valla kocama MasAllah kafa dengıyız ıyı oluyor bole gezmeler yakında bı araba almayı dusunuyoruz kım tutar bızı ben de ehlıyet alıcam da kız ben cok panıgım yapamam dıye korkuyorum
eceli nerde bugün hiç görünmediii.ne sıkıcı birgünnnn
sattı bızı aysa o ((((
pembecikkk bugün gezmeye gitmiyon heraldeeee nazar değer gitmezsennnn

bulurum ben bı kapı es dost akraba ya gelırler ya gıderım

günaydın cicişşşş.. maşallah iyi enerji verdin bugün :)

ben kıpır kıpır enerji doluyum zaten şu anda
evi ayağa kaldırıp her yeri silip süpüresim var ama kızıyorlar sonra bana iş yapıyorum diye
öğlen gezmeye gideceğim zaten bakalım neler yapacak ev sahibi haaaaaaaa haaaaa haaaaa

oh iyisin valla. cok yeme kız. bak midem bulandı aklımda poğaçalar börekler geliince

oh iyisin valla. cok yeme kız. bak midem bulandı aklımda poğaçalar börekler geliince

kızlar su an faceden bı akradasımla konusuyorum pek anlasmadıgım bı akradas var o cok denemeden sora hamıle kalmıs ve cok kanaması olmus dusuk rıskı varmıs cok krıtıkmıs esı de arkadasımın esıne zorla ılıskıye gırdım zorladım demıs dusunun adam adama esını ozel hayatını anlatıyor hastaneye gıtmısler acıl doktor asagıdan bakmak ıstemıs kadın bagırmıs esı gelmıs doktorla kavga etmıs kı bunlar he ısyan edıyorlardı nıe bızım cocugumuz olmuyor dıye bı daha anladım hayırlı zamanda hayırlı evlat

sen gel bana ben sana yaparım ne istersen
mutfak konusunda güvenirim kendime

teşekkür ederim hayatım benim abimde aşçı canım italytan mutfağı meksika mutafağı bir kaçtane daha biliyor şanslıyım ben.ama sen yinede bana mbörek çörek yapıp kargoyla gönderebilirsinnn hepsini yerim ama tuzlu tercihimdir tatlı yiyemem.şuanda canım etli ekmek istiyor

vayyyy vayyy hakkaten şanslıymışsın
yoook ben o kadar da iddialı değilim zaten türk mutfağı standartlarında benim becerilerim
tatlı ben de çok sevmem tamam ben sana tuzlu yapayım haaaa haaa

vayyyy vayyy hakkaten şanslıymışsın
yoook ben o kadar da iddialı değilim zaten türk mutfağı standartlarında benim becerilerim
tatlı ben de çok sevmem tamam ben sana tuzlu yapayım haaaa haaa

adresimi gönderriyorum hemen 11 çeşit gönderebilirsin hepsinden 5 adet bir koli yaparsınnn.ben alırım kargodan.hahahahha

Kızlar merhaba bat bugun dha kırmızılar tesrıf etmedı ıkı gun once dayanamayıp test yaptık negatıftı acaba varsada testte cıkmamıs olabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…