Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ehehhhehe bende senden farksızım ama koca konusunda değil. dün gece rüyamda şu benim mağazamda çalışan ve hırsızlık yapan iki personelim vardıyaa onlara avazım çıktığı kadar bağırıyodum emanetime ihanet ettiniiz hırsızsınız siz diye kocalarına diyodum dövüyodum felan felan şu gerçek hayatımda ne kadar bu durumu sakin sukun atlatma edaları sergilesemde yok arkadaş bana çok dokunmuş olay dün hıncımı bayaa bi aldım

evet canım baya bi hıncını almışsın. neticede insanın rahatlaması gerek:))

evet yaaa kocamı ben kendi gözümden bile kıskanırım o yüzden hep korkularımla geceleri rüyamda yüzleşiyorum
ben de çok kıskancım ayşem ya. bizimki gecen hafta kıbrıs kaya artemis e lansman a gittiler. firma çalışanları olarak.ama o 3 günü zehir ettim yaa..öyle böyle değil..

evet yaaa kocamı ben kendi gözümden bile kıskanırım o yüzden hep korkularımla geceleri rüyamda yüzleşiyorum

Bu kadar derın dusunme bıtanem bılıyorum zor ama arık sagından solundan korkuyor ınsan hele boyle dısarda kol gezen tuhaf ınsanlar varken ama esımı Allaha emanet etmekten baska yapabılıcek bısı yok ben esım ıse gıderken hep sunu derım onun gozu benden benım gozum ondan baskasını gormesın bıraktıgım gıbı bulmayı nasıp eyle Rabbım dıye o da daha beter olalım der hıc kopmayalım mesela senı sevıyorum dıyınce beter ol der ben de oyle:)

pembiş bayıldım kıss. bırakıp da gidemiyom valla sizi şimdi. ama az işim var bi müsade sonra gelicimm:)
öptüm sizleri kuzular.

Arkadaslar ya cok üzgünüm adetime 8 gün var ve bugun şeffaf uzayan akıntım oldu galiba yeni yumurtladık 8 gün nasil geçecek diye beklerken en az 14 gün daha beklemeliyim.. Hamilelikte uzayan akinti olmuyor değil mı arkadaslar

benım normal adet olmam gerek bu gun ama bende de gecen hafta uzayan akıntı oldu canım duzensız ya benım adett senın de duzensız degılse belkıde suprız bır belırtıdır INSALLAH:)

benım normal adet olmam gerek bu gun ama bende de gecen hafta uzayan akıntı oldu canım duzensız ya benım adett senın de duzensız degılse belkıde suprız bır belırtıdır INSALLAH:)

Keske ama benimkide düzensiz galiba yeni yumurtladım daha once uzayan akıntısı olan bı hamile duymadım ya of

cozmusunuz benıı:)) evet ben oleyım kızlar ya panıkk adetım normalde bu gun bebısı beklıyorum sende ne vr ne yokk ugramaz oldun

Tatlimm h.sonu hergun biryere gittik ben telefondan internete gidiyorum telefonlada dok ugrasiyor gibi gorunuyorum ve yanlis anliyor herkess esim bildiginden pek sorun olmuyor ama sizi cook kiskaniyor bende o gelince pek girmemeye ozen gosteriyorumm agresife gbagliyo hemen sevgi yoksunum benim. Birede h. Sonu olumune temizlik yaptim yillikk oldum heryerim agriyor kas tgevsetici kullaniyorum:-( ama uzerimden yuk kalkti pembis gunduz ev gece sokak sokak gezdik esim ve arkadas grubumuzlaa... Yaz geldi iyi degerlendirmek gerekk;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…