- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.241
valla ben hafta sonu dayanamadım içtim kahvede çaydaaa( günde bi.r fincan türk kahvesi yasakmı yaaa offf yaaa offf
çok uykum var yaaa çok yorgunum.hiç bugün enerjim yokkk ne oluyor bana yaaa
inşallaaaaaaaaah belirtidir şekerim :)
kısssslarrrr bu ay yumurtam güzel büyümüş hem de ilaçsız :) çok mutlu oldum. dr. fırsatı kaçırmayalım, çatlatma iğnesi yapalım, dedi. iğnemi de oldum. hadi hayırlısı Rabbim den...
benim bat 25 temmuz.ama eşim bugün şehir dışına çıktı.yumurtlama günüm çarşamba muhtemelen.umutlar ağustosa kaldı sanırım
doğru söylüyorsun.3 yıllık evliyim ben.ilk yıl korunmuştum 8-9 ay kadar.sonra hiç korunmadım.halen yok.bi kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 ay önce.pkoluymuşum.tedavime başlıcam.geç olsun da güç olmasın demişler.hayırlısı olsun bakalım :)
aynı sorun bende e var cnm duzensılık mı sorun hangı ılacı ıcıyorsun? bı de kilo sorunun var mi bilmiyorum ama bu hastalıkdaki en buyuk tedavi kilo vermek bana doktorum oyle demişdi Allah hepimize şifa versin Amin!
merhaba canim yeni gordum bu topigi asilamaya karar verince .benim pko var adet duzensizligim yok glifor kullaniyorum sadece bi kerede klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadi. sonra üniversitenin tüp bebek merkezine gittim hemen gel aşilama yapalim dediler adeti bekliyorum. 2.günü gidiliyomuş sanırım. sen yaptırmışsın 1 kere sanırım. inşallah eylüle kadar seninkide kendiliğinden olur.aşılamaya da gerek kalmaz. çok umutlanmak istemesemde aşılama beni çok heyecanlandıriyor. hepimizin hakiinda hayirlisi. sen özeldemi yaptiriyosun ben elazig dayimPentagram merhaba seni ilk defa görüyorum burda benimde Ocak ayında ikinci yilim olacak ve bende Eylül gibi asilama dusunuyorum benzer özellikler okuyunca dikkatimi çektin sen yaklaşık iki yıldır neler yaptın tedavi falan oldunmu aşılamayı nerde düşünüyorsun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?