Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

valla ben hafta sonu dayanamadım içtim kahvede çaydaaa( günde bi.r fincan türk kahvesi yasakmı yaaa offf yaaa offf

şeker ben nette araştırdım günde 2-3 fincandan fazla tüketilen çay ve kahve zararlıymış hamiş kalmaya. bence 1 taneden bi şi olmaz. benim çayla deil ama kahveyle aram çok iyi, yanında da bi bitter çikolata... hımmmmm bizim iş yernde yapmıyolar ben de canım isteyince eve gider gitmez yapıyom kendime..

nbr kizlar firsat bulup siz hic actim ya siz hic konusmamisiniz hayirdir burasi cok sicak anneme geldim eve nasil donucegimi dusunmekteyim yaniyoruz resmen sizde ne var ne yok bakalim

kısssslarrrr bu ay yumurtam güzel büyümüş hem de ilaçsız :) çok mutlu oldum. dr. fırsatı kaçırmayalım, çatlatma iğnesi yapalım, dedi. iğnemi de oldum. hadi hayırlısı Rabbim den...

benim bat 25 temmuz.ama eşim bugün şehir dışına çıktı.yumurtlama günüm çarşamba muhtemelen.umutlar ağustosa kaldı sanırım

kısssslarrrr bu ay yumurtam güzel büyümüş hem de ilaçsız :) çok mutlu oldum. dr. fırsatı kaçırmayalım, çatlatma iğnesi yapalım, dedi. iğnemi de oldum. hadi hayırlısı Rabbim den...

Cok sevındım balım umarım suprız yumurtan olur o:) benım belırtıler gıttı gogus hasasıyetı falan :))) napakk

benim bat 25 temmuz.ama eşim bugün şehir dışına çıktı.yumurtlama günüm çarşamba muhtemelen.umutlar ağustosa kaldı sanırım

Hayırlı zamanda saglıklı gelsın canım hıc canını sıkma sen Allah buyuk bız kac aydır ugrasıyoruz zor ulasalım kı deger bılelım hayırlısı

bebek düşünmeye başladığımdan beri 2.temmuz um. ocakta 2 yil olacak Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. bu ay aşılama yaptıricaz hayirlisi ile dua edelim birbirimize inşallah şu mübarek günlerde..

doğru söylüyorsun.3 yıllık evliyim ben.ilk yıl korunmuştum 8-9 ay kadar.sonra hiç korunmadım.halen yok.bi kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 ay önce.pkoluymuşum.tedavime başlıcam.geç olsun da güç olmasın demişler.hayırlısı olsun bakalım :)

aynı sorun bende e var cnm duzensılık mı sorun hangı ılacı ıcıyorsun? bı de kilo sorunun var mi bilmiyorum ama bu hastalıkdaki en buyuk tedavi kilo vermek bana doktorum oyle demişdi Allah hepimize şifa versin Amin!

Pentagram merhaba seni ilk defa görüyorum burda benimde Ocak ayında ikinci yilim olacak ve bende Eylül gibi asilama dusunuyorum benzer özellikler okuyunca dikkatimi çektin sen yaklaşık iki yıldır neler yaptın tedavi falan oldunmu aşılamayı nerde düşünüyorsun ???

Offffff son 8 gunüm bata göğsümde ağrılar var ama hafta sonu hasta olacakmışım gibi bir an karnım ağrıdı hemen moralim bozuldu.cok merak ediyorum Allahım bu ayda hüsran olmasın

ben de pek pko belirtisi yok.o yüzden ben hiç doktora gitmedim.adetlerim düzenlidir.33 günde bir olur.hiç şaşmaz.sadece kimyasal gebelik geçirdiğimde doğal olarak gecikme oldu.düşükten sonra hormon tahlili yaptırdım ve ultrasona girdim.öyle öğrendim pkolu olduğumu..kilo problemim var evet ama tam tersi.boyum 162.kilom 40.ne yapsam kilo alamıyorum

Son düzenleme:
merhaba canim yeni gordum bu topigi asilamaya karar verince .benim pko var adet duzensizligim yok glifor kullaniyorum sadece bi kerede klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadi. sonra üniversitenin tüp bebek merkezine gittim hemen gel aşilama yapalim dediler adeti bekliyorum. 2.günü gidiliyomuş sanırım. sen yaptırmışsın 1 kere sanırım. inşallah eylüle kadar seninkide kendiliğinden olur.aşılamaya da gerek kalmaz. çok umutlanmak istemesemde aşılama beni çok heyecanlandıriyor. hepimizin hakiinda hayirlisi. sen özeldemi yaptiriyosun ben elazig dayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…